Afternoon Tea

Lyxa till det med en traditionell afternoon tea när du besöker London! Här kan du boka biljetter till eftermiddagste på vackra Rubens Hotel eller Milestone Hotel. Sommartid kan du även kombinera afternoon tea med ett besök i Buckingham Palace!

Afternoon Tea
 
Afternoon Tea på The Milestone Hotel

Afternoon Tea på The Milestone Hotel

4.4
(9)

Afternoon Tea är en genuint engelsk tradition och upprätthålls i sin finaste form på The Milestone Hotel i centrala London. Barn är välkomna och en prins- och prinsessa meny finns tillgänglig. Boka din Afternoon Tea hemifrån!

Från 577 kr
Afternoon Tea på The Rubens

Afternoon Tea på The Rubens

Det finns förmodligen ingen bättre plats att njuta av en traditionell engelsk afternoon tea än på The Rubens Palace Lounge, med utsikt över hovstallarna vid Buckingham Palace. Boka afternoon tea hemifrån och försäkra dig om ett bord på populära The Rubens i London!

Från 495 kr
Buckingham Palace & Afternoon Tea

Buckingham Palace & Afternoon Tea

5.0
(1)

Njut av en lyxig afternoon tea på The Rubens följt av ett besök på Buckingham Palace. Denna tur är en perfekt kombo med traditionell afternoon tea och ett besök vid en av de mest berömda brittiska institutionerna. Boka biljetter i god tid, denna populära tur säljer slut snabbt!

Från 402 kr
Buckingham Palace, vaktbyte & engelsk te

Buckingham Palace, vaktbyte & engelsk te

Upplev två genuina London-institutioner: Buckingham Palace med vaktparaden & de kungliga lägenheterna följt av klassiskt engelskt eftermiddagste. Ta tillvara på detta sällsynta tillfälle att besöka Buckingham Palace, slottet är endast öppet för allmänheten under två korta månader varje år och antalet biljetter är begränsat och efterfrågan är stor!

Från 1154 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen