Westminster Abbey

  • Välj datum

Westminster Abbey

Pris från 251 kr

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey är en viktig del av varje resa till London. 

Höjdpunkter:
- Entré via norra porten till Westminster Abbey
- Beundra den magnifika arkitekturen
- Se kröningsstolen
- Lär dig mer om kyrkan via gratis audioguide

Utforska Westminster Abbey
Westminster Abbey är inte bara ett arkitektoniskt mästerverk från mellan 1200- och 1500-talen, den finns även med på UNESCO: s världsarvslista. Den gamla kyrkan representerar något helt speciellt i brittisk historia.

Här finns många av Englands kungar och drottningar begravda och otaliga minnesmärken över rika och berömda personligheter som Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton och Charles Darwin.

Westminster Abbey har varit platsen för varje kröning sedan 1066, liksom otaliga andra kungliga händelser som inte mindre än 16 kungliga bröllop. Idag är kyrkan fortfarande i bruk och håller regelbundna gudstjänster och mässor på söndagar och andra helgdagar.

Lär dig mer om kyrkans fascinerande historia med en gratis audioguide (tillgänglig på 12 språk), och som varar ca 60 minuter.

Hur får jag mina biljetter?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till entrén vid norra porten.

Hur länge är biljetten giltig?
När du bokar dina biljetter hos oss så fyller du i ditt ankomstdatum till London som "giltig från" datum, biljetten är därefter giltig valfri dag inom loppet av en månad!

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 6 och 16 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Viktig information:
- Tänk på att Westminster Abbey är en kyrka i bruk och kan därför ibland hålls stängd för särskilda gudstjänster och mässor. Öppettiderna kan ändras när som helst och med kort varsel. Du bör kontrollera öppettiderna innan ditt besök.
- Westminster Abbey är stängd för turister på söndagar. På söndagar och religiösa helgdagar som påsk och jul, är kyrkan öppen för endast bön. Alla är välkomna och det är gratis att delta i gudtstjänsten.

 

Info
Westminster Abbey

Adress
Ingång till kyrkan via norra porten (North Door) i Westminster Abbey.

20 Deans Yard,
London SW1P 3PA
Se på en karta, Westminster Abbey Se på en karta

Se på en karta, Westminster Abbey

Öppettider
Öppet måndag-lördag kl. 09.30-15.30.
Vintersäsong: lördage kl. 09.30-13.30.

Stängt för turister mellan kl 12.00-13.00, måndag-fredag, pga gudstjänster.

Tunnelbana
Närmaste tunnelbanestation: Westminster

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen