Stonehenge Express

  • Välj datum

Stonehenge Express

Pris från 551 kr

Besök det magnifika och storslagna Stonehenge utanför London! Njut av en eftermiddag vid ett av UNESCO's världsarv från bronsåldern och utforska ”de hängande stenarna” på egen hand. Inkluderat i denna Stonehenge Express-biljett är tur- och returresa med buss samt audio headset/hörlurar med inspelade kommentarer (engelska).

Höjdpunkter:
- Upplev det mytomspunna Stonehenge
- Guidning via audioguide/hörlurar
- Njut av komfortabel bussresa t/r 

Biljetten är endast giltig den dag du boka för.

Upplev det storslagna Stonehenge
Följ med på en eftermiddagsutflykt och utforska Stonehenge på egen hand med guidning via audioguide/hörlurar med inspelade kommentarer. Det finns 10 olika språk att välja mellan: engelska, franska, italienska, spanska, tyska, japanska, mandarin, ryska, holländska och polska.

Bussen tar dig ända fram till Stonehenge, där du kan njuta av platsen och omgivningarna under de närmaste två timmarna. Stonehenge är verkligen ett av världens stora underverk och via dina hörlurar får du lära dig mer om denna historiska plats.

Ingen vet varför Stonehenge byggdes för mer än 5000 år sedan... Teorierna är många och man tror bl a att platsen har varit del i ett rituellt landskap - en begravningsplats och plats för tillbedjan, medan andra teorier säger att området fungerat som en astronomisk klocka för att förutse sol- och månförmörkelser. 

Hur får jag mina biljetter?   

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den till London.  Var börjar turen?  
Turen börjar vid Victoria Coach Station. Samling 15 min innan turen börjar. Här visar du upp din e-biljett.  

Var slutar turen?
Turen slutar vid Victoria Station, nära Evan Evans Tours kontor.

Hur lång tid varar turen? 
Ca 6 timmar inklusive bussresa t/r.

Finns det barnbiljetter?  
Ja, barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen. 

 

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 5 kundrecensioner
Stonehenge

Mycket praktiskt att ha bokat i förväg, upplevelsen var fantastisk. Vi hade tur som fick en mycket trevlig chaufför som gjorde en liten extra sväng förbi små engelska byar, detta pga trafikstockning på den ordinarie vägen och det hade medfört kortare tid på Stonehenge.

Yvonne, Stallarholmen
TIS, 10 SEP 2013
4.8
Stonehenge

Mycket praktiskt att ha bokat i förväg, upplevelsen var fantastisk. Vi hade tur som fick en mycket trevlig chaufför som gjorde en liten extra sväng förbi små engelska byar, detta pga trafikstockning på den ordinarie vägen och det hade medfört kortare tid på Stonehenge.

Yvonne, Stallarholmen
TIS, 10 SEP 2013
4.8
Resa till Stonehenge!

Vi bokade våra biljetter till Stonehenge hemma i Sverige via LondonBiljett.se. Allt fungerade utmärkt, platsen i London var lätt att hitta och ta sig till. När vi kom dit fanns två bussar på plats och vi checkades in på den ena.På grund av en cykeltävling i London var chauffören tvungen att ta en omväg vilket förlängde bussturen med en timme. Trots detta var chauffören bussig och hittade ett ställe att stoppa på för ett akut toalettbesök! Det var inga sura miner från hans sida utan han var väldigt trevlig med en typiskt engelsk humor. Både tid och hemresan gick bra trots allt. Stonehenge då! Jo det var fantastiskt kul att få se detta kända monument. Rekommenderas!

Nicholas, Kalmar
FRE, 09 AUG 2013
4.8
Allt var toppen och intressant!

Var iväg och titta på stonehenge nu i somras, vädret var toppen och guiden intressant. Bussresan var bra, tog ca 2h och väl där så pratade busschaufför med någon som jobbade där och så var man snabbt inne, dvs ingen väntetid alls knappt. Rekommenderar denna tur.

Therése, Hallsberg
ONS, 07 AUG 2013
4.8
rekomenderas

Helt fantastiskt.. vilken upplevelse.. det negativa som man inte kan göra något åt är att det blåser där,varma kläder och Vantar så kan det inte bli fel.

Pernilla, Sundsvall
ONS, 01 MAJ 2013
4.8

Info
Stonehenge Express

Adress
Evan Evans Office
Original London Visitor Centre, 17-19 Cockspur Street, Trafalgar Square
Se på en karta, Stonehenge Express Se på en karta

Se på en karta, Stonehenge Express

Öppettider
Kl 08:45 och 12.30 dagligen mellan april-oktober
Kl 08:30 tis, tor, lör och sön mellan nov-mars

Tunnelbana
Victoria Station & Victoria Underground Station

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen