Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Specialisten på attraktioner och upplevelser i London

Välkommen till LondonBiljett.se! Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter till museum. Boka entrébiljetter till Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, med mera med mera! E-biljetter till din inkorg!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

St Pauls Cathedral

4.6 (70)
Från kr 231

Besök Londons magnifika katedral St Paul's Cathedral och lär dig mer om dess fascinerande historia. Med förbokade biljetter går du före i köerna och direkt in i katedralen.

Höjdpunkter

- Besök det ikoniska landmärket och gå före i köerna
- Inklusive guidad tur på 1,5 timme
- Upplev den otroliga filmupplevelsen "Oculus"
- Njut av utsikten från kupolen
- Öppen biljett, giltig inom 7 dagar

Vad kan jag förvänta mig?

Det ikoniska landmärket St Paul’s Cathedral
St Paul’s Cathedral är den 5:e katedralen som byggdes på denna plats, efter det att den första brann ner till grunden under den stora branden i London 1666. St Paul’s Cathedral är en av de största kyrkorna i norra Europa och den är byggd som ett gigantiskt kors med den berömda kupolen i mitten.  

Multimedia Guide
2010 lanserades en multimedia guide som ingår i entrépriset för alla enskilda besökare och som finns tillgänglig på engelska, brittisk teckenspråk, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska, polska, ryska, mandarin, japanska och koreanska. Guiden visar film och ny fotografi samt ger detaljerade kommentarer och en utmärkt presentation av detta unika landmärke.  

Guidad Tur 
Följ med på en guidad tur i katedralen samt kryptan under ledning av katedralens guider. Turer fyra gånger dagligen kl 10.00, 11.00, 13.00 och 14.00. Enskilda besökare kan ansluta sig till dessa turer vid ankomsten utan extra kostnad. Turens längd ca 1,5 h. 

"Oculus – an Eye into St Paul's"
"Oculus - an Eye into St Paul's" är en 270° filmupplevelse med fascinerande berättelser och historier om katedralen. Oculus är det första filmprojektet i sitt slag i en katedral. 

Hur fungerar det?

När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London som trycker på "SÖK". Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom en vecka från och med det datum du väljer. Sedan kan du välja hur många vuxna eller barn biljetter du behöver. Härefter kan du söka efter och boka biljetter till andra attraktioner eller evenemang.

Hur får jag mina biljetter?
Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! 

E-biljetten byter du sedan enkelt och smidigt mot originalbiljett(er) vid St Paul's Cathedral, i biljettluckan för förbokade biljetter. Kom ihåg att personen, vars namn står på biljetten, måste uppvisa giltigt ID för att kunna hämta ut biljetterna.

Viktig information

- Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag, inom loppet av en vecka från och med det datum du väljer. Du väljer själv vilken tid under dagen du önskar besöka St Pauls Cathedral. 
- Katedralen kan med kort varsel, i händelse av speciella evenemang eller gudstjänster, hålla stängt för allmänheten.
- Stängt söndagar och helgdagar.

Biljettkategorier

Finns det barnbiljetter?
Ja, det finns barnpriser, de gäller för barn mellan 6-17 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Måndag till lördag från 08:30 till 16:30 (sista entré 16:00). Söndag, samt vid specialla gudstjänster är det stängt för besökande och turister.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Öppettider

Vägbeskrivning

St Pauls Cathedral

Adress
St Paul's Churchyard, London EC4M 8AD

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!