Sök biljetter

Ytterligare säkerhetsåtgärder: läs mer innan ditt besök. Läs mer

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Madame Tussauds: Early Bird

Spara
Ta bort sparad
5.0 (1)

Har du någonsin tänkt på hur Madame Tussauds i London ser ut när det inte är knökfullt av besökare? Denna biljett ger dig svaret! Nu har du chans att besöka Madame Tussauds tidigt på morgonen, innan vaxmuseet öppnar för alla andra besökare! Boka en Early Bird-biljett och se närmare på vaxfigurerna och de olika utställningarna!

Höjdpunkter

- Besök Madame Tussauds innan alla andra
- Njut av att slippa vänta i långa köer
- Ta selfies med dina favorit-kändisar
- Se filmen i Marvel 4D biografen
- Tillträde till The Star Wars Experience
- Testa åkattraktionen Spirit of London Taxi Ride

Vad kan jag förvänta mig?

Tillhör du en av de morgonpigga som kan hoppa ur sängen tidigt på morgonen och göra sig redo för dagen utan att vara för trött? Om så är fallet kan en Early Bird-biljetter till Madame Tussauds i London passa dig perfekt! Drick ditt morgonkaffe i arla morgonstund medan alla andra sover och gå sedan till Madame Tussauds. Du får tillgång till detta underbara vaxmuseum innan dörrarna öppnas för alla andra besökare. På så sätt slipper du både morgontrafik och långa köer!

Inne i vaxkabinettet kan du komma nära inpå kändisar som Kim Kardashian, George Clooney och Victoria Beckham! Du kan posera lika coolt som Wolverine, se lika stolt ut som Captain America och kika närmare på några av de andra stora superhjältarna. Du får träffa på många vänliga och bekanta ansikten, inklusive skådespelare, världsledare, musiker och naturligtvis den brittiska kungliga familjen. Du kan titta på filmen i Marvel 4D biografen, ta en åktur i The Spirit of London Taxi Ride och utforska utställningen Star Wars Experience!

Ta dig tid och njut av utrymmet och friheten att vandra mellan vaxfigurerna. Och kom ihåg, när du väl är inne kan du stanna så länge du vill, inom museets öppettider!

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till Madame Tussauds - eller visa biljetten på din mobil. Mobilbiljett accepteras. 

Hur gör jag när jag kommer till Madame Tussauds?
Var på plats vid Madame Tussauds 15 minuter innan utsatt tid och gå till den vita säkerhetsbyggnaden intill souvenirbutiken. Här hälsas du välkommen av en VIP-medarbetare som lotsar dig in i Madame Tussauds vaxkabinett.

Biljettkategorier

Vuxen
Barn (0-3): gratis 

Öppettider

Entré med Early Bird-biljett: tidigt på onsdagar samt på andra utvalda dagar.

Boka
Från 639 kr

mån, 19 apr 2021

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Vad ingår i priset?

- Early Bird-biljett med tidig entré till Madame Tussuads.
- Marvel 4D biografen.
- The Spirit of London Taxi Ride.
- The Star Wars Experience.

Öppettider

Den här attraktionen arbetar konstant för att garantera gästernas och personalens säkerhet. Du kan lära dig mer om det i den här videon (på engelska)

Vägbeskrivning

Madame Tussauds London

Adress
Marylebone Rd, Marylebone London NW1 5LR

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!