Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Specialisten på attraktioner och upplevelser i London

Välkommen till LondonBiljett.se! Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter till museum och resekort för buss och tunnelbana. Boka entrébiljetter till Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, köp flygplatstransfer från Londons alla flygplatser med flygbuss eller snabbtåg! E-biljetter skickas direkt till din inkorg!

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Universiteten i Oxford och Cambridge

4.0 (1)
Från 1 348 kr
Besök de berömda städerna Oxford och Cambridge med sina universitet på denna heldagstur från London. Se alla fascinerande sevärdheter på denna promenadtur i Oxford och Cambridge, Englands kända universitetsstäder.

Vi börjar dagen med att besöka världens mest kända universitet i den vackra staden Oxford. Universitetet har anor från 1200-talet och många kända personer har studerat här, exempelvis den förre amerikanska presidenten Bill Clinton och J R R Tolkien. Vi promenerar runt för att se Christ Church College (där vissa Harry Potter scener filmades), the Bodleian Library och Sheldonian Theatre.

Vi fortsätter till den vackra och pittoreska staden Cambridge, som är en underbar blandning av det vardagliga och det extraordinära. Många kända personer har funnit sin inspiration här; Charles Darwin, Isaac Newton och flera ur Monty Python gänget, för att nämna några. Vi får en guidad tur i kapellet och i Kings College och den berömda "Bridges of Sighs" .

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Train Station i London.

Öppettider

Tisdag och lördag från maj till september 8:45 - 19.00

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 10 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Universiteten i Oxford och Cambridge

Adress
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!