Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Ölprovning i West End

Spara
Ta bort sparad
5.0 (1)
Var finns den bästa ölen i London? Följ med på vår tur Ölprovning i West End så får du veta mer! Du blir introducerad till de bästa pubarna i London och turen inkluderar provsmakning av 6 ölsorter.

Höjdpunkter:
- Njut av en 3-timmars öl tur i London
- Upptäck dolda pärlor bland Londons pubar
- Drick den bästa ölen i London
- Provsmaka 6 ölsorter med tilltugg

Upptäck dolda pärlor bland Londons pubar
London har över 700 pubar, men vilka bör du besöka? Låt vår lokala guide visa dig dolda pärlor i Londons världsberömda West End och visa dig de bästa lokala pubarna som stoltserar med karaktär och charm. Provsmaka och diskutera några av de bästa öl sorterna som säljs i huvudstaden (ingår i priset på turen).

Den här turen är ett bra alternativ att ta innan middagen eller inna du ska se en musikal. Efter turen har du fått kunskap om de kända och okända historiska pubar som utgör Londons sociala hjärta, och kunskap om vad som gör europeiska och brittiska ölsorter till de bästa i världen.

Turen inkluderar höjdpunkter som: Trafalgar Square, Covent Garden, London världsberömda teaterdistrikt West End, fyra utmärkta etablissemang och provsmakning av sex olika ölsorter samt tilltugg.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Samling vid norra sidan av huvudentrén till kyrkan St. Martin-in-the-Fields. Där möter du din guide som håller i en skylt med en Fat Tire-logga. Samling 15 minuter före turens start.

Hur länge varar turen?
Ca 3 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Nej, du måste vara minst 18 år för att delta i denna tur.

Måste jag visa ID?
Ja, ta med ett foto-ID.

Öppettider

Onsdag, fredag & söndag kl 14.00.

Boka
Från 658 kr

lör, 2 jul 2022

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Ölprovning i West End

Adress
Trafalgar Square London WC2N 4JJ

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!