" />

London Eye

London Eye är en av de turistattraktioner du bara måste besöka minst en gång. Du kan välja mellan vanliga standardbiljetter, Fast Track-biljetter eller biljetter inklusive ett glas champagne eller en båttur på Themsen. Det populära pariserhjulet vid Themsen lockar människor från när och fjärran. Se till att boka dina biljetter hemifrån, så slipper du de långa köerna till biljettkassan!

London Eye
 
London Eye: Standard tidsbestämd biljett

London Eye: Standard tidsbestämd biljett

Besök en av Londons största turistattraktioner och upplev den fantastiska utsikten från toppen av London Eye! När du bokar dina biljetter här får du en tidsbestämd entrébiljett till London Eye och undviker de långa köerna plus sparar upp till 20% jämfört med priset i dörren! Detta är vår mest prisvärda biljett!

Från 290 kr
London Eye: Standard Flexi-biljett

London Eye: Standard Flexi-biljett

4.3
(174)

Upplev den fantastiska utsikten över London från London Eye! När du bokar dina Flexi-biljetter hemifrån, sparar du dessutom upp till 20% på priset jämfört med att köpa vid ingången. Med en London Eye Flexi-biljett är du helt fri att planera in ditt besök när det passar dig bäst medan du är i London.

Från 299 kr
London Eye: Fast Track tidsbestämd biljett

London Eye: Fast Track tidsbestämd biljett

4.0
(1)

Gå före i köerna det populära pariserhjulet London Eye med förbokade Fast Track tidsbestämda biljetter. Köp dina biljetter hemifrån och slipp de långa köerna till biljettautomaterna på plats. Entré via express-ingången till hjulet! Detta är det överlägset det bästa biljettalternativet när det gäller pris och bekvämlighet!

Från 393 kr
London Eye: Fast Track Flexi-biljett

London Eye: Fast Track Flexi-biljett

5.0
(2)

Snabbare inträde till London Eye? Boka en Fast Track Flexi (öppen) biljett till det populära pariserhjulet, och spara upp till 15% på dina biljetter jämfört med priset vid dörren! Om du vill ha Fast Track via express-ingången PLUS en flexibel, öppen biljett, så är detta ditt bästa alternativ!

Från 414 kr
Båttur London Eye River Cruise

Båttur London Eye River Cruise

5.0
(1)

Njut av en naturskön och prisbelönt sightseeing och båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Se Londons fantastiska sevärdheter och byggnader från floden. Kliv ombord på båten vid kajen nedanför London Eye och se fram emot en härlig 40-minuters kryssning!

Från 145 kr
London Eye & River Cruise

London Eye & River Cruise

4.0
(1)

Spara 15% med ett exklusivt paketerbjudande som innehåller biljetter till London Eye och en båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Ta en tur i det ikoniska pariserhjulet följt av en naturskön båttur och sightseeing på Themsen! Kombinera London Eye och River Cruise - spara 15% på köpet!

Från 359 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spara 15 % när du bokar biljetter till London Eye med champagne här! Slipp köa till biljettkassan vid London Eye och njut av ett glas champagne på din resa i hjulet! Beundra den fantastiska utsikten över London medan du smuttar champagne, en lyxig upplevelse i London Eye!

Från 481 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen