Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Cykeltur längs Themsen

Spara
Ta bort sparad
5.0 (1)
Följ med på en annorlunda sightseeingtur i London! Utforska stadens "flytande historia" och hisnande urbana landskap genom att cykla längs Londons gator och längsmed Themsens båda flodbankar.

Höjdpunkter:
- Njut av en 4-timmars cykeltur i London
- Undersök Themsens båda flodbankar
- Hör mer om folkets historia
- Njut av en liten grupp

Cykla längs Themsen
Lär dig mer om landets legender och hör fakta om en stad som har förenats i kampen mot stora plågor, brand och krig, samtidigt som den har utvecklats i den moderna civilisationen med handel och industrialisering.

Vid lunchtid blir det tid att på egen hand där du kan vandra bland de doftande stånden i Londons äldsta och största matmarknad* (lunch ingår ej), innan cykelturen går över Tower Bridge och fortsatta äventyr på andra sidan floden.

Cykelturens höjdpunkter: The London Eye, Tower Bridge, St Pauls Cathedral, Towern, Shakespeares Globe, London Bridge, Borough Market (*endast öppet torsdag, fredag ??och lördag), Big Ben och Leadenhall Market.

Denna cykeltur innebär mer tid på Londons vägar och gator, än vad cykelturen i kungliga London gör. Att cykla i London är varken skrämmande eller ansträngande, men om du inte är en säker cyklist passar vår Cykeltur i det kungliga London bättre för dig.

Hur får jag mina biljetter?

Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen?
Samling utanför Southwark tunnelbanestation (Jubilee Line). Samling 15 minuter innan turen startar.

Hur länge varar turen?
Ca 4 timmar.

Vad händer om det regnar?
Vi cyklar i ur och skur och har gott om regnponchos! Cykelturer i regn tenderar till att bli en annan sorts fascinerande upplevelse och ännu ett roligt minne! Om du har en bokning och vädret är riktigt dåligt, är du välkommen att boka om turen till en annan dag inom ett år. Kontakta arrangören innan turen, kontaktuppgifter står på din voucher. 

Stannar vi för lunch?
Ja. På torsdagar, fredagar och lördagar stannar vi vid Borough Market, Londons äldsta och mest stämningsfulla matmarknad, som har ett stort urval av mat från hela världen. Det finns även möjlighet att dricka en pint öl eller annan dryck på en pub. Andra dagar finns det möjlighet att besöka ett café, en Fish & Chips-restaurang eller en pub.

Hur svår är turen?
Vi cyklar en hel del längs vägarna i London på denna tur, så du måste vara säker på en cykel. Turen är inte ansträngande, men är lite längre och lite mer fartfylld än vår Cykeltur i det kungliga London.

Finns det hjälmar att låna?
Ja. Du är inte tvungen att bära hjälm i Storbritannien enligt lag, men det finns hjälmar att låna, så valet är helt upp till dig.

Får barn följa med på denna tur?
Ja, barn är välkomna på denna tur men bör vara kompetenta och säkra på att cykla.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-18 år. Barn under fyra år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Öppettider

Dagligen kl 10.30.

Boka
Från 454 kr

tis, 16 jul 2024

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 4 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Cykeltur längs Themsen

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!