Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Stonehenge & Bath

Spara
Ta bort sparad
4.4 (9)
Upplev Stonehenge och Bath på denna klassiska heldagstur från London. Du får tid till att, på egen hand, utforska Stonehenge och Bath, denna magiska plats och vackra stad i ett lugnt tempo!

Denna heldagstur till Stonehenge och Bath kombinerar entrébiljett till Stonehenge på förmiddagen med ett besök i staden Bath på eftermiddagen. 

Till denna tur säljer vi biljetter inklusive entrébiljetter eller exklusive entrébiljetter. Om du väljer alternativet utan entrébiljetter, deltar du på turen på samma villkor som alla andra, men utan tillträde till sevärdheterna som besöks. (Entrébiljett(er) kan köpas av din guide på dagen för turen om du önskar).

Vårt första stopp på denna tur blir vid de mystiska stenformationerna Stonehenge, där vi med våra "fast track tickets" går förbi de ofta långa köerna. Ingen vet varför Stonehenge byggdes för mer än 5000 år sedan. Teorierna är många och man tror bl a att platsen har varit del i ett rituellt landskap - en begravningsplats och plats för tillbedjan, men andra teorier säger att området fungerat som en astronomisk klocka för att förutse sol- och månförmörkelser.

Nästa stopp på turen blir Bath där vi spenderar hela eftermiddagen med att utforska stadens största sevärdheter. Vi promenerar till fots och ser Pulteney Bridge, the Circus och the Royal Crescent. Bath bjuder på häpnadsväckande arkitektur, trevlig shopping och berömda sevärdheter. Det blir gott om tid att utforska Bath Abbey och Jane Austen's Visitors Center eller romerska baden

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Turen avgår dagligen kl 08.45.
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Train Station i London.

Öppettider

April-oktober: Dagligen kl. 08:30 November-mars: måndag, onsdag och fredag kl 08:30
Boka nu

Fantastiskt: 4.4 – 9 omdömen

Boka
Från 1 256 kr

mån, 5 dec 2022

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 11 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Stonehenge och Bath

Adress
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!