Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Warwick Castle, Stratford, Oxford & Cotswolds

Spara
Ta bort sparad
4.8 (4)
Denna heldagstur utanför London tar dig med till vackra Cotswolds, medeltida Warwick Castle, Shakespeare’s födelsestad Stratford upon Avon och Oxford. Boka din biljett här på sidan!

Första stoppet på denna heldagstur blir vid Warwick Castle, ett besök som tar dig tillbaka 1000 år i tiden, till en tid av blodiga strider, extravaganta banketter och kungliga ceremonier. Besök utställningen på Madame Tussauds vaxkabinett där du kan höra earlen av Warwick när han förbereder sig för strid. Se de ohyggliga fängelsehålorna där fångar torterades. Eller om du så föredrar, kan du promenera genom slottets kärleksfullt anlagda trädgårdar.

Efter Warwick Castle kör vi vidare till William Shakespeare's födelsestad Stratford upon Avon, och får en fascinerande inblick i författarens liv.

Vi kör därefter igenom ett av de mest natursköna områdena i England, Cotswolds. Vi passerar charmiga byar med stugor med halmtak, tebutiker och gamla värdshus.

Dagen avslutas med ett besök i världens kanske mest kända universitetsstad, den vackra staden Oxford. Universitetet har anor från 1200-talet och många kända personer har studerat här, exempelvis förre presidenten Bill Clinton och J R R Tolkien. Vi promenerar runt för att se Christ Church College, (där vissa Harry Potter scener filmades) The Bodleian Library och Sheldonian Theatre.

Till denna tur säljer vi biljetter inklusive entrébiljetter eller exklusive entrébiljetter. Om du väljer alternativet utan entrébiljetter, deltar du på turen på samma villkor som alla andra, men utan tillträde till sevärdheterna som besöks. (Entrébiljett(er) kan köpas av din guide på dagen för turen om du önskar).

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Entré till Warwick Castle, Christ Church College och Shakespeare's Birthplace är inkluderat i biljettpriset.
- Mat och dryck ingår ej i biljettpriset.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Coach Station i London.

Öppettider

Dagligen kl 08.45 från Victoria Coach Station

Boka
Från 922 kr

tis, 16 jul 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 10 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Warwick Castle, Stratford, Oxford & Cotswolds

Adress
164 Buckingham Palace Road, London

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!