Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

  • Välj datum

Visitor Oyster Card

Pris från 317 kr

Ett Visitor Oyster Card är det överlägset billigaste resekortet (fyllt med reskassa) för resor med Londons tunnelbana, the tube, Londons röda bussar, spårvagnar och DLR (Docklands Light Railway) i ALLA zoner! 

- Smidigt att köpa i förväg online - kan användas direkt i London
- Billigare än Travelcard eller singelbiljetter
- Barn under 11 år reser gratis i vuxet sällskap
- Skickas hem till dig med vanlig post
- Porto är inkluderat i priset
- Enkelt att "ladda" med ytterligare reskassa
- Kortet är opersonligt*

Du reser till lägsta möjliga taxa
Transport for London (TfL, den myndighet som ansvarar för transport inom London) garanterar att du betalar lägsta möjliga pris för samtliga resor du gör i Londons buss- och tunnelbanenät, när du reser med ett Oyster Card!

Du kan nu använda ditt Visitor Oyster Card mellan Gatwick Airport och centrala London, inkl. Gatwick Express och Gatwick Thameslink. En enkelbiljett på Gatwick Express kostar £ 19.80 och en enkelresa på Gatwick Thameslink kostar £ 14/£ 8 (hög- eller lågtrafik).

Lätt att "tanka" på reskassa
Om du reser upp pengarna på ditt Visitor Oyster Card, kan du enkelt fylla på med ny reskassa. Laddning sker med kreditkort eller kontanter via en automat eller genom personlig service i någon av biljettluckorna. 

Dela med dig av ditt Oyster Card med familj och vänner
Ditt Visitor Oyster Card är inte personligt utställt och kan användas av vänner och bekanta som reser till London vid en annan tidpunkt. Så länge det finns pengar på ditt Visitor Oyster Card kan det användas av den som har det i sin hand! 

Ett Oyster Card kan endast användas av en vuxen i taget - flera vuxna kan INTE resa på samma kort. Barn under 11 år reser gratis i vuxet sällskap (upp till tre barn per vuxen).

Ditt Oyster Card upphör aldrig att gälla
Ett Oyster Card upphör aldrig, ex om du har köpt ett kort för £ 30 och reser för £ 16, så har du £ 14 kvar på ditt Oyster Card till nästa gång du reser till London. 

Hur fungerar ett Visitor Oyster Card?
När du reser med ett Visitor Oyster Card behöver du inte längre tänka på vilka zoner du kan resa i (1-6), du betalar nämligen bara för den sträcka du reser. Om du till exempel reser från zon 6 till zon 1 (exempelvis med Piccadilly Line från Heathrow Airport till London City), blir kostnaden för denna resa mer än om du bara reser mellan två stationer i zon 1. Gemensamt för alla typer av resor är att du sparar mycket pengar genom att använda ett Oyster Card, än om du köper en biljett varje gång du startar en resa. 

Du måste registrera ditt Oyster Card varje gång du går igenom "registrering- och betalningslinjen" ner till en tunnelbanestation, och varje gång du går ut igen. För att göra detta för du ditt Oyster Card över den "gula läsaren" (the yellow card reader) som finns vid varje stations in- och utgång (Tips! Se hur alla andra gör och gör samma sak!) Om du glömmer att registrera ditt Oyster Card vid slutet av en resa, får du betala för längsta möjliga resa (vanligtvis zon 1-6). 

Hur får jag mina biljetter?
Omedelbart när din beställning online är klar kommer du att få en bokningsbekräftelse/kvitto via e-post. Själva resekortet skickas till din hemadress med vanlig post. Räkna med att det kan ta upp till en vecka från det att vi har tagit emot din beställning tills du har kortet i din brevlåda, beroende på ditt avresedatum. Porto är inkluderat i priset. 

Vi säljer två typer av Visitor Oyster Card
Visitor Oyster Card 20 £ - (Reskassa £ 20) 
Rekommenderas (av TfL) när du är i London i ca tre dagar. 
Visitor Oyster Card 30 £ - (Reskassa på £ 30) 
Rekommenderas (av TfL) när du är i London i mer än tre dagar.

Prisexempel resor i olika zoner (OBS! ca-prisermed reservation för ändringar):
Zon 1:    £ 2,1
Zon 1-2: £ 2,1 - £ 2,8
Zon 1-4: £ 2,7 - £ 3,8
Zon 1-6: £ 3,0 - £ 5,0

Användbar och viktig information:
- Vi kan inte återbetala eventuellt resterande belopp på ett Oyster Card, men kortet fortsätter att gälla vid ett senare tillfälle, se ovan. 
- Ingen återbetalning sker om du förlorar ditt Oyster Card! 
- I priset för ditt Visitor Oyster Card är det pålagt en administrations- och kortavgift på £ 3. Frakt ingår i priset. 
- *OBS! Ett Oyster Card kan endast användas av en vuxen i taget - flera vuxna kan INTE resa på samma kort.
- Barn under 11 år reser ALLTID gratis i vuxet sällskap (upp till tre barn per vuxen). Barn fyllda 11 år och uppåt ska köpa och resa med eget Visitor Oyster Card, £: 20 eller £: 30, eller ett Travelcard.

Den 24, 25 och 31 december är Londons kollektivtrafiknät kraftigt reducerad eller helt avstängd.

* till skillnad mot Oyster Cards som säljs i London och via TfL, där man registrerar kortet med namn och foto.  

 

Fantastiskt 4.7

4.7 Betyg från 170 kundrecensioner
Smidigt

Så bra att man kan köpa hemifrån, ett färdiglagat kort som dimper ner i brevlådan. Lång kö på Victoria station att köpa...

Elisabeth, Bunkeflostrand
TOR, 24 MAR 2016
4.7
Förköp av Oyster Card

Det fungerade bra med ett förköpt Oyster Card, skönt att slippa köerna när vi landat på Gatwick. Det var bara att dra kortet och hoppa på expresståget.

Men det var så nytt med att man kan betala med Oysterkortet på gatwick-Express så när vi skulle ladda kortet inför återresan fanns det ingen som visste hur mycket pengar vi var tvungna att ha på kortet. Vi såg till att ha lite drygt 20 pund och det räckte. Vi var sena till flyget och hann inte "sälja tillbaka" kortet så några pund har vi väl kvar till nästa resa :-)

Johan, Karlstad
TIS, 15 MAR 2016
4.7
Mycket smidigt

Mycket bra att man kan beställa kortet redan innan man ska åka och få det hemskickat. Använde det mycket i London, fick ladda en gång på plats. Skulle önska att Stockholm hade ett också. Jag är supernöjd!

Maria, Hägersten
MÅN, 18 JAN 2016
4.7
Supersmidigt!!!

Enkelt, smidigt och snabbt! slippa köer, bara kliva på, Vi åkte från Heathrow och tog blåa linjen direkt till Hotellet :-)

Carina, Eskilstuna
MÅN, 30 NOV 2015
4.7
Gatwick Express

Toppen att ha köpt tågbiljetterna i förväg! Lätt och smidigt. Köerna till biljettluckorna var jättelånga.

Kristina, Bromma
TOR, 19 NOV 2015
4.7
Bra och snabb!

Jättebra och snabb service

Helmut, Ronneby
ONS, 18 NOV 2015
4.7
perfekt

köp!!!

Gunilla, Uppsala
ONS, 18 NOV 2015
4.7
Slipp köa!

Skönt att få kortet hemskickat så att det bara är att börja åka! Skönt att slippa stå i kö vid biljettautomaterna!

Ann-christine, Huddinge
FRE, 13 NOV 2015
4.7
Håller vad det lovar!

Verkligen användbart och tog oss runt till de platser vi ville besöka. Vårt allmänna intryck av resan är att London är en perfekt turiststad dessutom är deras omhändertagande av vilsna turister professionellt och vänligt.

Cim, Bjurholm
TIS, 08 SEP 2015
4.7
flexibelt kort

Ett mycket bra kort att använda som turist, lätt att fylla på, kan användas på de flesta transportsätten.

Lyhann, Götene
TOR, 03 SEP 2015
4.7
Rekommenderas

Lätt att beställa, snabb leverans, smidigt att ta fram när man anländer till London!
Allt fungerade perfekt!

Maria, Vetlanda
TIS, 25 AUG 2015
4.7
Suveränt

Väldigt enkelt att beställa och fungerade helt suveränt, rekommenderas

Carl-eric, Enköping
MÅN, 08 JUN 2015
4.7
Mycket smidigt

Leveransen av korten gick snabbt med post. Med Oyster Card tog man sig runt på det flesta publika transportmedel mycket enkelt och det var smidigt att fylla på det om det skulle behövas.Tankade korten med 30 £ och det räckte hela veckan.

Ewa, Skellefteå
ONS, 03 JUN 2015
4.7
Oyster-card

Väldigt smidigt, och på stationerna kan man kolla hur mycket pengar som finns kvar att resa för. Halva priset med buss jmf tuben, men 2o pund räckte precis för 2 dgr.

Lena, Nacka
LÖR, 30 MAJ 2015
4.7
T-bane kort

Inga problem, toppen kort om man vill åka tunnebana eller buss i centrala London. Att man kan köpa innan och få det hemskickat är en toppen service. Rekommenderas varmt!

Renée, Skärholmen
TOR, 28 MAJ 2015
4.7
Visitor Oyster Card

Kanonbra! Behövde fyk
k
lla på


Kanonbra att kunna beställa hemifrån! Fick fylla på kortet en gång. Med lite hjälp gick det bra.

Ruth, Uppsala
SÖN, 24 MAJ 2015
4.7
Lätt att resa

Toppen att beställa ditt Oyster card via nätet. Det kom hem i brevlådan på ett par dagar, laddad och klart.
Smidigt när man kom på plats i London att direkt kunna ta sig igenom spärrarna.
rekomenderas varmt!

Inger, Järfälla
ONS, 20 MAJ 2015
4.7
Snabbt och smidigt.

Kortet kom hem snabbt och det var mycket bra att kunna använda det direkt när vi kom fram till London. Smidigt att alltid ha en biljett redo som fungerade både på tunnelbanan och på bussarna. Jag var tvungen att fylla på min biljett under resan, men även det var snabbt och lätt gjort. Kommer att spara mitt kort till nästa resa.

John, Ängelholm
ONS, 20 MAJ 2015
4.7
Otroligt smidigt!

Vi köpte 3 st Oyster Cards i förväg och det var snabb leverans. Följde rekommendationerna om 3-dagars kort och det räckte utmärkt. Vi åkte buss och tunnelbana flera gånger om dagen, samt tunnelbana till och från Heathrow.

Kristina, Stockholm
MÅN, 18 MAJ 2015
4.7
Visitor Oyster Card

jättebra kort.ska ni till london så skaffa det.

Kent, Urshult
ONS, 25 MAR 2015
4.7
Kanon

Kanon! Det bästa med hela resan. Så smidigt att ta sig runt med tunnelbanan. Rekommenderar att beställa ett oystercard så det är klart när man anländer. Fick det hemskickat på två dagar.

Therése, Ängelholm
TOR, 19 MAR 2015
4.7
Jättesmidigt

Det var helt suveränt att få Oyster Card hemskickat. När man kom till London var det bara att ta tunnelbanan direkt och slippa fundera på vilken biljett man skulle boka för varje resa och betydligt billigare än att köpa enkelbiljetter.

Elise, Knivsta
FRE, 20 FEB 2015
4.7
Wow!

Så himla smidigt och enkelt! Rekommenderar verkligen att köpa kort innan avresa, du slipper köerna vid tbanan i London. Kortet sparar jag dessutom till nästa London resa - bara ladda på med pengar då i en av automaterna vid en t-banestation :)

Emelie, Vendelsö
TIS, 11 NOV 2014
4.7
Jättebra!!!

Vi beställde detta för att göra det enklare att komma ifrån flygplatsen direkt och inte behöva krångla med att leta rätt på ett ställe där de sålde biljetter å så. Funkar hur bra som helst.. Vi har åkt tunnelbanan fram å tillbaka till jättemånga ställen å det är hur smidigt som helst. Rekommenderar detta varmt till dig som vill komma fram snabbt smidigt och enkelt!!! :)

Linda, Grums
LÖR, 08 NOV 2014
4.7
Jättebra!!!

Vi beställde detta för att göra det enklare att komma ifrån flygplatsen direkt och inte behöva krångla med att leta rätt på ett ställe där de sålde biljetter å så. Funkar hur bra som helst.. Vi har åkt tunnelbanan fram å tillbaka till jättemånga ställen å det är hur smidigt som helst. Rekommenderar detta varmt till dig som vill komma fram snabbt smidigt och enkelt!!! :)

Linda, Grums
LÖR, 08 NOV 2014
4.7
Enkelt och smidigt att boka och betala hemifrån!

Det var nog det bästa vi gjorde, att köpa OysterCard hemifrån! Vi köpte fyra kort laddade med 20 pund och klarade oss perfekt! Jag kan tänka mig att om man åker lite mer tunnelbana och buss än vad vi gjorde får man ladda på med mer eller köpa 30 pund direkt! Vi var i London fyra dagar men gick en del också!

Cissi, Vimmerby
TIS, 04 NOV 2014
4.7
Oyster Card perfekt i London

Snabbt och enkelt att beställa samt snabb leverans
Oyster card superlätt att använda i Londons tunnelbana nät.
Men åker man tidigt fre till kväll mån så går det ca 25 pund på kortet.
Vi laddade kortet med 5 extra pund på sista dagen
Lätt att ladda i automater i London.

Mikael, Rosersberg
TIS, 04 NOV 2014
4.7
Mycket nöjd!

Mycket smidigt, funkade perfekt från den dag vi började använda det. Åkte mest i centrala London. Laddade kortet med £30 och efter en vecka finns pengar kvar på kortet. Snabb leverans, beställde kortet sent söndag kväll och det kom med posten på tisdagen. Till barnen köpte vi dagkort för £3,60.

Susanne, Skogås
MÅN, 03 NOV 2014
4.7
Smidigt och snabbt hem

Var lite tveksam till att beställa över nätet, men det var väldigt smidigt. Hemma på 2 dagar och perfekt att bara ta sig direkt till tunnelbanan när man landat på Heathrow. Smidigt att fylla på när saldot tog slut. Viktigt att tänka på är att man stämplar både in och ut i tunnelbanan.

Lars, Habo
TOR, 30 OKT 2014
4.7
Smidigt

Det funkade perfekt. Smidigt att kunna börja sitt Londonbesök direkt utan att behöva fundera över resan.

Håkan, Växjö
TOR, 16 OKT 2014
4.7
Fungerade superenkelt

Fick hem dom i brevlådan några dagar efter beställning och fungerade utan problem i London. Smidigt och enkelt!

Lisa, Oskarshamn
MÅN, 13 OKT 2014
4.7
Visitor Oyster Card

Mycket bra att kortet när man kommer fram och slippa köa vid någon automat.

Lars, Vällingby
TIS, 07 OKT 2014
4.7
Smidigt!

Perfekt att beställa Oystercard hemifrån, laddat och klart. Så var det bara att hoppa på tunnelbanan i London och åka utan att först behöva köpa kort, ladda och/eller lösa dyr biljett. Kan rekommenderas!

Elisabet, Ystad
SÖN, 21 SEP 2014
4.7
Oyster färdkort !!

Fungerade klockrent !! Hade fyllt på mitt kort med 20 pund, bara att lägga kortet på gula plattan vid grinden till/från T-banan. Belopp kvar på kort syns i skärmen på grinden.

Joacim, Sundsvall
FRE, 19 SEP 2014
4.7
Oystercard på ett kick

Grymt bra! Korten kom i brevlådan efter två dar. Toppen!

Angelica, Järfälla
MÅN, 15 SEP 2014
4.7
Toppenbra med Visitor Oyster Card

Enkelt att beställa, snabb leverans, färdigt att använda direkt vid ankomst.
Vi köpte £ 20-korten och de räckte fre-sön. Sedan kan man spara kortet om man vill och fylla på
vid nästa resa osv.
Rerkommenderas!!!

Pia, Gustavsberg
ONS, 03 SEP 2014
4.7
wow

De fick min beställning på fredag morgon, på måndagen fick jag korten i lådan. Fungerade klockrent direkt. Kommer anlita dem nästa gång vi åker igen :)

Angelica, Norrtälje
TIS, 19 AUG 2014
4.7
Oystercard

Funkade bra och vilken snabb leverens! Tack!

Anneli, Jönköping
MÅN, 18 AUG 2014
4.7
Klockrent

Smidigt att beställa och fungerar utmärkt. Jättebra sätt att ta sig fram på.

Mats, Huskvarna
LÖR, 26 JUL 2014
4.7
Fantastiskt!

Först gick det snabbt och smidigt att få hem korten. Därefter var det hur enkelt som helst att använda, se hur mycket pengar man har kvar och påfyllning av kortet.

Anna, Gävle
TOR, 17 JUL 2014
4.7
Oystercard.

Beställde ett Oystercard och fyllde på med 30 pund. Har använt det under mina 4 dagar i London och inte ens fyllt på det. Så smidigt att bara komma hit och inte behöva fixa kort här. Funkar utmärkt. Rekommenderar alla att beställa hemma innan resan.

Esa, Nykvarn
MÅN, 14 JUL 2014
4.7
Oyster card

Är riktigt nöjda med våra kort, lätta att både använda och att fylla på! Enda negativa är att vi först efter halva tiden i London fick veta att ett av barnen kunde åka till ett billigare pris och inte till samma kostnad som vi vuxna gjorde.

Maria, Borås
LÖR, 28 JUN 2014
4.7
Smidigt och enkelt

Så enkelt att förflytta sig i tunnelbanan el med buss. Bara att fylla på när man ser att pengarna börjar ta slut.

Lena, Hedesunda
FRE, 27 JUN 2014
4.7
Mycket smidigt,

20 pund räckte långt och när vi hade frågor fick vi snabbt svar av trevlig personal på tunnelbanan.

Karin, Rönninge
TIS, 17 JUN 2014
4.7
Fantastisk snabb leverans!

Beställde Oysterkort den 27/4 hade dem i brevlådan den 29/4 i tid till vår avresa den 30/4

Kristina, Kävl
SÖN, 04 MAJ 2014
4.7
Kanon bra!

Fungerade alldeles utmärkt! Bara att använda med en gång! Man slapp stå i kö till biljettautomaterna. Kommer att använda detta igen...

Anna-lee, Göta
LÖR, 26 APR 2014
4.7
Såååå bra!

Beställde och fick dem på posten efter 2 dagar!!!! Sååå bra att slippa köa väl framme på flygplatsen. Att åka t-bana är enkelt i London och mycket mer prisvärt än att ta Expressen in.

Maria, Skövde
MÅN, 21 APR 2014
4.7
Klockrent

Fungerade toppen! Skönt att ha klart när vi landade på Heathrow!

Jessica, Rödeby
MÅN, 21 APR 2014
4.7
Alla som åker till London borde ha ett laddat oysterkort med sig. Bekvämt att i god tid till resan få det hemskickat i brevlådan!

Eva, Stockholm
MÅN, 14 APR 2014
4.7
Lätt att åka i London

Vi fick våra oyster card hemskickade så det var bara att börja åka direkt vi kom fram. Fungerade perfekt. Det är inte svårt att åka t-bana i London - väldigt bra skyltat. Även bussarna är lätta att åka med.

Carina, Sundbyberg
SÖN, 13 APR 2014
4.7
Nackdel

Nackdelen att man ej kan få pengar tillbaka, borde finnas kort på 10 pund

Ihréne, Bandhagen
ONS, 09 APR 2014
4.7
Smidigt

Smidigt och billigt; åkt ett flertat gånger under 4 dagar på under 20 pund

Wiwian, Ransta
MÅN, 24 MAR 2014
4.7
London runt till bästa pris!

Otroligt smidigt att kunna beställa korten på förhand, få dem hem i brevlådan för att sedan bara kunna kliva ombord på buss eller tunnelbana när man anländer till London.

Inger, Göteborg
TOR, 20 MAR 2014
4.7
London

Enkelt att köpa i förväg. Lätt att använda på plats, fungera lätt och smidigt. Vet dock inte hur man kontrollerar hur mycket man förbrukat på kortet.

Eva, Uddevalla
MÅN, 17 MAR 2014
4.7
LONDON

Bra att boka i förväg! Allt var bra i London!
Bra väder!
Mvh Carina.

Carina, Bromma
MÅN, 17 MAR 2014
4.7
Oyster card

Mycket smidigt att ha kortet till tunnelbanan klart vid ankomsten, snabbt levererat

Eva monica, Söderköping
SÖN, 16 MAR 2014
4.7
Smidigt resande

Att ha ett Oyster Card med sig redan då man kommer till London underlättar resans början mycket. Så smidigt att ta första bästa transport utan att behöva tänka på pengar i rätt valuta eller mängd. Om kortet sedan behöver fyllas på under resans gång är det lätt att göra i lugn och ro en annan gång då man inte har resväskor och en trött familj med sig. Rekommenderar det till mina vänner.

Ingela, Åtvidaberg
SÖN, 09 MAR 2014
4.7
Funkar direkt o perfekt!

Beställde ett oystercard. Damp ner i brevlådan i god tid innan avresa. Vid ankomst bara att hoppa på the tube-direkt och perfekt! Rekommenderas!

Carola, Umeå
TIS, 04 MAR 2014
4.7
Oumbärligt för Londonresenären!

Vi var så glada att vi hade beställt Oyster Card redan hemma i Sverige. De levererades snabbt på posten och när vi åkte tunnelbana första gången gick vi direkt in genom spärrarna med våra kort. Det blev billigt att åka buss och tunnelbana, dessutom väldigt enkelt och smidigt. Rekommenderas verkligen!

Cathrin, Luleå
TIS, 18 FEB 2014
4.7
Smidigt och prisvärt!

Otroligt smidigt och enkelt att använda. Efter ankomst till Heathrow direkt till tunnelbanan och bara åka! Bra att kunna fixa detta innan resan. Dessutom prisvärt! Rekommenderas verkligen

Annika, Jönköping
LÖR, 15 FEB 2014
4.7
Toppen!

Så skönt att ha laddade Oyster card med sig när vi kom till London. Vi slapp köer. Allt fungerade med beställningen och korten kom i brevlådan bara ett par dagar efter beställningen.

Ellinor, Vellinge
SÖN, 09 FEB 2014
4.7
Oyster card

mycket bekvämt och fungerar på en gång från Heathrow till centrum med tunnelbanan

Lena, Jordbro
MÅN, 03 FEB 2014
4.7
Oyster card

Mycket smidigt att förköpa Oyster card innan resan. Blev enkelt att ta sej till hotellet med tunnelbanan istället för en dyrare transfer, bara kliva på och åka.

Stig, Gammelstad
MÅN, 03 FEB 2014
4.7
Väldigt smidigt att köpa Oyster Card och få hemskickat på posten. Inget köande på plats. Väldigt nöjd!

Veronika, Stockholm
LÖR, 01 FEB 2014
4.7
Oyster Card ett måste för London resenären.

Vi fick våra Oyster Card (vilka vi laddat med £30) i god tid före vår resa till London, .
På Heathrow tog vi Underground till en station 300 m från vårt hotell, vi åkte sedan buss och underground 4 dagar utan att behöva tänka på biljetter eller pengar, fram med kortet och hoppa på.

Carl-erik, Hallstahammar
TIS, 07 JAN 2014
4.7
Smidigt är ordet !

Bokning av Oyster card via www.londonbiljett.se är ett suveränt smidigt sätt att ha allt på plats redan innan ankomst. Fungerar helt enkelt perfekt!

Jonas, Jokkmokk
TIS, 07 JAN 2014
4.7
bäst

Att resa med oystercard fungerar hur bra dom helst och är busenkelt. Lätt att fylla på ("top up") när man behöver det. "Public transport" i London är grymt bra.

Jill, Sundbyberg
LÖR, 04 JAN 2014
4.7
Bästa köpet

Att köpa detta kort hemma var bland de bästa vi gjort. Smidigt att få hem innan avresan och sen var det bara att åka. Skönt att slippa strula när man stord med resväskor och ovan. Man såg hur mycket som fanns kvar att åka för hela tiden. Absolut något jag rekommenderar.

Helena, Bollnäs
TIS, 31 DEC 2013
4.7
Oyster Card - enkelt och bra

Oyster Card var ett mycket bekvämt och enkelt sätt att ta sig genom London i hektisk juletid. Lätt att beställa och lätt att använda, och när vi reste hem lämnade vi in korten på flygplatsen och fick tillbaka resterande innestående pengar på kortet! Kunde inte vara bättre!
Lena

Lena, Göteborg
LÖR, 28 DEC 2013
4.7
Oyster card

Ett otroligt smidigt kort, vi fick hem våra efter bara någon dag och det var bara att börja åka när vi kom till London. Vi var borta i 5 dagar, laddade med £20 och kunde åka bra långt på dom pengarna. Det var även jätte smidigt att fylla på när man behövde det! Rekommenderar verkligen ett oyster card, så himla smidigt och enkelt.

Camilla, Västerås
ONS, 25 DEC 2013
4.7
Supersmidigt!

Jag var på shoppingresa med en vän och det var supersmidigt att ha sitt Oyster Card redo och laddat redan när vi kom fram så det inte blev några krångel. Vi fick korten i god tid innan avresa och är väldigt nöjda!

Johanna, Skogstorp
FRE, 13 DEC 2013
4.7
Som hemma

En bra lösning, man slipper köa för att köpa några som helst kort, saknade dock en varning när pengarna började ta slut, 20 pund räckte i 4 dagar, men vi promenerade en hel del.

Peter, Stockholm
MÅN, 09 DEC 2013
4.7
Smidigt

Funkade perfekt. . Bara å åk

Catrin, Ronneby
MÅN, 09 DEC 2013
4.7
Smidigt och snabbt!

Bokade kort en söndagkväll och fick leveransen i lådan på tisdag morgon. Snabbt!
Mycket smidigt med färdigt kort för transporter på buss eller tunnelbana när man kommer fram.
Bokade 20 punds kort som vi utnyttjade fredag till måndag. Reste en hel del och kortet tog slut på sista resan hem till hotellet. Inga problem att då ladda kortet med några pund.

Håkan, Varberg
TIS, 03 DEC 2013
4.7
Rekommenderas varmt!

Imponerad! Enkelt att beställa, snabb leverans!

Eleonore, Tullinge
MÅN, 02 DEC 2013
4.7
Klockrent

Allt fungerade klockrent, vi bokade London Eye o allt fungerade! Rekommenderas!

Jennie, Vintrosa
MÅN, 02 DEC 2013
4.7
Lätt & smidigt!

Riktigt snabb leverans , gick snabbare än uppgiven lev.tid. Skönt för oss "lantisar" att ha kortet klart vid ankomsten. Åkte tur och retur Heathrow-London, samt en hel massa i centrala London under sex dagar. Fick fylla på lite pengar på slutet, men då kan man välja en mindre summa om man vill. Enkelt att använda och fungerade helt felfritt för oss ialla fall. Rekommenderas!

Lena, Hjo
FRE, 29 NOV 2013
4.7
Ny erfarenhet

Jag har varit i London ett otal gånger. Det senaste besöket var första gången jag använde Oyster Card.
Fantastiskt enkelt att använda och även att fylla på pengar!
Harry

Harry, Strängnäs
TOR, 28 NOV 2013
4.7
mycket bra att köpa i förhand

dock laddade vi med 20 pund, räckte ej så fick ladda, det finns hjälp att få åtminstone vid större stationer, systemet är som i Stockholm med korten på SL

Joakim, Järfälla
ONS, 27 NOV 2013
4.7
otroligt smidigt

Fick hem mina Oysterkort på posten efter bara någon dag. Vid frågor fick man svar omgående,kan rekommendera starkt.

Mikael, Eskilstuna
MÅN, 25 NOV 2013
4.7
Oyster card

Mycket smidigt, skönt att slippa lösa detta vid ankomst.

Krister, Trelleborg
MÅN, 25 NOV 2013
4.7
Oyster card

Mycket smidigt, skönt att slippa lösa detta vid ankomst.

Krister, Trelleborg
MÅN, 25 NOV 2013
4.7
Bara att hoppa på direkt!

Otroligt smidigt att direkt efter att ha klivit av Heathrow Express kunna gå in i London Underground utan att behöva leta var biljetter ska köpas :)

Madeleine, Kramfors
TOR, 21 NOV 2013
4.7
Beställa hemifrån

Allt fungerade perfekt! Oyster Card kom med posten snabbare än utlovat.

Inger, Gävle
SÖN, 17 NOV 2013
4.7
toppen

Helt perfect all fungerade klockrent.

Mikael, Helsingborg
SÖN, 17 NOV 2013
4.7
London 8-11 nov.

Perfekt att ha bokat oyster card innan resan och slippa köpa biljetter på plats. Sparade oss mycket tid och vi kunde åka över olika zoner utan att fundera vilken biljett vi behövde. Tyvärr fungerade inte ett av åtta kort, gick inte att komma ut från tunnelbanan. Fick hjälp av personal på plats men förlorade en del pengar .

Arne, Skällinge
TIS, 12 NOV 2013
4.7
Oystercard gjorde resan smidig!

Vi laddade £20 på kortet och det räckte nästan en hel helg (fre lunch-sön em). Fick ladda med 5 till på söndagen och det är väl det lilla minuset... Det var skönt att få hem i brevlådan och slippa köerna vid t-banan!

Regina, Teckomatorp
MÅN, 11 NOV 2013
4.7
Att resa med Oyster Card

Ett utmärkt sätt att resa runt och se London på, fungerar både på bussar och tunnelbana. Fungerar som kortet man har i Stockholm att åka med.

Arne, Ekerö
LÖR, 09 NOV 2013
4.7
Funkade Utmärkt!

Våra kort kom inom ett par dagar och Oyster Card är ett "måste" i London.

Susanne, Göteborg
TOR, 07 NOV 2013
4.7
Enkel transport

Det gick smidigt och enkelt att åka tunnelbana & buss med Oyster card, hur enkelt som helst. Skönt att slippa kö bara att åka direkt man kommer till London. 30pund räckte länge, åkte mellan Heathrow -Hammersmith fram och tillbaka samt tunnelbana i fyra dagar men har fortfarande pengar kvar på kortet!

Malin, Gävle
ONS, 06 NOV 2013
4.7
Fantastiskt

Supersnabb leverans hem - funkade meddetsamma i tunnelbanan och bussen!!

Irene, Mårdaklev
ONS, 06 NOV 2013
4.7
Enkelt att resa

Bra att slippa köa vid biljett automat när man kommer fram till tunnelbanan, då man redan har beställt busskortet hemma och super enkelt att använda på tunnelbana och buss

Maria, Kista
SÖN, 03 NOV 2013
4.7
Ett måste!

Fantastiskt smidigt, bra och prisvärt sätt att transportera sig genom London. I tunnelbanan är det enkelt och smidigt att hitta, trångt under Rush-hour. Bussar ingår också och då får du samtidigt lite sightseeing. Vi förladdade korten innan avresa så det var bara att gå ned till The tube efter ankomst och "checka-in" för vidare färd mot centrum.

John, Mölndal
SÖN, 03 NOV 2013
4.7
Väldigt smidigt

Ett enkelt och smidigt sätt att ta sig fram i London under en kortare period. Rekommenderas!

Agnes, Ursviken
SÖN, 03 NOV 2013
4.7
London tre dagar med oyster card

Helt perfekt. I London är ett oyster card ett måste om man vill förflytta sig snabbt och till en rimlig kostnad. Just hemkommen efter att ha sett vad man rimligen hinner på tre dagar inklusive fotboll en kväll. Lätt att ladda på fungerande automater. Stort tack

Lars bertil, Bjärred
LÖR, 02 NOV 2013
4.7
oystercard

Smidigt, fantastiskt enkelt att ha på alla resor i London

Charlotte, Hisings-kärra
LÖR, 02 NOV 2013
4.7
Välfungerande system

Fungerade väldigt bra. På bussarna användes kortet bara när man gick på. I metron så användes kortet både vid in och utcheckning. Trots att vi åkte rätt mycket funkade en 20 punds laddning i fyra dagar.

Jörgen, Angered
FRE, 01 NOV 2013
4.7
Bra!

Oerhört praktiskt att ha ett färdigt "resekort" klart i fickan vid hemkomsten.

Eva-lisa, Älta
FRE, 01 NOV 2013
4.7
Oystercard

Fungerade perfekt! Väldigt skönt att beställa hemifrån, kom hem på bara ett par dagar, fungerade perfekt när vi var i London!
Mvh Carin

Carin, Mariestad
ONS, 30 OKT 2013
4.7
För enkelt...

Enkelt och smidigt. Gick bättre och trevligare än i Sthlm.. Bättre system och att man kan välja valfritt påfyllnads summa.

Susanne, Vendelsö
FRE, 25 OKT 2013
4.7

 

Info
Visitor Oyster Card

Adress
Klicka här för en tunnelbanekarta!
Se på en karta, Visitor Oyster Card Se på en karta

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen