The Medieval Banquet

  • Välj datum

The Medieval Banquet

Pris från 641 kr

Upplev en medeltida bankett med tillhörande underhållning på The Medieval Banquet i London! Det blir en afton fylld med medeltida mat, musik och dans!

Höjdpunkter:
- Tillbringa en oförglömlig kväll på The Medieval Banquet
- Låt dig underhållas av Henrik VIII och hans riddare
- Njut av en 4-rätters måltid med öl och vin

Medeltid bankett med underhållning, musik och dans
The Medieval Banquet ligger centralt beläget, endast två minuter från Tower Bridge och Tower of London, i den historiska St Katherine-marinan vid floden Thames.

Ni välkomnas av Henrik VIII och hans riddare, trubadurer, trollkarlar, jonglörer och andra medeltida figurer! Under kvällen serveras en 4-rätters middag med öl och vin av de dansande medeltida flickorna (wenches) direkt till bordet. Kvällen bjuder på medeltida underhållning och många tillfällen till dans och sång! 

Se menyn här!

Hur får jag mina biljetter?   
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den till London.  När öppnar dörrarna och när ska jag vara på plats?
Dörrarna öppnas kl 19.15 och vi rekommenderar er att vara på plats i god tid för att bli hänvisade till ert bord. Ni kanske vill komma tidigt för att besöka den välfyllda baren eller hyra en medeltida dräkt eller bara mingla med andra gäster! Själva matserveringen och underhållningen börjar kl 19.45. Eftersläntrare kan nekas inträde. 

När slutar underhållningen?
Underhållningen och serveringen slutar ungefär 22.30. The Medieval Banquet håller öppet till kl 23.30. Baren är öppen med musik och dans, här kanske du får tillfälle att träffa skådespelarna. 

Lämpar sig The Medieval Banquet för barn?
I första hand är The Medieval Banquet en vuxeninriktad inrättning, men många barn fascineras av temat och alla barn är välkomna!

Finns det barnbiljetter?
Ja, det finns barnbiljetter för barn mellan 4-17 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen. 

 

Fantastiskt 4.2

4.2 Betyg från 5 kundrecensioner
Turistfälla

Räcker att varit där en gång.

Björklund, Ånge
ONS, 16 APR 2014
4.2
Fantastiskt!

Verkligen en upplevelse utöver det vanliga med en bildlik Henry VIII, sköna damer, galanta riddare, skickliga gycklare och akrobater. Vacker sång, duktiga barflickor, god 4 rätters middag och vin och öl som flödade. Gästerna var verkligen med på noterna och ljudvolymen var hög och stämningen på topp!! Rekommenderas verkligen, Missa inte denna chans att resa bakåt i tiden och uppleva en riktig medeltida kunglig banquet!

Kjell-erik, Koppom
SÖN, 19 JAN 2014
4.2
Ett måste...

Perfekt, underhållande och underbar god mat...

Susanne, Vendelsö
FRE, 25 OKT 2013
4.2
Medieval Banquet!

Mycket bra! Smidigt att ha bokat hemifrån! Vi var mycket nöjda med kvällen. God mat och fantastiskt uppträdande.

Eva, Hyllinge
LÖR, 17 AUG 2013
4.2
upplevelse över det vanliga

Detta var en härlig tillställning där vi njöt av god mat och härlig underhållning av proffsiga showartister som gjorde så att stämmningen var på topp , Och fick oss att trivas o bli delaktiga i showen .En annorlunda upplevelse som vi i vår familj varmt kan rekommendera . Våra söner på 17 år hade lika roligt som vi föräldrar;-) Vi fick detta tips av en god vän och vi kommer givetvis att föra tipset vidare.

Annica, Kristinehamn
SÖN, 12 MAJ 2013
4.2

Info
The Medieval Banquet

Adress
The Medieval Banquet
Ivory House, St Katharine's Dock
London
Se på en karta, The Medieval Banquet Se på en karta

Se på en karta, The Medieval Banquet

Öppettider
Onsdag-lördag kl 19.15
Söndag kl 17.15


Tunnelbana
Tower Hill

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen