Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Specialisten på attraktioner och upplevelser i London

Välkommen till LondonBiljett.se! Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter till museum. Boka entrébiljetter till Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, med mera med mera! E-biljetter till din inkorg!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

London Heldagstur, Windsor Castle & Hampton Court

Från kr 1026
Följ med oss på denna London Heldagstur inklusive ett besök på Windsor Castle samt Hampton Court Palace - Henry VIII’s magnifika Tudor palats!

Dagen börjar med en panoramatur runt Parliament Square för att beundra den vackra Westminster Abbey, där prins William och Kate Middletons bröllop hölls. Vi får se många fler av Londons mest kända landmärken som St. Pauls Cathedral, London Eye, Big Ben, skyskrapan The Shard, Tower of London Towern och många många fler.

Vi åker vidare till Windsor Castle, som har varit hem åt den brittiska kungafamiljen i 900 år, och som fortfarande är drottningens tjänstebostad. Vi besöker de magnifika State Apartments* och utforskar slottets omgivningar och St George’s Chapel.

Efter Windsor Castle reser vi vidare för att besöka Hampton Court Palace, hem för Storbritanniens kungar och drottningar sedan Henrik VIII’s tid. Hampton Court Palace är en av de mest berömda turistattraktionerna i landet. Tudor palatset Hampton Court Palace med sina magnifika byggnader, världsberömda trädgårdar och ovärderliga konstsamlingar fortsätter att inspirera besökare i alla åldrar.

Viktig Information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris. 
- Inträde till Hampton Court ingår i priset. Entrébiljetter till Windsor Castle (ingår ej i priset) kan köpas separat på plats vid slottet. 
- OBS! Ingen mat eller dryck ingår i priset.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Coach Station i London.

Öppettider

April-oktober: tirsdag og fredag kl 08.45

Boka

ons, 18 sep 2019

Direkt bekräftelse

Guidning på:

Öppettider

Vägbeskrivning

London Heldagstur, Windsor Castle & Hampton Court

Adress
164 Buckingham Palace Road, London

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!