Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Specialisten på attraktioner och upplevelser i London

Välkommen till LondonBiljett.se! Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter till museum. Boka entrébiljetter till Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, med mera med mera! E-biljetter till din inkorg!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Buckingham Palace

4.5 (85)
Från kr 306

Buckingham Palace i London är ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och residens i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsåld långt i förväg, så passa på att boka dina biljetter hemifrån!

Höjdpunkter

- Säkra dina entrébiljetter till Buckingham Palace 
- Välj den tidslucka som passar dig 
- Undvik långa köer med förbokade biljetter 
- Utforska Buckingham Palace State Rooms 
- Se Hovstallet 
- Fri entré för barn under 5 år

Vad kan jag förvänta mig?

Besök Buckingham Palace 
Buckingham Palace fungerar både som kontor och London-residens till Hennes Majestät Drottningen, och är ett av de fåtal kungliga palats som är i bruk i världen idag. 

I augusti och september, när slottet inte används i tjänst, kan besökare njuta av statsrummen som utgör själva hjärtat av slottet - nitton rum, överdådigt inredda med de finaste skatterna från Royal Collection, inklusive målningar av Rembrandt, Rubens, Poussin och Canaletto samt några av de finaste engelska och franska möbler som går att skåda. 

Besöket avslutas med en promenad längs den södra sidan av slottsträdgården, som erbjuder en fantastisk utsikt över den västra slottsfasaden och den berömda sjön.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till London. 

Hur fungerar det? 
Du byter din e-biljett/voucher direkt vid Buckingham Palace biljettkassa eller vid Royal Mews huvudentré, beroende på om du har bokat biljett till Buckingham Palace State Rooms eller en kombinationsbiljett till Buckingham Palace State Rooms + Royal Mews. Tänk på att vara på plats senast 15 minuter före din bokade tid.

Biljettkategorier

Finns det barnbiljetter? 
Ja, det finns särskilda barnpriser för barn mellan 5-16 år. Barn under 5 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen. 

Observera att barn under 5 år fortfarande behöver en e-biljett.

Öppettider

Se kalendern för lediga datum och tider.

Bästsäljare

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Öppettider

Vägbeskrivning

Buckingham Palace

Adress
. London Sw1A 1AA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!