Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

QPR
Från 551 kr

QPR

Spara
Ta bort sparad

Om du vill uppleva fotboll i Championship så har du kommit till rätt ställe! Upplev spänningen i att se QPR (Queens Park Rangers) spela denna säsong, antingen på Loftus Road i London eller på en bortamatch. Oavsett om det är Championship eller FA-cup matcher så har vi biljetter!

Höjdpunkter

- Säkra dina biljetter hemifrån
- Upplev den magiska atmosfären på plats
- Chans att se fotboll spelas i Championship i London
- Vi tillhandahåller bara officiella biljetter, ingen andrahandsförsäljning här
- Ni sitter alltid tillsammans

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Dina e-biljetter skickas till din mejladress 2-7 dagar innan matchen.

Hur fungerar det när jag kommer til stadion?
Du visar e-biljetten vid den på biljetten angivna ingången. Mobilbiljett accepteras.
NB: Du och alla i ditt sällskap måste ha med sig giltigt foto-ID (ex. pass). På förfrågan ska det kunna visas upp tillsammans med biljetten.

När spelas matchen?
Helgmatch – En helgmatch spelas antingen en lördag ELLER söndag. Du måste säkerställa att du är tillgänglig för att se matchen båda dagarna eftersom matchen kan flyttas mellan dagarna med kort varsel. I sällsynta fall kan en helgmatch flyttas till en fredag eller måndag, men om det skulle ske så kontaktar vi dig.
Veckodagsmatch - En veckodagsmatch spelas antingen en tisdag, onsdag eller torsdag. Du måste säkerställa att du är tillgänglig för att se matchen alla tre dagar eftersom matchen kan flyttas mellan dagarna med kort varsel.

Det exakta datumet och tiden publiceras vanligtvis 1-2 veckor innan matchen, och du kan kontrollera detta själv på klubbens hemsida.

Var på stadion är mina platser?
Likväl som vi alla vill ha en riktig fotbollsupplevelse med allt vad det innebär, så vill vi också att det ska vara vänskapligt och lugnt.
Vänligen kom ihåg att med våra biljetter så sitter du med hemmalagets supportrar. Besökare som öppet visar att de hejar på motståndarlaget kan nekas inträde eller avvisas från stadion – utan kompensation.

Arenaöversikt - Klicka här!

Viktig information

ALLA BILJETTER är bland hemmalagets supportrar. Besökare som öppet visar att de hejar på motståndarlaget kan nekas inträde eller avvisas från stadion – utan kompensation. Vänligen bär inte bortalagets färger.

POWERED BY TRAVEL CONNECTION

Biljettkategorier

Check the infobox for all details about the categories.

Öppettider

Helgmatch – En helgmatch spelas antingen en lördag ELLER söndag. Du måste säkerställa att du är tillgänglig för att se matchen båda dagarna eftersom matchen kan flyttas mellan dagarna med kort varsel. I sällsynta fall kan en helgmatch flyttas till en fredag eller måndag, men om det skulle ske så kontaktar vi dig.

Veckodagsmatch - En veckodagsmatch spelas antingen en tisdag, onsdag eller torsdag. Du måste säkerställa att du är tillgänglig för att se matchen alla tre dagar eftersom matchen kan flyttas mellan dagarna med kort varsel.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vägbeskrivning

QPR

Adress
Loftus Road South Africa Road London, W12 7PA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!