" />

London Eye

London Eye är en av de turistattraktioner du bara måste besöka minst en gång. Du kan välja mellan vanliga standardbiljetter, Fast Track-biljetter eller biljetter inklusive ett glas champagne eller en båttur på Themsen. Det populära pariserhjulet vid Themsen lockar människor från när och fjärran. Se till att boka dina biljetter hemifrån, så slipper du de långa köerna till biljettkassan!

London Eye
 
London Eye

London Eye

4.3
(175)

Upplev en av Londons främsta turistattraktioner och njut av en fantastisk utsikt över London från toppen av pariserhjulet! Köp biljetter hemifrån och spara tid i köerna och upp till 20% av priset. Vi har Standard-, Fast Track-, barn- och seniorbiljetter. Du kan även välja en kombo-biljett inklusive en båttur på Themsen och samtidigt spara 10%!

Från 257 kr
London Eye Fast Track

London Eye Fast Track

Varför stå i kö till biljettkassan när du kan boka förköpsbiljetter, som gör att du går före i kön till kapslarna vid London Eye? Köp Fast Track-biljetter till populära pariserhjulet The Coca Cola London Eye och spara 15% jämfört med priset vid dörren.

Från 362 kr
Båttur London Eye River Cruise

Båttur London Eye River Cruise

Njut av en naturskön och prisbelönt sightseeing och båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Se Londons fantastiska sevärdheter och byggnader från floden. Kliv ombord på båten vid kajen nedanför London Eye och se fram emot en härlig 40-minuters kryssning!

Från 161 kr
London Eye & River Cruise

London Eye & River Cruise

Spara 15% med ett exklusivt paketerbjudande som innehåller biljetter till London Eye och en båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Ta en tur i det ikoniska pariserhjulet följt av en naturskön båttur och sightseeing på Themsen! Kombinera London Eye och River Cruise - spara 15% på köpet!

Från 340 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spara 10 % när du bokar biljetter till London Eye med champagne här! Slipp köa till biljettkassan vid London Eye och njut av ett glas champagne på din resa i hjulet! Beundra den fantastiska utsikten över London medan du smuttar champagne, en lyxig upplevelse i London Eye!

Från 441 kr
4-i-1 London Kombo

4-i-1 London Kombo

4.0
(9)

Fantastiskt paketerbjudande: Köp inträdesbiljetter till två turistattraktioner och få ytterligare två på köpet! I vårt exklusiva London-paket ingår Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, Sea Life London Aquarium plus valet mellan Shrek’s Adventure eller London Dungeon.

Från 629 kr
London Kombo BRONS

London Kombo BRONS

5.0
(1)

Spara 40% på London Eye & Shrek's Adventure med kombinationsbiljetten London Kombo BRONS. Med detta paket får du uppleva två av Londons största sevärdheter, du slipper köa till biljettkassan och sparar pengar!

Från 428 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen