Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

London Eye & River Cruise

4.0 (2)
Från kr 382

Besök Londons ikoniska landmärke, ”pariserhjulet” Coca-Cola London Eye följt av en härlig båttur på Themsen med London Eye River Cruise. Du sparar 15 % med detta biljettpaket!

Spara 15%* på en kombobiljett med London Eye & River Cruise

Höjdpunkter

  • Spara 15%* på en kombobiljett med London Eye & River Cruise
  • Den bästa utsikten över London från London Eye
  • Njut av en 30-minuters åktur i pariserhjulet
  • Fri entré till 4D bioupplevelsen
  • Njut av London från vattnet på en båttur på Themsen

Vad kan jag förvänta mig?

London Eye & London Eye River Cruise
Vid Themsen och mittemot Big Ben hittar du ett av Londons mest kända landmärken; pariserhjulet London Eye. Det är en av de mest populära och mest besökta turistattraktionerna i London.

Från London Eye får du en helt ny vy över staden. Ett helt varv i det berömda hjulet, i en av de 32 glaskapslarna, tar cirka 30 minuter. Vid den högsta punkten är du 135 meter över havet och härifrån kan du njuta av den spektakulära utsikten över London.

Innan besöket vid London Eye får du njuta av din bokade båttur och sightseeing på floden Themsen; London Eye River Cruise, som avgår vid flodbanken och kajen nedanför London Eye. Denna prisbelönta båtsightseeing guidas med kommentarer inspelade av expertguider, vilka ger staden liv.

Under båtturen, som varar ca 40 minuter, ser du några av Londons mest iögonfallande sevärdheter, som Big Ben, Parlamentet, St Pauls katedral, Tower Bridge, Towern - Tower of London och Shakespeare's Globe Theatre.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den eller visa upp den i din mobiltelefon.

Hur fungerar det?
London Eye Cruise: Vänligen var på plats på kajen nedanför London Eye minst 15 minuter före din bokade tid för båtturen, så att du inte missar din avgång. Skanna streckkoden på din e-biljett/mobilbiljett och kliv ombord på London Eye River Cruise.

London Eye: För att garantera tillträde till London Eye och undvika köer till biljettdisken, kan du boka besöksdatum och entrétid i förväg genom att logga in på London Eyes bokningsportal. Bokningsportalens adress och hur man loggar in beskrivs tydligt på din e-biljett.

När du har bokat datum och entrétid för London Eye, möter du upp vid Standard Experience-ingången, strax innan bokat datum och bokad tid. Notera: Din biljett är en standardbiljett, inte en Fast Track-biljett.

Om du väljer att inte förboka datum och besökstid till London Eye via bokningsportalen, går du till biljettdisken inne i biljetthallen för att boka in dig på nästa lediga entrétid. Omedelbar entré är inte garanterad och styrs av tillgängligheten av lediga tider. London Eye-biljetter, som inte är förbokade med datum och tid, har en giltighetstid på 90 dagar. Vänligen notera att din biljett är en standardbiljett, inte en Fast Track-biljett.

Viktig information

  • Rabatten jämfört med priset du betalar vid dörren.
  • Detta biljettpaket finns tillgängligt året, utom i juli och augusti.

Biljettkategorier

Vuxen (16+)
Barn (3-15)
Små barn (0-2): Gratis
Observera: Barnbiljetter kan endast köpas tillsammans med vuxna biljetter.

Öppettider

Se öppettider för London Eye här!

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Vad ingår i priset?

  • London Eye
  • London Eye River Cruise
  • Fri entré till 4D bioupplevelsen

Öppettider

Mer information

Vägbeskrivning

London Eye & River Cruise

Adress
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×