Hop-On Hop-Off The Original Tour London

  • Välj datum

Hop-On Hop-Off The Original Tour London

Pris från 382 kr

Här köper du biljetter till The Original Tours Hop-on Hop-off bussar! Häng med på den smidigaste och kanske bästa sightseeingen i London och lär känna staden från toppen av en röd dubbeldäckare!

Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF-fil omedelbart efter det att du har slutfört din beställning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett (PDF-filen) ska du skriva ut och ta med till London. 

Hur får jag mina biljetter? Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till London.
Väl i London byter du din e-biljett till The Original Tours originalbiljett, antingen vid någon av busshållplatserna eller eller direkt hos busschauffören.  Du kan även vända dig till någon av de större hållplatserna, om du har frågor eller behöver hjälp. Personal från The Original Tour finns på plats där och kan hjälpa dig bättre än bussföraren.

Dessa hållplatser är:
1) The Original Tour Visitor Center på Trafalgar Square: 17-19 Cockspur Street.  
2) Marble Arch: vid tunnelbanans utgång 3 
3) Piccadilly Circus: på Whitcomb Street  
4) Victoria: Utanför The Grosvenor Hotel

Kom ihåg att personen, vars namn står på e-biljetten, måste uppvisa giltig ID handling för att hämta ut biljetterna. 
Våra biljetter är giltiga i 24 eller 48 timmar, från första gången du använder den, så det är upp till dig när du ska hoppa av och på nästa buss för att utforska London. Med fyra busslinjer och mer än 90 busshållplatser kan du komma i stort sett överallt i London, i din egen takt. Klicka på "Karta" i högermenyn för att en komplett karta över alla rutter!

Ombord på alla bussar finns en engelsktalande guide "in person" eller så är det guidning via hörlurar med inspelade kommentarer.

I biljetten ingår även en guidad sightseeing tur med båt på Themsen. Denna båt åker mellan Westminster och Greenwich efter gällande tidtabell. Denna biljett ber ni om när ni hämtar ut era originalbiljetter till Hop-On Hop-Off The Original Tour.

INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Välj ankomstdatum till London som "giltig från" datum och tryck på "SÖK". 

- Biljetten är giltig inom 1 månad från och med ankomstdatum. 

- Välj antal biljetter i vald kategori och tryck på "BOKA". 

- Barn/ungdomsbiljetter gäller för barn mellan 5-15 år, barn under 5 år följer med gratis tillsammans med en vuxen betalande. Barnbiljetter kan ENDAST köpas tilsammans med vuxenbiljetter! Från 16 års ålder betalar man fullt pris.

 

Fantastiskt 4.1

4.1 Betyg från 24 kundrecensioner
nice

nice

Carlos arturo, Lövstabruk
SÖN, 28 FEB 2016
4.1
Bra support via telefon. När vi löst ut våra biljetterna, var de giltiga i 48 h och vi kunde i åka alla turerna + en sträcka på Themsen.

Lars-uno, Dalstorp
LÖR, 06 DEC 2014
4.1
The original tour

Helt fantastiskt, gula linjen med de engelsktalande guiderna är helt suveräna! Trots trafiken så kommer bussarna fram och ofta så det är väldigt smidigt. Det var lätt att boka biljetterna, printa ut dem och hitta dem i London.

Helene, Malmö
MÅN, 29 SEP 2014
4.1
En bra tur

Det var lätt att boka biljetter. Sedan att hämta ut och åka runt staden var trevligt. Det enda tråkiga var att vi stod stilla en hel del. Så mot slutet av trippen så blev det långtrkigt.

John, Enskededalen
MÅN, 08 SEP 2014
4.1
Original Tour

Värd varenda krona. Bästa sättet att se mycket på kort tid.

Enesa, Eskilstuna
ONS, 02 JUL 2014
4.1
Nästa gång köper jag oyster card istället

Fem olika färger på bussarnas linjer tar en runt kors och tvärs i London. De gula linjerna har en personlig guide, de andra får man lyssna på en inspelad röst. Krångligt när man skulle byta tur för att ta sig till en annan tur, t.ex. från röd tur till blå. Svårt att hitta rätt busshållsplatser, men otroligt hjälpsamma biljettsäljare som fanns lite överrallt. Stort minus för att det står att bussarna går till 20.00 på kvällen, vilket de inte gjorde, den sista gick strax efter 18.00, så vi fick i alla fall köpa bussbiljetter på de vanliga bussarna, vilket kostade 2,40 pund per person. Detta gjorde att det blev dyrare än tänkt. Det blev mycket mer gående än vad vi hade tänkt också, eftersom bussarna inte stannade exakt på alla sightseeingplatserna. Ett oyster card hade varit smidigare, för 6 pund får man ta sig överallt med tunnelbana och buss, bara att kliva på där man är istället för att leta efter original tours bussar.

Ann sofie, Borlänge
TOR, 29 MAJ 2014
4.1
Ok

Helt ok att boka i förväg ,dock var det lite väntetid vid busstationen, buss efter buss åkte förbi oss fullproppad med människor men efter ca 20-30 min dök det upp en buss utan en enda på vi fick fantastiska platser uppe på bussen och kunde se allt. Kanon

Malin, Romelanda
SÖN, 04 MAJ 2014
4.1
Smidigt

Smidigt att ha bokat hemifrån, hann inte med så många turer dock (speciellt inte om man går av och tittar på något)

Wiwian, Ransta
MÅN, 24 MAR 2014
4.1
Bra,regnkläder fanns i bussen

samt hörlurar delades ut, jag antar dock att konkurrerande bolag också är bra

Joakim, Järfälla
ONS, 27 NOV 2013
4.1
Höstlov 2013

Det var jätte smidigt att boka biljetter hemma o bara att hämta upp. Det var trevlig personal ombord på bussarna
Däremot var det lite dålig kvalitet på ljudet så man hörde inte jätte bra.
Men trevligt ändå.
Helena, Ellinor o Enelia o mormor

Helena, Järfälla
SÖN, 03 NOV 2013
4.1
Original Tour

Det var kul att se London från buss - gick mest annars. Det var lite trångt på bussarna och mkt trafik men så är det väl i en storstad.

Eva, Örebro
FRE, 01 NOV 2013
4.1
Osäkert med nätbetalningar

Tryckte ut 4 st tur och retur biljetter. På en av dem fanns ingen streckkod för återresa!!!! Kom med tåget i alla fall.

Ann-louise, Svedala
SÖN, 18 AUG 2013
4.1
Nöjd

Trevliga chaufförer. Bra guide.

Ann-louise, Svedala
SÖN, 18 AUG 2013
4.1
Upplevelse

Det var en upplevelse att kunna åka runt hela London på ett mycket enkelt sätt. Hoppa av när man ville se något lite mer, sen bara att hoppa på igen.

Lena, Arlöv
MÅN, 10 JUN 2013
4.1
Guidad runttur med buss och båt

Vi hade en fantastisk eftermiddag och förmiddag med original tour. En mycket underhållande guide som var kunnig och riktigt rolig. Vi åkte den gula och blå linjen. Det hjälper en att få en uppfattning om London så ta turerna i början av resan.

Monica, Rönninge
TIS, 28 MAJ 2013
4.1
Rekommederas

Vi förbokade The original Tour och var mycket nöjda med turerna vi var på. Vi använde oss också av bussen som transport när vi skulle på shopping. Trevliga och kunniga guider. Ett mycket smidigt sätt att få en bra överblick över alla sevärdheter som finns. Och sen kunna hoppa av för att utforska det som intresserar en mer. London är fantastiskt!

Tarja, Hölö
TOR, 02 MAJ 2013
4.1
Hop on Hop

Fungerade alldeles utmarkt aven om biljetten hade fel utskrift

Vanja, Gällivare
ONS, 17 APR 2013
4.1
Hop on Hop

Fungerade alldeles utmarkt aven om biljetten hade fel utskrift

Vanja, Gällivare
ONS, 17 APR 2013
4.1
välj rätt buss

Gula turen var mkt bra, rolig live guide, och samma sak med båt turen som är gratis inom de 24 h. De turer med hörlurar är inte lika bra...då kan man nästa lika gära ta de vanliga två våningsbussarna.
Mkt bra för barn som inte orkar gå...ett enkelt sätt att nå alla sevärdheter. Ett extra plus hade varit om man kunna byta ut sina förbokade biljetter mot riktiga på vilket stopp som helst.

Pernilla, Älmhult
TIS, 02 APR 2013
4.1
Underhållande och kunniga guider!

Eftersom det var vägarbeten tog det lite extra tid, men det gjorde nästan ingenting, för guiderna var otroligt underhållande och kunniga. De berättade med inlevelse om vad vi såg under resan och kunde också svara på frågor på ett kompetent sätt.

Maria
TOR, 22 NOV 2012
4.1
Hop on hop off

Ska man till London kan jag rekommendera en busstur, det var bra att man kan hoppa av på olika ställen för att sedan fortsätta turen när man sett det man ville. Bytte enkelt mitt mail mot en biljett.

Anna-Nina
TOR, 22 NOV 2012
4.1
Ett väldigt bra sätt att få se mycket av Londons sevärdheter.

Då man kan hoppas av och på bussen som man vill använde vi oss även av bussarna som transportmedel. Många stopp och täta turer, personal fanns vid varje stopp och vi köpte till en extra dag när vi väl var på plats

Andrea, Visby
SÖN, 26 AUG 2012
4.1
Bra att ha betalat biljetten i förväg men lite svårt att hitta vid Picadilly Circus.

Inte ens taxi visste var det ligger. Lite frågande löste dock allt. Resan var jättetrevlig och vi fick veta mycket om London i hörlurarna, synd bara att de spelade hemsk musik när det inte fanns något att berätta."

Inga
MÅN, 20 AUG 2012
4.1
Vi bokade hemma och skrev ut vocher som vi tog med till en av de tre eller fyra platser man kunde byta till biljetter.

Vi åkte till Victoria station och blev väl omhändertagna där. De sålde in 24 timmar till för 12 pund (för en vuxen och ett barn) vilket gjorde att vi använde The Orginal Tour som transportmnedel under vår vistelse i London under 48 timmar. Perfekt!

Victoria, Höganäs
TIS, 26 JUN 2012
4.1
Hop-On Hop-Off The Original Tour London. LondonBiljett.se

Info
Hop-On Hop-Off The Original Tour London

Adress
Klicka på "KARTA" för att se rutterna!
Se på en karta, Hop-On Hop-Off The Original Tour London Se på en karta

Öppettider
Första turen startar 08:30 och den sista 20:00 (17:00 på vintern)

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen