ZSL London Zoo

  • Välj datum

ZSL London Zoo

Pris från 260 kr

Träffa djur från när och fjärran på ZSL London Zoo, möt de hårigaste, längsta och minsta djuren, från apor till giraffer! Det blir garanterat en massa skoj för hela familjen!

Höjdpunkter:
- Tillbringa en dag på ZSL London Zoo
- Se mer än 760 olika arter
- Låt barnen leka och klappa små djur i Barnens Zoo
- Kom nära tigrarna i Tiger Territory
- Besök den enda levande regnskogen i London

Biljetten är giltig den dag du boka för eller upp till 30 dagar efteråt

Upplev ZSL London Zoo
Besök en av världens mest berömda djurparker, ZSL London Zoo i Regent’s Park! Parken startades ursprungligen år 1828 av ZSL, Zoological Society of London, för vetenskapliga studier av olika djurarter, och öppnades för allmänheten några år senare, 1847. Parken är idag hem för mer än 760 djurarter, stora som små, men också har fantastiska kulturminnesmärkta byggnader, kanske lika kända som dess invånare.

Från Pingviner till Gorillor
Besök Humbolt-pingvinerna på stranden och se när de simmar, dyker och blir utfodrade. Ströva längs de slingrande gångvägarna i parken bland alla djur, upplev Londons levande regnskog och avsluta ditt besök hos de majestätiska Western Lowland-gorillorna.

Tigerterritorium - Tiger Territory
Under 2013 har delar av ZSL London Zoo förvandlats till ett fantastiskt tigerterritorium. Här kan du lära känna Sumatra-tigern mitt i hjärtat av London. Tigerterritoriet tar dig närmare den naturliga miljön till av en av naturens starkaste rovdjur än någonsin förr.

Barnens Zoo
I Barnens Zoo kommer du nära inpå och får träffa dina favorithusdjur som får, kor, grisar, getter och höns, men även några mindre vanliga djurarter som lamor och alpackor.

Hur får jag mina biljetter?   
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den till London.  Finns det barnbiljetter?  
Ja, barn priser gäller för barn 3-15 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande. 

Viktig information:
- ZSL London Zoo har öppet varje dag året runt och är endast stängt för besökare den 25 december.

 

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 6 kundrecensioner
Smidigt!

Vi gick förbi kön och kom in på området på 1 sekund!

Emelie, Vendelsö
TIS, 11 NOV 2014
4.8
London Zoo-upplevelse

Hej!
Vi var två vuxna och ett barn som tyckte att heldagsvistelsen på London Zoo var en riktigt fin upplevelse. Vi fick också kontakt med två äldre volontärer som arbetade där och delade med sig av sina kunskaper.
Det fanns arrangemang där man kunde delta i, som när pingvinerna matades, tigrarna etc. samtidigt som vi fick veta mycket om djuren. Det är tyvärr alltid svårt att se vilda djur i inhägnader. Helst skulle man önska att de fick leva i frihet i sina naturliga miljöer.

Christel, Stockholm
MÅN, 22 SEP 2014
4.8
En otroligt välmående djurpark

Vill ge en stor eloge till personalen i entrén som godtog vår förfrågan om att få gå in en dag tidigare än vad det stod på biljetten ,, detta löste mycket för oss inför den kommande veckan - serviceminded !!
( dock var damen i den första souvernirbutiken, alldeles innanför entrén, mindre trevlig o mindre glad ,, vi valde att handla i en annan butik )

Ingela, Säffle
FRE, 08 AUG 2014
4.8
En otroligt välmående djurpark !

Då dottern utbildar sig inom ämnet så var London Zoo ett måste ,, vi finkammade hela parken o måste säga att det vi såg var en otroligt ren o fin djurpark med välmående djur ,, förmodligen den bästa vi besökt ( o då har vi sett många )
Hög prisnivå på ex mat ,, ta med matsäck om Ni är många !

Ingela, Säffle
FRE, 08 AUG 2014
4.8
Heldag på London Zoo

En helt fantastisk upplevelse tillsammans med ett av mina barnbarn. Rekommenderar ett besök, bra service på alla sätt och otroligt smidigt att kunna boka biljetter hemifrån.

Kerstin, Trönödal
LÖR, 28 JUN 2014
4.8
Äntligen en platt djurpark!

Alla djurparker jag varit på hittills har varit byggda på ett berg. Den här är platt. Sen var det en trevlig upplevelse, lagom stort och en renodlad djurpark, inte massa karuseller och jippon överallt utan en djurpark där djuren såg ut att ha bra inhägnader och det var rent och fräscht. Vi såg bra och häftigast var fjärilstältet där fjärilar i alla möjliga färger och storlekar fladdrade runt oss.

Maria, Västerhaninge
FRE, 20 JUN 2014
4.8

Info
ZSL London Zoo

Adress
Outer Circle
Regents Park
London NW1 4RY
Se på en karta, ZSL London Zoo Se på en karta

Se på en karta, ZSL London Zoo

Öppettider
Öppnar dagligen kl 10.00.
Stängningstid varierar efter säsong.

Tunnelbana
Närmaste tunnelbanestation: Camden Town

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen