Warwick Castle, Stratford, Oxford och Cotswolds

  • Välj datum

Warwick Castle, Stratford, Oxford och Cotswolds

Pris från 639 kr

Denna heldagstur utanför London tar dig med till vackra Cotswolds, medeltida Warwick Castle, Shakespeare’s födelsestad Stratford upon Avon och Oxford. Boka din biljett här på sidan!

Första stoppet på denna heldagstur blir vid Warwick Castle, ett besök som tar dig tillbaka 1000 år i tiden, till en tid av blodiga strider, extravaganta banketter och kungliga ceremonier. Besök utställningen på Madame Tussauds vaxkabinett där du kan höra earlen av Warwick när han förbereder sig för strid. Se de ohyggliga fängelsehålorna där fångar torterades. Eller om du så föredrar, kan du promenera genom slottets kärleksfullt anlagda trädgårdar.

Efter Warwick Castle kör vi vidare till William Shakespeare's födelsestad Stratford upon Avon, och får en fascinerande inblick i författarens liv.

Vi kör därefter igenom ett av de mest natursköna områdena i England, Cotswolds. Vi passerar charmiga byar med stugor med halmtak, tebutiker och gamla värdshus.

Dagen avslutas med ett besök i världens kanske mest kända universitetsstad, den vackra staden Oxford. Universitetet har anor från 1200-talet och många kända personer har studerat här, exempelvis förre presidenten Bill Clinton och J R R Tolkien. Vi promenerar runt för att se Christ Church College, (där vissa Harry Potter scener filmades) The Bodleian Library och Sheldonian Theatre.

Till denna tur säljer vi biljetter inklusive entrébiljetter eller exklusive entrébiljetter. Om du väljer alternativet utan entrébiljetter, deltar du på turen på samma villkor som alla andra, men utan tillträde till sevärdheterna som besöks. (Entrébiljett(er) kan köpas av din guide på dagen för turen om du önskar).

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Entré till Warwick Castle, Christ Church College och Shakespeare's Birthplace är inkluderat i biljettpriset.
- Mat och dryck ingår ej i biljettpriset.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Coach Station i London.

 

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Bussturen!

Den rekommenderar jag.Ett bra sätt att se andra ställen utanför London.Vi hade en rolig busschaufför och en kunnig, underhållande guide som hette Phil.Det blev många skratt i bussen. Det var intressant och få se alla dom här ställena.På tillbakavägen gick guiden runt i bussen och frågade var alla bodde någonstans så att man kunde bli avsläppt i närheten av hotellet eller närmsta t-bana så långt som det var möjligt.Mycket bra service.Jag tycker turen var värd pengarna.

Gunilla, Västerhaninge
MÅN, 19 AUG 2013
5.0

Info
Warwick Castle, Stratford, Oxford och Cotswolds

Adress
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London
Se på en karta, Warwick Castle, Stratford, Oxford och Cotswolds Se på en karta

Se på en karta, Warwick Castle, Stratford, Oxford och Cotswolds

Öppettider
Dagligen kl 08.45 från Victoria Coach Station

Tunnelbana
Victoria Station & Victoria Underground Station

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen