Sevärdheter

I London finner du många populära attraktioner och sevärdheter som Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon och London Aquarium. Här kan du boka dina biljetter i förväg och undvika de ofta mycket långa köerna - och kanske även spara en slant på köpet!

Sevärdheter
 
Madame Tussauds London: Flexi-biljett

Madame Tussauds London: Flexi-biljett

4.3
(465)

Spara 25% när du bokar dina biljetter hos oss! Världsberömda Madame Tussauds London är så mycket mer än ett vaxmuseum. Det finns inga avgränsningar, du kan röra dockorna, bli fotograferad med din största idol och ta del av de många olika interaktiva utställningarna som Spirit of London Taxi Ride och Star Wars Experience. Boka dina Flexi-biljetter hemifrån och njut av ...

Från 334 kr
2-in-1 (Madame Tussauds & London Eye)

2-in-1 (Madame Tussauds & London Eye)

4.7
(6)

Besök två av Londons populäraste sevärdheter - Madame Tussauds och Coca-Cola London Eye! Om du köper 2-in-1 London biljettpaket sparar du 40% jämfört med att köpa biljetterna individuellt vid dörren. Boka 2-in-1 London Kombo här och spara!

Från 476 kr
London Eye: Standard tidsbestämd biljett

London Eye: Standard tidsbestämd biljett

Besök en av Londons största turistattraktioner och upplev den fantastiska utsikten från toppen av London Eye! När du bokar dina biljetter här får du en tidsbestämd entrébiljett till London Eye och undviker de långa köerna plus sparar upp till 20% jämfört med priset i dörren! Detta är vår mest prisvärda biljett!

Från 290 kr
London Eye: Standard Flexi-biljett

London Eye: Standard Flexi-biljett

4.3
(174)

Upplev den fantastiska utsikten över London från London Eye! När du bokar dina Flexi-biljetter hemifrån, sparar du dessutom upp till 20% på priset jämfört med att köpa vid ingången. Med en London Eye Flexi-biljett är du helt fri att planera in ditt besök när det passar dig bäst medan du är i London.

Från 299 kr
London Eye: Fast Track tidsbestämd biljett

London Eye: Fast Track tidsbestämd biljett

4.0
(1)

Gå före i köerna det populära pariserhjulet London Eye med förbokade Fast Track tidsbestämda biljetter. Köp dina biljetter hemifrån och slipp de långa köerna till biljettautomaterna på plats. Entré via express-ingången till hjulet! Detta är det överlägset det bästa biljettalternativet när det gäller pris och bekvämlighet!

Från 393 kr
London Eye: Fast Track Flexi-biljett

London Eye: Fast Track Flexi-biljett

5.0
(2)

Snabbare inträde till London Eye? Boka en Fast Track Flexi (öppen) biljett till det populära pariserhjulet, och spara upp till 15% på dina biljetter jämfört med priset vid dörren! Om du vill ha Fast Track via express-ingången PLUS en flexibel, öppen biljett, så är detta ditt bästa alternativ!

Från 414 kr
3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

4.8
(4)

Upplev tre av Londons coolaste familjeattraktioner - Madame Tussauds, London Dungeon och SEA LIFE London Aquarium! Om du köper ett 3-in-1 London Kombo biljettpaket sparar du 50% jämfört med att köpa biljetterna individuellt vid respektive entré. 3-in-1 London Kombo finns endast tillgängligt online!

Från 566 kr
London Dungeon: Flexi-biljett

London Dungeon: Flexi-biljett

4.4
(34)

Köp dina biljetter till London Dungeon här och spara 25% med vårt exklusiva erbjudande! London Dungeon är en av Londons största turistattraktioner, som samlar Londons olycksbådande och mörka förflutna i en unik kombination av skådepelare och aktörer, specialeffekter och åkattraktioner. Välj en Flexi-biljett och besök populära London Dungeon när det passar dig bäst!

Från 266 kr
SEA LIFE London Aquarium: Flexi-biljett

SEA LIFE London Aquarium: Flexi-biljett

4.3
(24)

SEA LIFE London Aquarium har en av Europas största samlingar av marint liv och är ett måste för alla som är intresserade av livet under vattenytan. På SEA LIFE London kan du bland annat uppleva över 500 arter och växter, se mer än 40 hajar från 12 olika arter, träffa en Gentoo-pingvin och uppleva fascinerande maneter i den nya utställningen ...

Från 250 kr
Utsikt från skyskrapan the Shard

Utsikt från skyskrapan the Shard

4.0
(4)

Upplev Västeuropas högsta skyskrapa, "glasskärvan" The Shard i London! Vyn över London är häpnadsväckande! Du ser kända landmärken som Towern, London Eye, the Gurken och London Bridge. Ta hissen upp och njut av utsikten från the Shard! Boka biljetter här!

Från 345 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

4.8
(6)

Boka entrébiljett till populära ZSL London Zoo i Regent's Park! Träffa djur från när och fjärran, möt de hårigaste, längsta och minsta djuren, från apor till giraffer! Köp biljetter till ZSL London Zoo, det finns massor av skoj för hela familjen!

Från 260 kr
Arsenal FC Emirates Stadium

Arsenal FC Emirates Stadium

5.0
(1)

Häng med bakom kulisserna på Emirates Stadium, FC Arsenals hemmaarena när du är i London! Boka biljetter till en självgående tur med inspelade kommentarer via hörlurar. Ta reda på vad som händer innan en match, se dig omkring i omklädningsrummet och vandra i spelartunneln och föreställ dig dånet från 60 000 fans!

Från 262 kr
The London Pass®

The London Pass®

5.0
(2)

The London Pass ger dig fritt inträde till mer än 60 turistattraktioner, sevärdheter, guidade turer och museum i London, och låter dig gå före i köerna till flera av dessa sevärdheter! Välj mellan 1, 2, 3 eller 6-dagars pass. Oavsett hur länge du stannar i London kan du spara både tid och pengar med museikortet The London Pass!

Från 628 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.5
(2)

Besök Buckingham Palace i London, ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och hem i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsålda långt i förväg, så kom ihåg att boka dina biljetter hemifrån!

Från 295 kr
Chelsea Stadium & Museum

Chelsea Stadium & Museum

5.0
(1)

Rundturen på Stamford Bridge, Chelsea FC's hemmaarena, tar dig med bakom kulisserna till ett av världens bästa fotbollslag och ger dig tillgång till områden som normalt är reserverade för spelarna. Du får också tillgång till Chelsea FC Museum.

Från 260 kr
Towern - Tower of London

Towern - Tower of London

4.4
(35)

Towern i London är en av de sevärdheter som du bara måste besöka minst en gång! Spara tid genom att boka dina biljetter till Tower of London hemifrån och slipp stå i kö till biljettkassan. Passa på att uppleva detta mästerverk i Londons historia!

Från 244 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Följ tennisens utveckling - från ett tidsfördriv i trädgården till en världsomspännande professionell sport med miljoner i spelvinster. Wimbledon Lawn Tennis Museum har spännande filmer, lättanvända pekskärmar och gratis audioguide på 10 språk. Hos oss kan du antingen köpa endast entrébiljett inklusive gratis audioguide eller entrébiljett inklusive rundtur med auktoriserad guide.

Från 193 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey bara måste upplevas när du besöker London! Boka dina biljetter hemifrån till den världsberömda kyrkan!

Från 251 kr
Churchills Krigsrum

Churchills Krigsrum

Strosa runt i Westminster, utforska Churchill's War Museum och besök Churchills Krigsrum, den ursprungliga bunkern precis som den såg ut 1945. Ett måste för alla historiefantaster! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 641 kr
Båttur London Eye River Cruise

Båttur London Eye River Cruise

5.0
(1)

Njut av en naturskön och prisbelönt sightseeing och båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Se Londons fantastiska sevärdheter och byggnader från floden. Kliv ombord på båten vid kajen nedanför London Eye och se fram emot en härlig 40-minuters kryssning!

Från 145 kr
Vaktbyte på Buckingham Palace

Vaktbyte på Buckingham Palace

Ta tillvara på detta sällsynta tillfälle att utforska de kungliga rummen i Buckingham Palace och uppleva vaktbytet. Palatset är endast öppet för allmänheten under två korta månader varje år, antalet biljetter är mycket begränsat, så se till att boka i förväg hemifrån!

Från 731 kr
Planet Hollywood London

Planet Hollywood London

Ät, drick och känn dig som en kändis på Planet Hollywood London. Det blir en unik gastronomisk upplevelse inspirerad av Hollywoods glamour, på en restaurang vars inredning är fylld av originalobjekt och filmuppsättningar. Gör dig redo att bli behandlad som en filmstjärna. Boka ditt bord med oss och spara 15% på notan!

Från 250 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen