5-in-1 London Kombo

  • Välj datum

5-in-1 London Kombo

Pris från 745 kr

Låt oss presentera ett riktigt bra och svårslaget biljetterbjudande! Här kan du boka och betala för 2 turistattraktioner och få ytterligare 3 sevärdheter med på köpet! Biljettpaketet 5-in-1 inkluderar Coca-Cola London Eye, Madame Tussauds, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure och London Dungeon. 

LONDON EYE STÄNGT 7-22 januari 2019 för sitt årliga underhåll

Höjdpunkter
- Besök 5 av Londons populäraste sevärdheter 
- Köp 2 attraktioner och få 3 på köpet, GRATIS 
- Skanna dina e-biljetter på telefonen (mobilbiljett)
- Beundra London från ovan i pariserhjulet London Eye 
- Besök det berömda vaxmuseet Madame Tussauds  
- Utforska livet under vattenytan på SEA LIFE London Aquarium 
- Skrattfest för hela familjen på Shrek's Adventure! London 
- Få skrämselhicka på London Dungeon
- Boka på nätet & få 3 sevärdheter gratis 
- Få en rabattkupong med 10% rabatt i Madame Tussauds souvenirbutik

Exklusivt erbjudande
Detta fantastiska biljettpaket innehåller 5 av Londons största sevärdheter och turistattraktioner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London och London Dungeon. 

Om du ändå har tänkt att besöka Madame Tussauds och London Eye, så kan du lika gärna beställa vårt 5-in-1 London Kombo och få biljetter till SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London OCH London Dungeon på köpet!*

Shrek’s Adventure! London, Coca-Cola London Eye, London Dungeon och SEA LIFE London ligger alla på South Bank, så du kan enkelt kombinera dina besök på en dag.  

Beundra utsikten från Coca-Cola London Eye  
Vid Themsen, mittemot Big Ben, ligger ett av Londons mest kända landmärken, ”pariserhjulet” Coca-Cola London Eye. Härifrån kan du njuta av en helt ny vy över staden ,135 meter över havet. Utsikten är oslagbar och något du inte bör missa!  

Utforska Madame Tussauds London 
Besök det världsberömda vaxmuseet i London och träffa den brittiska kungafamiljen med Prins Harry och hans Rachel, medverka live i upplevelser som The Voice och scener ur Star Wars. Häng med dina favoritkändisar på ULTIMATE A-list partyt, inklusive Eddie Redmayne och Benedict Cumberbatch, eller slå dig ner intill Tom Hardy och känn hans hjärta slå! Det finns så mycket skoj för hela familjen! Biljetten inkluderar Marvel Super Heroes 4D och Stars Wars-utställningen. 

Utforska Londons berömda akvarium 
På SEA LIFE London Aquarium finns det massor av spännande och roliga upplevelser för hela familjen! Upplev 500 arter från hela världen, mer än 40 olika hajar och 14 temazoner utspridda på tre våningar. 

Skräck och skoj på London Dungeon
Följ med på en 90-minuters spännande resa genom 1000 år av Londons förflutna. Ta del av stadens mörka historia och hör fasansfulla berättelser kryddade med humor och skräck, berättade av dina guider och skådespelare! Det är både skoj och lite skrämmande! Du kan också njuta av två spännande åkattraktioner. 

Följ med på äventyr med Shrek & hans vänner 
Hoppa ombord på den magiska 4D DreamWorks-bussen, där Åsna är din tossiga färdledare. Du kan förvänta dig katastrof, kaos och oändligt med kul för hela familjen. Ta del av 10 äventyrliga föreställningar där du kan besöka Shreks träsk, hitta en förmögenhet i kristallkulan, gå vilse i spegellabyrinten och hitta ditt inre träsktroll, när du så behöver!   

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post. Mobilbiljett accepteras.

Hur fungerar det? 
London Eye: Välj det datum och den tid du önskar besöka London Eye och var på plats strax innan bokad entrétid. Skanna streckkoden på din e-biljett (på mobilen eller utskrift) vid Standard Experience Boarding Point och vänta på första lediga gondol.

För att garantera tillträde till övriga turistattraktioner i biljettpaketet och för att undvika köerna till biljettluckan, kan du boka besöksdatum och entrétid i förväg genom att logga in på Merlin Magical Pass-bokningsportal. Bokningsportalens adress och hur man loggar in anges tydligt på din e-biljett.

Hur länge är biljetterna giltiga?  
Din biljett till London Eye är endast giltig bokat datum och tidsbestämda entré (som står på din e-biljett). De återstående biljetterna är giltiga inom 90 dagar. 


Hur får jag min 10% rabattkupong?
På din e-biljett finns en länk till din exklusiva rabattkupong som ger dig 10% rabatt i Madame Tussauds souvenirbutik. Skriv ut rabattkupongen och visa upp den i souvenirbutikens kassa för att ta del av din rabatt.

Vilka biljettkategorier finns?  
Vuxen (+16 år)
Barn (3-15 år)
Små barn (0-2 år): gratis

Barn under 16 år måste vara i sällskap med en betalande vuxen (18+).

* Rabatt jämfört med priset vid entrén.

 

Fantastiskt 4.1

4.1 Betyg från 11 kundrecensioner
Smidigt!

Fungerade mycket bra.

Annika, Boden
ONS, 21 NOV 2018
4.1
Gaska bra mix

Fyra av fem delar ar kanon den femte kunde vi skippat, Shrek var inte ok. Otroligt dåligt.

David, Klågerup
LÖR, 03 NOV 2018
4.1
Dubbelt köande :(

Det lät smart, att köpa en kombobiljett med fyra attraktioner. Problemet är bara att man ändå måste stå i kö som om man skulle köpa en biljett åt gången. Först till Madame Tussauds för att gå på vaxkabinettet. Där får man ut vouchers för de andra museerna (Shrek, London eye och akvariet). Sedan får man ställa sig i kö på varje attraktion för att växa ut sina vouchers till en riktig biljett.

Inte svårt alls men man ska veta att man får köa till varje attraktion trots att man beställt och betalt i förväg. (Shrek var dessutom en stor flopp. Inget barn som inte är bra på engelska har någon behållning av det.)

Jenny, Vendelsö
ONS, 08 JUN 2016
4.1
Toppen

Fantastiskt att kunna beställa biljetter hemifrån och allt har gått väldigt smidigt

Mats-åke, Uppsala
MÅN, 02 MAJ 2016
4.1
Prisvärd & smidigt med 4 i 1

Vi är riktigt nöjda med biljetterna, smidigt och bra att hämta ut de och inga köer!

Sara
TOR, 21 APR 2016
4.1
Smidigt och bra pris

Det var smidigt att kunna boka biljetter till fyra attraktioner samtidigt hemifrån.
Det blev ett bra pris när man köpte 4 i 1-paketet och fungerade bra att hämta
ut biljetterna på Madame Tussauds (i London).

Lena, Hallstahammar
TIS, 29 MAR 2016
4.1
Smidigt och bra pris

Det var smidigt att kunna boka biljetter till fyra attraktioner samtidigt hemifrån.
Det blev ett bra pris när man köpte 4 i 1-paketet och fungerade bra att hämta
ut biljetterna på Madame Tussauds (i London).

Lena, Hallstahammar
TIS, 29 MAR 2016
4.1
London kombo

Funkade riktigt bra! Löste biljetterna till alla fyra upplevelserna på madam taussauds vid ingång 2. Biljetten (vouchern) till London eye måste man byta till en riktig biljett i en av kassorna. Detta gick också bra, ingen kö. Mycket nöjd

Ylva, Lund
SÖN, 28 FEB 2016
4.1
London kombo

Funkade riktigt bra! Löste biljetterna till alla fyra upplevelserna på madam taussauds vid ingång 2. Biljetten (vouchern) till London eye måste man byta till en riktig biljett i en av kassorna. Detta gick också bra, ingen kö. Mycket nöjd

Ylva, Lund
SÖN, 28 FEB 2016
4.1
Fyra biljetter,helt okej

Vi tyckte det var lite bökigt att lösa in biljetterna på Madame Taussud för att sen behöva byta dem till "riktiga" biljetter vid varje attraktion, annars var allt bra..

Kristina, Linköping
TOR, 25 FEB 2016
4.1
Shrek var skit!

Det var en väldigt bra upplevelse i stort! men det borde framgått bättre att Shrek var riktat till barn mellan 5 och 10 år och att dessa barn behöver kunna engelska väldigt bra!

Patrik, Örebro
TOR, 07 JAN 2016
4.1

Info
5-in-1 London Kombo

Adress
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road, London
Se på en karta, 5-in-1 London Kombo Se på en karta

Se på en karta, 5-in-1 London Kombo

Öppettider
Dagligen 10/11.00 - 18.00, sista entré 17-17.30.

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen