London Eye

  • Välj datum

London Eye

Pris från 276 kr

Besök en av Londons främsta turistattraktioner och upplev den fantastiska utsikten över London från The Coca Cola London Eye! Spara ytterligare tid i köerna genom att köpa Fast Track-biljetter! När du bokar dina biljetter hemifrån, sparar du nästan 20% av priset jämfört med vid ingången.

Höjdpunkter:
- Den bästa utsikten över London
- Besök London Eye valfri dag i veckan & spara upp till 20%*
- Gå före i köerna till hjulet med Fast Track Ticket**  
- Njut av en 30 minuters åktur i pariserhjulet
- Gratis inträde till en 4D filmupplevelse
- Öppen biljett, giltighetstid 1 månad fr o m valt datum!
- E-biljett/voucher till din inkorg
- Boka en kombo-biljett inkl. kryssning & spara 10%
- Lyxa till det med Fast Track inkl. champagne!

Den bästa utsikten över London 
Vid Themsen och mittemot Big Ben finns en av Londons mest kända landmärken och turistattraktoner; London Eye. En tur i "pariserhjulet", i en av de 32 glaskapslarna, tar ca 30 minuter och är en mäktig och enastående upplevelse som erbjuder dig en unik och helt ny bild av London, även på kvällen! Du befinner dig 135 meter över havet när hjulet står som högst! 

Du väljer själv vilken tid under dagen du önskar besöka London Eye.  

Vill du spara tid och slippa köa till biljettkassan?  
Här ser du våra olika biljettkategorier: 

Standard biljetter:
Vuxen: från 16 år 
Barn: 3-15 år (kan ENDAST köpas med vuxenbiljetter)
- Senior: från 60 år 

Köper du standard biljetter slipper du köa till biljettkassan i entréhallen (The Ticket Hall), du går direkt till disken för förköpta biljetter, där du byter din e-biljett (voucher) mot originalbiljett. När du har hämtat originalbiljetten går du direkt till hjulet och väntar i kön på första bästa lediga kapsel. Denna kö kan du inte gå förbi, men du sparar fortfarande tid jämfört med om du hade behövt köa både till biljettkassan i entréhallen och till hjulet! 
  

FAST TRACK biljetter:
Köper du Fast Track-biljetter slipper du köa till biljettkassan i entréhallen (The Ticket Hall) OCH går före i kön till hjulet! Istället för att köa till biljettkassan, går du direkt till disken för förköpta biljetter, där du byter din e-biljett (voucher) mot originalbiljett. När du har hämtat originalbiljetten går du direkt till hjulets Fast Track-entré (express entré) och blir hänvisad till första bästa lediga kapsel.  

****Fast Track Ticket är det överlägset snabbaste och mest bekväma sättet att uppleva London Eye på!*** 


London Eye + båttur London Eye River Cruise
Precis vid foten av London Eye, vid Themsens strand, avgår dagligen sightseeing båtarna London Eye River Cruises, du kan boka en kombinationsbiljett till båda och spara 10% på priset! Detta speciella kombo-erbjudande finns tillgängligt hela året, förutom under högsäsong i juli och augusti.   

FAST TRACK London Eye inkl. ett glas champagne
Du kan lyxa till det och boka Fast Track biljetter inklusive ett glas champagne (eller läsk/juice). Du checkar in vid disken för förköpta biljetter och kliver därefter ombord på första tillgängliga speciella champagne-kapsel, eller kan boka en tid som passar dig under en av de följande dagarna.


Hur fungerar det på plats?
När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London och trycker på "SÖK" för att komma till prislistan. Biljetten du köper hos oss är en flexi-biljett, giltig valfri dag inom loppet av en månad, från och med det datum du väljer.

Hur får jag mina biljetter? 
Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! När du hämtar ut originalbiljetten i London kan du bli ombedd att uppvisa fotolegitimation samt det kreditkort som användes vid beställningen. Du kan nekas inträde till London Eye om du inte kan visa ID samt kreditkort vid förfrågan.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-15 år. Från 16 år betalar man fullt pris. 

Finns det senior/pensionärsbiljetter?
Ja, till standardbiljetten finns det seniorbiljetter. 

Jag sitter i rullstol, hur fungerar det då?
London Eye är rullstollsanpassad och din ledsagare får följa med gratis mot uppvisande av registreringskort/certifikat. Du bokar din biljett som vanligt här på sidan, och när ni checkar in vid biljetthallen får din ledsagare ut sin gratisbiljett. Av säkerhetsskäl är endast två rullstolar per kapsel tillåten, max 8 stycken samtidigt i hjulet. Rullstolsliften vid London Eye River Cruise är för tillfället ur bruk. 

Kan jag ta med barnvagn in i kapseln?
Ja, men endast en ihopvikbar "paraplyvagn". Vanliga barnvagnar lämnas vid barnvagnsparkeringen ("buggy area") under färden i hjulet. 

Viktig information
- *Besparing jämfört med priset på London Eye's egen "Flexi Time"-biljett (online pris från GBP 27,50).
- **Under helgdagar, helger och skollov kan det uppstå kö även vid ”Fast Track” entrén till hjulet. Trots denna eventuella kö är denna biljett typ det snabbaste och smidigaste sättet att få en kapsel på London Eye!
- London Eye håller stängt för sitt årliga underhåll två veckor i början/mitten av januari.

 

Fantastiskt 4.2

4.2 Betyg från 144 kundrecensioner
Bra när man kommer dit!

Förbered dig för att köa!!Fast track lika långsam så betala inte i onödan.Själva åkturen var fantastisk!

Marita, Karlstad
TIS, 03 JAN 2017
4.2
Ingen kö

Var där för tredje gången med ett barnbarn. Allt gick mycket smidigt, ingen kö alls vid korgpåstigningen.

Britt-louise, Vendelsö
LÖR, 18 JUN 2016
4.2
London eye

Mycket smidigt att boka via internet. London Eye är fantastiskt samt att det var extra bonus med exhibition som ingick i biljetten.

Anne-marie, Linköping
TIS, 14 JUN 2016
4.2
Sevärt!

Helt klart värt att köpa biljett med förtur på hemma plan.

Eva, Partille
FRE, 27 MAJ 2016
4.2
Recension

OK.

Liselotte, Täby
TIS, 17 MAJ 2016
4.2
Bäst utsikten

Det var smidigt att få sin biljett via vouchern, trevlig personal, inte alls så långa köer, rolig film innan själva upplevelsen av London Eye. 30 min gick fort men man fick en otrolig vy över London som man annars inte skulle ha fått förmodligen. I och med att den går så sakta så blir man inte rädd för höjden.

Isabel, Hässelby
TIS, 10 MAJ 2016
4.2
Mycket nöjd

Man kunde ta väldigt fina bilder och det var bra utsikt

Urban, Kalmar
TOR, 21 APR 2016
4.2
Trevlig tur

Köpte fast track hemifrån o det gick snabbt o smidigt om man vill slippa köer. Mycket folk i området o till London eye. Trevlig tur o bra utsikt över London. Ett måste när man är på besök.

Carita, Farsta
TOR, 07 APR 2016
4.2
London Eye

En trevlig upplevelse där du får se stora delar av London och samtidigt njuta av en tur. Vi hade fint väder, korta köer och lagom med människor, vilket gjorde att allt flöt på bra utan uppehåll och väntan.

Ing-marie, Falun
ONS, 06 APR 2016
4.2
Kul att se London från ovan!

Jag har varit i London många gånger men aldrig sett en så fin utsikt över staden som vi kunde göra från London Eye. Klart värt ett besök!

Jerker, Vara
SÖN, 27 MAR 2016
4.2
Otroligt smidigt! Man får dock gå in och hämta ut dem riktiga biljetterna, då pdf dokumenten man får inte är biljetter.

Hedie
ONS, 02 MAR 2016
4.2
Smidigt, inga krångligheter

Smidigt att få ut biljetterna vid London Eye, inga krångligheter. Fantastisk utsikt hela vägen runt.

Tuula, Sollentuna
TOR, 25 FEB 2016
4.2
Bra start på dagen!

Vi bokade biljett hemifrån och hade även Fast track. Gick till biljettkassan redan 9:15 och behövde inte köa någonting! Hjulet började snurra redan 9:40 så vi kom upp tidigt och kunde fortsätta dagen efter det. kan rekommendera att vara på plats redan före 8:00 på morgonen och börja dagen med en promenad längst med South Bank i morgonsol!

Lena, Ulricehamn
ONS, 24 FEB 2016
4.2
Blåsigt

Fungerade bra att boka hemifrån, men man fick ändå köa för att byta papper mot nya papper.

Margaretha, Enköping
SÖN, 07 FEB 2016
4.2
Det här får inte missas och att köpa biljett hemifrån med fasttrack var ett snilledrag, hämtade ut biljetten och gick direkt til hjulet och direkt på inga köer inget väntande, hur bra som helst.

Per, Göteborg
MÅN, 01 FEB 2016
4.2
Magnifik utsikt

Mycket trevlig attraktion som är väl värd att åka. Mycket smidigt att boka biljett i förväg, det sparade en massa tid i kö.

Lotta, Borås
MÅN, 16 NOV 2015
4.2
Ett bra sätt att se London

Det gick bra att lösa in biljettbokningen till en biljett!

Anna, Lund
MÅN, 16 NOV 2015
4.2
Inget för höjdrädda

Härlig utsikt

Åsa, Hallstahammar
ONS, 23 SEP 2015
4.2
Högt

Vilken utsikt snabba köer Tänk bara på att byta vochern i biljettkassan innan du börjar köa

Lasse, Bor
TIS, 08 SEP 2015
4.2
Kul start på vistelsen i London!

Smidigt att ha köpt biljetter i förväg. Det gick snabbt och smidigt att hämta ut biljetterna på plats och turen i London Eye uppskattades av alla i familjen. Kul att få en överblick över staden uppifrån.

Terese, Sundborn
FRE, 22 MAJ 2015
4.2
upp i det blå

Fantastisk känsla och utsikt under resan, helt ok att lägga till 100 lappen för att komma snabbare till gondolen. Bra selfiesläge:-)

Tommy, Storvreta
MÅN, 09 MAR 2015
4.2
London eye toppen

mycket bra , bra organisation

Alban, Stockholm
TIS, 10 FEB 2015
4.2
Nöjd kund

Perfekt att kunna köpa biljett hemifrån, vi tog Fast Ticket då vi hört att det ofta är långa köer. Mannen i familjen gillar ej höjder men detta var inga problem.

Lena, Malmö
SÖN, 07 DEC 2014
4.2
Åk när det är mörkt!

Vi åkte London Eye vid 18-tiden på en lördagskväll. Bara 5 minuters kötid och en fantastisk färd med vy över ett julpyntat London.

Pia, Stockholm
MÅN, 01 DEC 2014
4.2
bra, men muket turistigt

Bokat biljettter hemma, men behövde stå i kö för att få ut "riktiga" biljetter. Sedan ny låååång kö för att komma på London Eye. Kul att ha varit med om det, och barnen (11 o 9 år) tyckte det var häftigt. Dock blev det lite tjatigt på vägen ner igen. tips att vara på plats när de öppnar.

Anna, Helsingborg
TIS, 04 NOV 2014
4.2
Bra service

servicen var mycket bra vi bokade fast track eftersom min fru har svårt att gå det blev ingen väntetid utan direkt ombord på gondolen
det var en fantastig upplevelse med en enastående utsikt.

Hans-olov, Spånga
MÅN, 13 OKT 2014
4.2
London Eye

Vi hade verkligen tur med vädret, klarblå himmel och sol. För att kunna njuta av denna tur så gäller det att ha bra väder. Det var en otrolig utsikt, det var inte heller för trångt så man kunde flytta på sig och titta runt åt alla håll.
Nackdelen är att du först måste köa för att hämta dina biljetter. Vi hade köpt priority biljetter så när vi väl fått våra biljetter kunde vi ställa oss i priority kön för själva åkturen. Nu var det lågsäsong så det gick relativt snabbt även här. Jag som lider lite av höjdskräck upplevde inte denna tur som hemsk. Kan rekommendera denna tur för den som gillar utsikt.

Camilla, Solna
TIS, 07 OKT 2014
4.2
Utsikt!!

En helt otrolig upplevelse, vilken utsikt.. soligt och bra väder hade vi, köer, visst men när man hade förbokat gick allt så smidigt, egen kö för att hämta ut dom riktiga biljetterna, kön till London eye gick snabbt, korgarna svalde en hel del människor, Rekommenderar verkligen!!

Lena, Järfälla
MÅN, 15 SEP 2014
4.2
London Eye

Jättehäftigt. Vi hade förbokad biljett vilket var bra. Dock ganska oklart vart man skulle lösa ut riktiga biljetten och kön såg ändå gigantisk ut när vi skulle åka... Dock flöt det på ganska bra. men 40-60minuter i kö får man ändå räkna. (Åtminstone då vi var.)

Christina, Ankarsvik, sundsvall
FRE, 22 AUG 2014
4.2
Smidigt med fast track

Vi åkte fyra personer kl 11 en vardag mitt i augusti och behövde inte köa alls, man går direkt till priority desk i biljetthallen och sedan i fast track- kön där vi visades direkt in i gondolen. Dyrt men hur smidigt som helst! Ingen kö till 4D bion heller - där kan man också ta bilder till fotomontage för 15/20 £. Ett tips för barnfamiljer - innaför McDonalds mellan London Eye och Westminster Bridge finns en spelhall med bla snabba radiobilar på nedre plan som ungarna tyckte var roligare än hjulet.... Inga köer alls där inne :-)

Tim, Karlskoga
FRE, 15 AUG 2014
4.2
London Eye

Fantastisk upplevelse !

Ulla-britt, Västerås
FRE, 08 AUG 2014
4.2
Ett måste!

Överväldigande kö, men härligt att inse att den biljett vi förköpt här gav oss en genväg i kön :) Vi var här är supervarm dag, men kön gick snabbt och "vagnarna" var luftkonditionerade. En mäktig upplevelse!

Sara, Umeå
MÅN, 28 JUL 2014
4.2
London eye

En höjdare! Glada att vi inte valde det dyrare alternativet med Fast track, då vi inte behövde stå speciellt länge i kö.

Maria, Borås
LÖR, 28 JUN 2014
4.2
London Eye

Jättesmidigt att boka biljetter hemifrån! Slapp köa till biljetter där. London Eye är ju en fantastisk attraktion!

Ulrica, Torslanda
TIS, 24 JUN 2014
4.2
London Eye

Med förköp går man den via den snabba kassan där man löser ut sin biljett och direkt till den snabba kön där dom släpper på besökare före. Mycket smidigt. Är man bara på besök en helg eller några dagar vill man inte stå i den vanliga kön till London Eye. Allra helst inte en solig molnfri dag. Mycket smidigt på det här sättet.

Eleonore, Märsta
MÅN, 16 JUN 2014
4.2
Dåligt

Bokade en fast track blljett, men fick en vanlig köbiljett, visserligen till rätt pris, men blir väldigt frustrerad när man skall hämta
sin "ickeköbiljett"och blir hänvisad till en 100 meter lång fyrdubbel kö.

Karl-henry, Piteå
FRE, 30 MAJ 2014
4.2
Bra upplevelse!

Köpa biljetter bemifrån var en superbra ide. Vi slapp den enorma kön att köpa biljetter för att sen köa igen till attraktionen. Mysig upplevelse att se London från luften.

Inger, Sundsvall
FRE, 02 MAJ 2014
4.2
Inte värt att boka i förväg!

Vi hade bokat biljetter innan men tycker inte att det var värt det. Vi fick ändå stå i kö i 45 minuter för att få byta ut pappersbiljetten mot en riktig biljett. När vi väl kommer fram (ca kl 17) får vi veta att det är så mycket folk som vill åka så tidigast 20:30 fanns det möjlighet att åka. Vi åkte hem till hotellet då vi inte orkade vänta på detta så det var pengar i sjön. Ett tips är alltså att inte boka i förväg, man vet aldrig hur mycket folk det är där, och det går lika fort att köpa biljett direkt.

Ann-sofie, Västervik
ONS, 23 APR 2014
4.2
London Eye

Ett måste när man är i London!! Rekommenderas mycket varmt att köpa biljetter i förväg och det var värt varenda krona att gå förbi BÅDA köerna!!

Katarina, Lomma
SÖN, 13 APR 2014
4.2
London Eye

Ett kalasbra sätt att få en överblick av London.
Förköpta biljetter vara kalas, värt varenda krona.

Christer, Kungsbacka
MÅN, 07 APR 2014
4.2
Helt klart värt att besöka

Helt otroligt bra att köpa dessa biljetter i förväg hemma. Mycket smidigt att slippa köa länge. Vi var där under lågsäsong men uppskattade ändå detta. Kan bara tänka mig köerna vid högsäsong. Familjens 9 åring tyckte London Eye var det allra bäst med London. Mamma som är höjdrädd tyckte att 1 gång räcker.

Per, Nacka
MÅN, 24 MAR 2014
4.2
Toppen

Jättefin utsikt. Det gick snabbt i kön trots att vi fick köa två gånger. Det hade vi inte räknat med.
Det vore bättre att få biljetterna direkt vid bokningen hemma.

Ewa, Uppsala
MÅN, 24 MAR 2014
4.2
Smidigt med förbokat

Med tanke på att allt i London kostar en förmögenhet, hade jag kunnat hoppa över den här attraktionen... Häftigt att se utsikten, men inte till det priset!

Sari, Vaxholm
FRE, 28 FEB 2014
4.2
London eye

Enkelt och mycket bra att beställa biljett online innan resan. I London var det enkelt att hämta ut biljetterna, med fast track så var även köandet till London eye begränsat. Rekommenderas varmt!

Martin, Strömstad
FRE, 21 FEB 2014
4.2
En fin upplevelse

Vi åkte London Eye en söndag med underbart och soligt väder. Vi kom dit 20 min efter att de öppnat och kön i biljetthallen var obeskrivlig lång! Så underbart då att vi hade köpt biljetterna i förväg och kostat på oss Fast track då man går förbi de långa köerna. Biljetterna hämtade vi snabbt ut vid disken Prepaid tickets och sedan slussades vi snabbt ombord på en gondol. Utan förköp och Fast track hade vi säkert fått vänta 1,5 tim på att gå ombord, nu gick allt på en kvart. Utsikten var fantastisk i det vackra vädret.

Cathrin, Luleå
TIS, 18 FEB 2014
4.2
Häftig upplevelse!

Vi var där 27/1 inga köer och vouchern som skulle bytas till en biljett var det inga problem alls med. inte mycket folk i gondolerna utan man såg hela London utan någon trängsel. Turen tog 30min och vi hade solsken och njöt av turen.Sonen som är 15 år tyckte också det var en häftig upplevelse. kan rekommendera denna tur.Mycket smidigt med förköpt biljett.

Sophie, Gränna
ONS, 05 FEB 2014
4.2
Snabbt och smidigt

Mycket folk men vi hade tur med köerna. Det var bara att gå till Tickethall ( kommer inte ihåg om det heter så) och byta in sin voucher mot en biljett.

Anna, Trelleborg
MÅN, 27 JAN 2014
4.2
En oslagbar utsikt !

Vill man se hela London från hög höjd och få åka Europas största pariserhjul på samma gång, ska man absolut besöka London Eye ! Mycket smidigt att köpa biljetten hos Londonbiljett.se !

Anne, Staffanstorp
ONS, 08 JAN 2014
4.2
Enkelt och prisvärt

Bokade en "fast-track" biljett och tjänade med det uppskattningsvis ca 1,5 timmes köande. Bara att byta vouchern mot biljett och kliva ombord - rekommenderas!

Jonas, Jokkmokk
TIS, 07 JAN 2014
4.2
London Eye

Riktigt häftig upplevelse, Fast track biljetten funka utmärkt

Sidney, Halmstad
SÖN, 05 JAN 2014
4.2
En upplevelse!

Det är långa köer till London Eye! Mitt tips är att boka biljett innan ni reser. Fungerade perfekt att boka Fast track ticket via LondonBiljett.se vilket gjorde att vi snabbt och enkelt kunde gå ombord.

Ann-kristin, Malmö
LÖR, 04 JAN 2014
4.2
Utsikt

Helt underbart! fantastisk utsikt och allt gick smidigt

Eva, Smögen
MÅN, 02 DEC 2013
4.2
verligen bra

det var inte nu i Nowember så stor kö vid biljett försäljningen men det var ändå fantastiskt bra att kunna boka i Sverige innan vi kom dit när vi har litet barn som inte orkar så mycket vänta.
Verkligen fint att se London från ovan+fina minneskort(betalade för)

Joakim, Järfälla
MÅN, 25 NOV 2013
4.2
London eye

Allt fungerade som utlovat- perfekt

Krister, Trelleborg
MÅN, 25 NOV 2013
4.2
Fast track = ett måste

I vår kö, dvs fast track som tog ca 10 minuter, blickade vi ut över den "vanliga" kön och kände oss väldigt glada över att slippa vänta närmare en timme på att få kliva på LondonEye. Vi valde London Eye som första aktivitet men inser att vi borde väntat med den för att ha bättre koll på stan.

Madeleine, Kramfors
TOR, 21 NOV 2013
4.2
London eye

Det var verkligen bra att ha bokat biljetterna i förväg. När vi kom dit var det en väldigt lång kö till biljettkassan. Så det var skönt att slippa köa.

Amira, Uppsala
LÖR, 16 NOV 2013
4.2
Vi rekommenderar Fast Track Biljetten

Bokade biljetter till London Eye och valde Fast Tracks biljetter, fungerade hur smidigt som helst.

Susanne, Göteborg
TOR, 07 NOV 2013
4.2
Dyrt men bra

Vi köpte VIP-biljetter i förväg. Betydligt dyrare än vanliga men eftersom vi hade begränsat med tid i London ville vi vara säkra på att slippa stå i en lång kö. Det fungerade perfekt. Det tog mindre än 30 minuter från att vi hämtat ut biljetterna i VIP-kassan tills vi var ombord.
Härlig upplevelse med fantastisk utsikt.

Jan, Växjö
ONS, 06 NOV 2013
4.2
London Eye

Perfekt sätt att se London lite från ovan. Vi hade kort tid på oss så vi njöt av att bara kunna ta våra biljetter och gå före hela kön. Bokning och info funkade snabbt och perfekt!

Pernilla, Saltsjö-boo
ONS, 06 NOV 2013
4.2
Fin utsikt och vackert

En fruktansvärd kö och dålig information på plats av både personal och skyltning. När man väl kom iväg så var det väldigt vackert de vi såg.

Bo, Stockholm
SÖN, 03 NOV 2013
4.2
Fin upplevelse!

Ett MÅSTE för Londonresenären,speciellt för förstagångsresenären. Mycket bra med biljettförköp!
Höjdrädda och svindelbenägna ska inte oroa sig,man märker inte av rörelsen och det finns så mycket att titta på. Bra med sittplats !

Eva-lisa, Älta
FRE, 01 NOV 2013
4.2
Vilken utsikt...

Att köpa Fast track ticket e ett måste. Vilken utsikt - helt underbar.

Susanne, Vendelsö
FRE, 25 OKT 2013
4.2
Fantastisk utsikt!

Kanon bra att ha biljett i förväg annars är det låååååååååååååååååååååång kö!
Inte läskigt alls trotts mon höjdskräck, tryggt & lugnt!

Emma, Stånga
FRE, 25 OKT 2013
4.2
London Eye

Fantastisk vy över London.

Ulf, Norrköping
TIS, 22 OKT 2013
4.2
Som en live-karta

Fantastiskt att London uppifrån! Det finns bänkar att sitta på i mitten av bubblan om man drabbas av svindel!

Gunilla, Nacka
MÅN, 21 OKT 2013
4.2
Super

Bokade Madame Tussauds och London Eye. Funkade hur smidigt som helst. Gött att slippa stå i biljettkön som var superlång. Rekomenderas starkt att boka här innan ni åker.

Peter, Halmstad
TIS, 15 OKT 2013
4.2
London värt många besök!

London är en stad att återvända till många gånger. Denna gången var jag där med min 12 åriga som som gjorde sitt första besök! London eye stod överst på listan av vad han ville göra. Jag bokade via Londonbiljett, valde fast track och det rekommenderar jag verkligen. Vi fick gå före tre timmars kö!!! Boka biljetter till det du vet du ska göra för att slippa kö och hinna med mer.
Kommer använda Londonbiljett vid mitt nästa besök också.

Tove, Ängelholm
MÅN, 14 OKT 2013
4.2
London Eye- ett trevligt sätt att se London.

Det var en mäktig upplevelse att se London från ovan, speciellt Houses of Parlament med Big Ben. Perfekt att köpa "gå före i kön-biljett", vi var de enda med sådan biljett och fick därför gå på gondolen direkt.

Lisbeth, Brämhult
TOR, 03 OKT 2013
4.2
Mycket spännande upplevelse

Vi tyckte det var en riktigt fin upplevelse. Edward 8 år var fashinerad liksom vi vuxna. Att se hela London från ovan. Vi blev också vänligt bemötta av personalen som arbetade vid London eye, trots vår egen " förvirring".
Vi hade svårt att hitta rätt kö för förbeställda biljetter.
Mvh Christel Östfelt

Christel, Stockholm
MÅN, 23 SEP 2013
4.2
Londonbiljetter

Det funkade hur bra som helst. Bokade och betalade på nätet och fick ett mail med biljetterna. Enkelt att hämta ut dem när man kom till London Eye. Jag kan varmt rekommendera detta.

Carina, Stockholm
MÅN, 23 SEP 2013
4.2
London Eye

Var väldigt smidigt att boka här och betala, behövde inte köa för biljetter, utan hämtade biljetten i pre-paid kassan, ingen kö!

Jeanette, Malmö
TOR, 19 SEP 2013
4.2
En upplevelse i det blå.

efter att ha hört så mycket om denna London attraktion så fick vi uppleva den live.
känslan var som att sväva över marken på ett moln som knappt kändes att det rörde sig.
Vi har båda flygcertifikat,hoppat fallskärm,flugit ballong mm.men denna upplevelse som vi fick med LONDON EYE gick direkt till våra hjärtan. Att vi sedan beställde Fast Trac (fick förtur i kön)var ju grädden på moset.
Med vänlig hälsning.Royo Helene Jönköping

Roy+helene, Jönköping
LÖR, 07 SEP 2013
4.2
Högt uppe.

Hade förköpt en Fast Track Ticket och det är nog värt de extra punden som det kostar för det tog endast 10-15 minuter så var vi uppe de som köade för biljett så fick nog köa minst en timme för biljett och lika länge i kön till hjulet. Och visst var det värt ett besök helt klart Och enklare att köpa biljett kan inte finnas och allt fungerade precis som det skulle. Helt nöjd och belåten.

Håkan, Jakobstad
LÖR, 07 SEP 2013
4.2
London Eye

Vi hade bokar bilj i förväg och trots kö vid biljett hallen så gick det fort att byta till sig de riktiga biljetterna som man skulle ha. Det va en häftig upplevelse att åka upp där och beskåda London och det fina vädret gjorde det ännu mera häftigt förstås.

Stefan, Nusnäs
TOR, 29 AUG 2013
4.2
Inne i hjulet på fem minuter!

Megakö utanför, men vi gick förbi kön på ett kick. Måste hämta ut biljetter inne i Priority desk och där fick barnen en extra överraskningspryl att ta med i hjulet. Vi sparade lätt över en timme i kö. Härlig utsikt!

Peter, Kode
TOR, 29 AUG 2013
4.2
Ok, men inte mer.

Med förbokade biljetter gick det ganska fort och rörde sig hela tiden. Personalen var trevlig och hjälpsam.
Själva London eye var däremot inte så imponerande. Man kom högt upp och fick bra utsikt. Mer än så var det inte. Knappast värt pengarna och tiden. Ägna tiden åt promenad och shopping istället.

Svante, Sollentuna
ONS, 21 AUG 2013
4.2

Trots att man förbokat biljett måste man stå i kö för att hämta ut själva biljketten man redan betalat för och sedan får man köa igen till själva attraktionen.
Något för den med obegränsat med tid!

Catarina, Norrtälje
TIS, 20 AUG 2013
4.2
Funkade perfekt att ha biljett bokad hemifrån

Kön betydligt snabbare med biljett köpt hemifrån.

Patrik, Simrishamn
MÅN, 19 AUG 2013
4.2
Fantastisk utsikt.

Hög säkerhet.

Ann-louise, Svedala
SÖN, 18 AUG 2013
4.2
London eye en fantastisk upplevelse för hela familjen

London eye motsvarade alla förväntningar. Ett måste för alla londonbesökare. Vi hade med oss vårat barnbarn 10 år och vi var alla överens om att Eye var resans höjdpunkt.
Men, vi ser ingen vits med att köpa biljett i förväg. Var lika lång kö till prebooked som till den vanliga kön. Räkna med 2 timmar i kö, först för biljett sen till insläppet. Tips, gå dit tidigt på dagen.

Lennart, Visby
SÖN, 11 AUG 2013
4.2
rekommenderas!

Riktigt kul. Fungerade utmärkt med förköpt biljett. Kötiden för att lösa in den blev kort. Vi var där när det öppnade och det ska man nog vara för att slippa värsta köerna. Personalen hade full koll så det rullade på bra hela tiden.

Anette, Hallstahammar
SÖN, 11 AUG 2013
4.2
Kösystem i London m m

London Eye var trevligt och en uppskattad aktivitet av familjen. Kösystemet är dock märkligt. Vi hade förbokat biljetter här - kön att byta "vouchern" var längre än den om man inte hade köpt i förväg. När vi bytte in mot biljetter fanns det dock ingen slot-tid för oss förrän flera timmar senare (klart irriterande eftersom man var där på plats och fick gå iväg o göra något annat en stund). Omvänt mot biljettbytet så fanns det nästan ingen fast track-kö när vi väl skulle åka så vi var glada att vi inte köpt till det i alla fall. Totalupplevelsen är vi mycket nöjda med, och det här med köer gäller f ö allt i London!

Maria, Uppsala
TOR, 08 AUG 2013
4.2
Värt varenda krona!

Att segla upp över London innesluten i en bubbla.........härligt underbart vilken utsikt!!!!! Det ska jag återuppleva varje gång jag besöker London

Lisbeth maria, Sollentuna
FRE, 02 AUG 2013
4.2
Värt att se!

Underbar upplevelse att få se vackra London uppifrån.... Rekommenderar varmt, se till att ni köper biljetter i förväg, kom tidigt till attraktionen och ni kommer att vara supernöjda av upplevelsen i sin helhet ! Vänlig personal, ordning och reda!

Jeni, Stockholm
TIS, 30 JUL 2013
4.2
Långa köer

Med "Fast track"-biljett var vi ombord inom 10 minuter trots otroliga köer. Väl värt de extra slantarna för att slippa stå i timmar i 30 graders värme som vi hade vid besöket. Tveksamt dock om det är värt priset att åka över huvud taget. Trevligt område runt om med många små shower på strandpromenaden vid South bank, street dance, skate, jonglörer, levande statyer m.m.

Thomas, Slite
TIS, 30 JUL 2013
4.2
Trevligt

Fin utsikt över London med omnejd

Jenny, Nyköping
MÅN, 29 JUL 2013
4.2
Härlig Utsikt

Hade Fast Track Ticket det var jätteskönt att slippa alla köer.
Vi fick vänta max 5 min till gondolen. Bra att kunna köpa en sån biljett hemifrån.
Mvh
Mats

Mats, Torshälla
SÖN, 28 JUL 2013
4.2
Underbar upplevelse

Klar 5 poängare

Anders, Örebro
ONS, 24 JUL 2013
4.2
Före köer

Det bästa med London eye besöket var att man fick gå före köerna och man behövde inte betala så mycket extra för det.Lovely view up there

Tommy, Bromma
TIS, 23 JUL 2013
4.2
Häftigt!

Riktigt bra! Skönt också att slippa en av köerna tack vare förköpta biljetter!

Marie, Strömsund
ONS, 10 JUL 2013
4.2
Kön

Snabbt gick de trots lång kö helt pk

Eivor, Lysekil
ONS, 10 JUL 2013
4.2
Perfekt! ( Trots regn )

Det var långa köer redan innan öppningstid så det var snabbt och smidigt att boka i förtid. Sedan var det en underbar resa där man hade en underbar utsikt! Området runt London eye bjöd också på mycket. Ett måste om man ska till London!

Jessica, Nässjö
SÖN, 07 JUL 2013
4.2
Fast-track biljett

Från det att jag ställde mig i kön för att byta ut min utskrivna fasttrackbiljett till en vanlig biljett till att jag var i en utav korgarna på hjulet tog mindre än 5 min! Jag gick förbi hela kön, som var rätt så lång, Jag tyckte det var mycket värt de extra pengar som jag lade på sådan biljett!

Ann-sofie, Uppsala
TIS, 02 JUL 2013
4.2
___

En helt underbar upplevelse .

Mikael, Skärblacka
FRE, 28 JUN 2013
4.2
Ett mycket bra upplevelse.

Det var väldigt smidigt att beställa hemma, 45 min i kö som gick fort. Bra personal, trevlig upplevelse.kan verkligen rekommenderas.

Lise-lott, Mariestad
FRE, 28 JUN 2013
4.2
Fantastisk utsikt och fick även see vart...låg

Ett måste när man är på plats. Var där runt 10.30 en måndag ca 1/2 timme i kö.
Fick även se vart skyskraporna 3st betong husen från 1965-76 Barbican house låg.
Tog T-banan dit nästa morgon

Joakim, Upplands väsby
TOR, 27 JUN 2013
4.2
Ett "måste" i London!

Vi bytte ut vår voucher mot biljett, stod sen 10 min i kö, gick smidigt. 30 min var lagom tid för turen, man kunde gå runt i gondolen, ta bilder åt alla håll, luftigt trots 24 pers/vagn. Finns även några sittplatser. Härlig vy, ligger ju bra mitt emot parlamentet.

Gunilla, Järfälla
MÅN, 17 JUN 2013
4.2
London

London eye var fantastiskt och Duck tours...

Birgitta, Stockholm
TIS, 11 JUN 2013
4.2
En bra dag med klart vader

En fantastisk mojlighet att se London om det ar bra vader. SKulle tveka om det var molnigt. Finns manga bra byggnader som erbjuder samma attraktion.

Erik, Nacka
MÅN, 10 JUN 2013
4.2
London från ovan.

Vi kom till London Eye vid halv tiotiden, en söndagmorgon, det var korta köer vid biljettluckorna för oss som köpt fast track biljetter i förväg. När vi hämtat biljetterna kunde vi gå ombord i gondolen omedelbart utan att köa, det var inte några längre köer vid "vanliga kön" heller. Är man där tidigt på morgonen tror jag att man kan spar in kostnaden för fast track biljetterna. En av oss är något höjdrädd, men det var inget som man led av då man satt i gondolen. London var mycket grönare när man såg det från ovan, än vad jag trodde.

Kent, Uppsala
LÖR, 08 JUN 2013
4.2
London Eye. LondonBiljett.se

Info
London Eye

Adress
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB
Se på en karta, London Eye Se på en karta

Se på en karta, London Eye

Öppettider
Dagligen från 11.00 till 18.00, från maj till sep till 21:00. Stängt 25 december!

Tunnelbana
Ta tunnelbanan till antingen Waterloo, Embankment, Charing Cross eller Westminster Station!

Busslinjer
211, 77, 381

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen