Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Harry Potter Museum på Warner Bros. Studios

4.6 (86)
Från kr 967

Ta bussen till Warner Bros. Studios och Harry Potter museum utanför London! En favorit bland alla familjer och Harry Potter-fans!

Höjdpunkter

- Paket inkl. bussresa t/r från London & entrébiljett
- 3-4 timmar på Warner Bros. Studios 
- Se rekvisita, kostymer & scener från Harry Potter-filmerna 
- Besök Platform 9 ¾ & låt dig fotograferas med en bagagevagn 
- Kliv ombord på Hogwarts expressen
- Utforska Förbjudna Skogen
- Inklusive kundvärd/värdinna

Vad kan jag förvänta mig?

Bakom kamerorna på de populära Harry Potter-filmerna 
Nu har du chansen att få alla hemligheter avslöjade genom att följa med på en busstur från London till det populära Harry Potter-museet och utställningen vid Warner Bros. Studios. Häng med bakom kulisserna och utforska scenuppsättningar, installationer, kostymer och rekvisita på denna unika utställning!

När du kommer fram till Warner Bros. Studios möts du av en värd/värdinna som hjälper dig med entrébiljetten och hänvisar dig till ingången. Inne i Warner Bros. Studios får du delta i den självgående rundturen bland original scenuppsättningar, rekvisita och kostymer från Harry Potter-filmerna.

Hogwarts Express & Plattform 9¾ 
Nu har du chansen att posera med en bagagevagn när den försvinner genom plattformens vägg. Du är välkommen ombord på Hogwarts Expressen. Du kan vandra längsmed tågvagnarna och provsitta inne i en av de vagnar som användes vid filminspelningarna - komplett med fönster som demonstrerar hur man gjorde de ikoniska tåg-scenerna i filmerna, som när Harrys chokladgroda släpptes lös och dementorerna angrep. 

NYHET: Utforska Den förbjudna skogen vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom
Upplev den spännande nya delen av den permanenta utställningen. Den förbjudna skogen är strikt förbjuden för Hogwarts elever, men nu uppmanas alla som besöker Warner Bros. Studios Harry Potter-museum att trotsa professor Dumbledores order och istället vandra i Harrys, Rons och Hermoines fotspår, djupt in i Den förbjudna skogen.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!  

Var startar turen? 
Bussen avgår från Evan Evans Tours kontor vid Vauxhall Bridge. Mer utförlig information på din voucher/e-biljett. Tiden på din voucher avser bussens avgångstid från London, samling 15 min före avgång. Turen slutar vid Victoria Station. 

Hur lång är turen? 
Turen är ca 7 timme inkl. bussresa från och till London. Du spenderar ca 3-4 timmar i Warner Bros. Studio.

Viktig information

- Detta är inte är en guidad tur. Paketet inkluderar bussresa t/r London samt entrébiljett till Warner Bros. Studios - en självgående turistattraktion!

Biljettkategorier

Finns det biljetter för barn? 
Ja, för barn mellan 3-15 år. Barn 0-2 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen. 

Öppettider

Se kalendern för dagar & avgångstider från London.

Fantastiskt: 4.6

!

"!"

Ulrika mån, 6 maj 2019

++++

Pernilla fre, 19 apr 2019

Bästsäljare

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Varaktighet: 7 timmar

Vad ingår i priset?

Vad ingår i biljettpaketet?
I paketet ingår bussresa tur och retur mellan London och Warner Bros. Studios utanför Watford i nordvästra London, samt inträdesbiljett till den populära utställningen. Tiderna avser bussens avgångstid från London, samling 15 min före avgång. Detaljerad information står på din e-biljett.

Om du är en sann Harry Potter-fan, då är detta en upplevelse för dig!  

Öppettider

Vägbeskrivning

Harry Potter Museum på Warner Bros. Studios

Adress
258 Vauxhall Bridge Road, London

×