Vaktbyte i London

  • Välj datum

Vaktbyte i London

Pris från 274 kr

Det dagliga vaktskiftet, Changing of the Guard, är en av de mest kända ceremonierna i världen och ett "måste" att se när du är i London! Undvik folksamlingarna och låt din guide ta dig till de bästa platserna för att uppleva den berömda vaktbytes-ceremonin!

Höjdpunkter:
- Se vaktavlösningen vid Buckingham Palace
- De bästa utsiktsplatserna
- Fina fototillfällen
- Lär dig mer om bevakningen av monarkin

Upplev vaktavlösningen vid Buckingham Palace
Vaktbytet vid Buckingham Palace är en av de saker som du helt enkelt måste uppleva när du är i London. Men det finns mer att se och uppleva, än om du befinner dig obehagligt pressad upp mot Buckingham Palace grindar eller står på tå och kikar över tusentals andra människor, i hopp om att få en glimt.

På denna 2-timmarstur erbjuder vi dig några av de bästa utsiktsplatserna för att beskåda ceremonin, medan vår guide förklarar vad som händer och berättar mer om historien bakom bevakningen av Englands monarki, så att du till fullo kan uppskatta vad det är du ser.

Under turen får du se: Westminster Abbey, The Palace of Westminster, The Horse Guards Parade, St James Palace och Buckingham Palace.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Samling utanför St James Park tunnelbanestation, utgång Park & ​​Broadway (Circle och District Lines). Leta efter din guide som håller en Changing of the Guard Tour-skylt. Samling 15 minuter innan turen startar.

Hur länge varar turen?
Ca 2 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under fyra år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

 

Info
Vaktbyte i London

Adress
Möt din guide utanför St James’s Park tunnelbanestation, Park & Broadway-utgången.
Se på en karta, Vaktbyte i London Se på en karta

Öppettider
Torsdag & söndag kl 10.00.

Tunnelbana
Tunnelbanestation: St James’s Park

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen