Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Specialisten på attraktioner och upplevelser i London

Välkommen till LondonBiljett.se! Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter till museum och resekort för buss och tunnelbana. Boka entrébiljetter till Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, köp flygplatstransfer från Londons alla flygplatser med flygbuss eller snabbtåg! E-biljetter skickas direkt till din inkorg!

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Churchills Krigsrum

4.0 (1)
Från 735 kr
Följ med på en fascinerande guidad tur i Westminster i London. Strosa runt i området, utforska Churchill's War Museum och besök Churchills Krigsrum och upplev bunkern precis som den såg ut 1945.

Höjdpunkter:
- Guidad tur i Churchills War Rooms & Museum
- Rundvandring på gatorna i Westminster
- Se höjdpunkter som Big Ben & Westminster Abbey
- Besök Churchill War Museum med interaktiva utställningar
- Upptäck Churchills Krigsrum, guidning via hörlurar

Upplev Churchills War Rooms & Museum
Din guidade tur börjar på gatorna i Westminster. Här ser du ikoniska London platser som 10 Downing Street, Whitehall, Houses of Parliament, Big Ben och Westminster Abbey.

Hör mer om livet i London under blitzen, om evakueringen av barn till landsbygden, om mat ransonering och hur det var att leva med bombangrepp som ödelade stora delar av staden. Hör om hur regeringen flyttade under jord för att kunna fortsätta sitt arbete, och hur Winston Churchill ibland på nätterna stod på hustaken i Whitehall och tittade på när bomberna regnade över London.

Därefter är det dags att gå under jorden, ned till Churchill’s War Rooms, krigstidens bunkrar, där du kan delta i en audio-guidad tur i Churchill Museum.

Bunkern är en unik del av Storbritanniens levande historia, en underjordisk labyrint av rum som en gång surrade av hemligheter. Hör sanna berättelser om hur livet såg ut för de som arbetade i dessa mörka rum, under spända dagar och nätter under andra världskriget.

På Churchill Museum får du upptäcka fascinerande detaljer och berättelser om Churchills otroliga liv och arv, och höra riktiga ljudinspelningar från hans inspirerande krigs tal. Ta del av museets rika interaktiva utställningar och lär dig mer om Churchills privata och offentliga liv.

Turen avslutas med besök i resten av krigsrummen, bevarade precis så som de lämnades, den dagen lamporna stängdes 1945. Här slutar turen och du får stanna kvar så länge du vill på egen hand.

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Vid Westminster tunnelbanestation på Victoria Embankment. Samling 15 minuter innan turen startar.

Var slutar turen?

I Churchills krigsrum, där du kan stanna kvar så länge du önskar.

Hur länge varar turen?
Ca 2,5 timme.

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 4-14 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Måndag, onsdag & söndag kl. 14:00

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Öppettider

Vägbeskrivning

Churchills Krigsrum

Adress
Westminster Station London SW1A 2JR England

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!