Stonehenge och Bath

  • Välj datum

Stonehenge och Bath

Pris från 897 kr

Upplev Stonehenge och Bath på denna klassiska heldagstur från London. Du får tid till att, på egen hand, utforska Stonehenge och Bath, denna magiska plats och vackra stad i ett lugnt tempo!

Denna heldagstur till Stonehenge och Bath kombinerar entrébiljett till Stonehenge på förmiddagen med ett besök i staden Bath på eftermiddagen. 

Till denna tur säljer vi biljetter inklusive entrébiljetter eller exklusive entrébiljetter. Om du väljer alternativet utan entrébiljetter, deltar du på turen på samma villkor som alla andra, men utan tillträde till sevärdheterna som besöks. (Entrébiljett(er) kan köpas av din guide på dagen för turen om du önskar).

Vårt första stopp på denna tur blir vid de mystiska stenformationerna Stonehenge, där vi med våra "fast track tickets" går förbi de ofta långa köerna. Ingen vet varför Stonehenge byggdes för mer än 5000 år sedan. Teorierna är många och man tror bl a att platsen har varit del i ett rituellt landskap - en begravningsplats och plats för tillbedjan, men andra teorier säger att området fungerat som en astronomisk klocka för att förutse sol- och månförmörkelser.

Nästa stopp på turen blir Bath där vi spenderar hela eftermiddagen med att utforska stadens största sevärdheter. Vi promenerar till fots och ser Pulteney Bridge, the Circus och the Royal Crescent. Bath bjuder på häpnadsväckande arkitektur, trevlig shopping och berömda sevärdheter. Det blir gott om tid att utforska Bath Abbey och Jane Austen's Visitors Center eller romerska baden

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Turen avgår dagligen kl 08.45.
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Train Station i London.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Fenomenal guide

En otroligt trevlig och informativ resa med en engagerad guide som fick alla i den röda bussen att trivas. Kan med andra ord rekommendera Evans Tours ett givet val nästa gång vi åker till London

Ingemar, Trelleborg
FRE, 13 NOV 2015
4.0

Info
Stonehenge och Bath

Adress
Victoria Coach Station

164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP
Se på en karta, Stonehenge och Bath Se på en karta

Se på en karta, Stonehenge och Bath

Öppettider
April-oktober: Dagligen kl. 08:45
November-mars: måndag, onsdag och fredag kl 08:45

Tunnelbana
Victoria Station & Victoria Underground Station

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen