Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Liknande kategorier

ABBA Voyage

Den 27 maj 2022 öppnade ABBA Voyage-konserten i London, nästan 50 år efter att ABBA vann Eurovision i Brighton, England med sin hitlåt Waterloo 1974. Sedan dess släppte ABBA en oändlig rad hitlåtar tills de slutade 1982 , eller tog en paus, som de själva uttryckte det.

Så det var ett tag sedan ABBA senast gjorde musik tillsammans. Men nu har de bestämt att det är dags att avsluta pausen och äntra "scenen" igen.
Ärligt talat kommer den främsta inspirationen för ABBA att spela in ny musik igen från deras tunga engagemang i att skapa den konstigaste och mest spektakulära konsert du någonsin kan drömma om; "ABBA Voyage". Du kommer att höra massor av deras enorma hits, såväl som några av deras nya låtar under konserten.

Du behöver bara luta dig tillbaka i stolen som publik, eller stå på dansgolvet framför scenen, och se ABBAs digitala Avatarer framföra sina låtar på sin egen specialbyggda arena i London.
ABBA kallar konserten helt enkelt för "Voyage" och de testar verkligen en helt ny teknik som aldrig tidigare setts live. Med hjälp av deras yngre jag, som Avatarer, reser ABBA in i framtiden.
Det är inte lätt att förklara ABBA Voyage eller tekniken som användes för att skapa konserten, det har helt enkelt inte gjorts tidigare heller.

ABBA Voyage är konstig och underbar och en konsert som borde upplevas av alla, i alla åldrar! Vi erbjuder biljetter till konserten, eller om du vill anlända med stil och hoppa över kön till ABBA Arena, erbjuder vi även konsertbiljetter med transport till och från London City. Vinnaren tar allt!

Ticmate Charity

Sök biljetter: ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage i London. Den största ABBA-konserten världen aldrig sett. Tills nu. Med en lång lista med hitlåtar kan du nu uppleva ABBAs avatarer ackompanjerade av ett 10-manna liveband i deras egen specialbyggda ABBA Arena i London. Vi erbjuder ABBA Voyage konsertbiljetter eller konsertbiljetter med transport från London City till ABBA Arena (Ligger en bit utanför London Centre) så att du kan anlända med stil OCH hoppa över kön till ABBA Arena. Vi tar dig självklart också tillbaka till London igen, i vår lyxbuss - The Winner Takes It All!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 8 (8)