" />

London Eye

London Eye är en av de turistattraktioner du bara måste besöka minst en gång. Du kan välja mellan vanliga standardbiljetter, Fast Track-biljetter eller biljetter inklusive ett glas champagne eller en båttur på Themsen. Det populära pariserhjulet vid Themsen lockar människor från när och fjärran. Se till att boka dina biljetter hemifrån, så slipper du de långa köerna till biljettkassan!

London Eye
 
London Eye

London Eye

4.3
(177)

Upplev en av Londons främsta turistattraktioner och njut av en fantastisk utsikt över London från toppen av pariserhjulet! Köp biljetter hemifrån och spara tid i köerna och upp till hela 20% av priset. Du kan även välja en kombo-biljett inklusive en båttur på Themsen och samtidigt spara 10%!

Från 300 kr
London Eye Fast Track

London Eye Fast Track

5.0
(2)

Varför stå i kö till biljettkassan när du kan boka förköpsbiljetter, som gör att du går före i kön till kapslarna vid London Eye? Köp Fast Track-biljetter till populära pariserhjulet The Coca Cola London Eye och spara 20% jämfört med priset vid dörren.

Från 414 kr
5-in-1 London Kombo

5-in-1 London Kombo

4.0
(10)

Londons bästa paketerbjudande: Köp entré till 2 turistattraktioner och få ytterligare 3 turistattraktioner på köpet gratos! I 5-in-1 kombon ingår Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, Sea Life London Aquarium, Shrek’s Adventure plus London Dungeon.

Från 756 kr
6-in-1 London Kombo

6-in-1 London Kombo

Detta är ett enastående biljetterbjudande för dig som inte vill missa något av det roliga, men inte vill betala fullt pris. Nu kan du köpa 2 turistattraktioner och få ytterligare 4 attraktioner GRATIS! Detta biljettpaket inkluderar Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, båttur med London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure och London Dungeon. 6 fantastiska sevärdheter, 1 ...

Från 782 kr
Båttur London Eye River Cruise

Båttur London Eye River Cruise

5.0
(1)

Njut av en naturskön och prisbelönt sightseeing och båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Se Londons fantastiska sevärdheter och byggnader från floden. Kliv ombord på båten vid kajen nedanför London Eye och se fram emot en härlig 40-minuters kryssning!

Från 148 kr
London Eye & River Cruise

London Eye & River Cruise

4.0
(1)

Spara 15% med ett exklusivt paketerbjudande som innehåller biljetter till London Eye och en båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Ta en tur i det ikoniska pariserhjulet följt av en naturskön båttur och sightseeing på Themsen! Kombinera London Eye och River Cruise - spara 15% på köpet!

Från 365 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spara 15 % när du bokar biljetter till London Eye med champagne här! Slipp köa till biljettkassan vid London Eye och njut av ett glas champagne på din resa i hjulet! Beundra den fantastiska utsikten över London medan du smuttar champagne, en lyxig upplevelse i London Eye!

Från 489 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen