Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

London Heldagstur, Windsor Castle & Hampton Court

Spara
Ta bort sparad
Följ med oss på denna London Heldagstur inklusive ett besök på Windsor Castle samt Hampton Court Palace - Henry VIII’s magnifika Tudor palats!

Dagen börjar med en panoramatur runt Parliament Square för att beundra den vackra Westminster Abbey, där prins William och Kate Middletons bröllop hölls. Vi får se många fler av Londons mest kända landmärken som St. Pauls Cathedral, London Eye, Big Ben, skyskrapan The Shard, Tower of London Towern och många många fler.

Vi åker vidare till Windsor Castle, som har varit hem åt den brittiska kungafamiljen i 900 år, och som fortfarande är drottningens tjänstebostad. Vi besöker de magnifika State Apartments* och utforskar slottets omgivningar och St George’s Chapel.

Efter Windsor Castle reser vi vidare för att besöka Hampton Court Palace, hem för Storbritanniens kungar och drottningar sedan Henrik VIII’s tid. Hampton Court Palace är en av de mest berömda turistattraktionerna i landet. Tudor palatset Hampton Court Palace med sina magnifika byggnader, världsberömda trädgårdar och ovärderliga konstsamlingar fortsätter att inspirera besökare i alla åldrar.

Viktig Information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris. 
- Inträde till Hampton Court ingår i priset. Entrébiljetter till Windsor Castle (ingår ej i priset) kan köpas separat på plats vid slottet. 
- OBS! Ingen mat eller dryck ingår i priset.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Coach Station i London.

Öppettider

April-oktober: tirsdag og fredag kl 08.45

Boka
Från 1 069 kr

lör, 2 jul 2022

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Guidning på:

Öppettider

Vägbeskrivning

London Heldagstur, Windsor Castle & Hampton Court

Adress
164 Buckingham Palace Road, London

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!