Buckingham Palace

  • Välj datum

Buckingham Palace

Pris från 295 kr

Buckingham Palace i London är ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och residens i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsåld långt i förväg, så passa på att boka dina biljetter hemifrån!

Höjdpunkter:
- Säkra dina entrébiljetter till Buckingham Palace
- Välj den tidslucka som passar dig
- Undvik långa köer med förbokade biljetter
- Utforska Buckingham Palace State Rooms
- Se Hovstallet
- Fri entré för barn under 5 år

Besök Buckingham Palace
Buckingham Palace fungerar både som kontor och London-residens till Hennes Majestät Drottningen, och är ett av de fåtal kungliga palats som är i bruk i världen idag.

I augusti och september, när slottet inte används i tjänst, kan besökare njuta av statsrummen som utgör själva hjärtat av slottet - nitton rum, överdådigt inredda med de finaste skatterna från Royal Collection, inklusive målningar av Rembrandt, Rubens, Poussin och Canaletto samt några av de finaste engelska och franska möbler som går att skåda.

Besöket avslutas med en promenad längs den södra sidan av slottsträdgården, som erbjuder en fantastisk utsikt över den västra slottsfasaden och den berömda sjön.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till London.

Hur fungerar det?
Du byter din e-biljett/voucher direkt vid Buckingham Palace biljettkassa eller vid Royal Mews huvudentré, beroende på om du har bokat biljett till Buckingham Palace State Rooms eller en kombinationsbiljett till Buckingham Palace State Rooms + Royal Mews. Tänk på att vara på plats senast 15 minuter före din bokade tid.

Finns det barnbiljetter?
Ja, det finns särskilda barnpriser för barn mellan 5-16 år. Barn under 5 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Observera att barn under 5 år fortfarande behöver en e-biljett.

 

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Mycket intressant

Långa köer men fungerade mycket bra.

Eva-britt, Degerfors
MÅN, 01 SEP 2014
4.5
Värt ett besök

Var mycket trevligt och intressant, var smidigt att boka biljetterna hemma ifrån. Lätt att hitta sen i London var man hämtar ut sina biljetter, man slapp stå i lång kö och sparade en massa tid också.

Annette, Trelleborg
TIS, 13 AUG 2013
4.5

Info
Buckingham Palace

Adress
Buckingham Palace, London, SW1A 1AA
Se på en karta, Buckingham Palace Se på en karta

Se på en karta, Buckingham Palace

Öppettider
Se kalendern för lediga datum och tider.

Tunnelbana
St. James's Park Station / Victoria Station

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen