Rihanna på Wembley Stadium

  • Välj datum

Rihanna på Wembley Stadium

Pris från 1006 kr

Se Rihanna - Live på magnifika Wembley Stadium i London den 24 juni 2016. Boka dina biljetter till konserten med Rihanna i London här. 

Vi har biljetter i följande sektion: 
BLOCK 250 - se ARENA ÖVERSIKT HÄR

Box Locations innebär: 

- Spektakulär vy över scen och arena
- Mat och dryck finns att köpa på plats 

Viktig information: 
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd.  
- Det är mycket viktigt att du läser all information på din voucher/e-biljett, särskilt information gällande var i London du byter in din voucher mot dina originalbiljetter. 
- Om konserten skjuts upp till ett annat datum, gäller dina biljetter till det nya konsertdatumet – ingen återbetalning sker! Om du inte kan närvara vid det nya konsertdatumet, gör vi vårt bästa för att hjälpa sälja dina biljetter till andra kunder, men vi kan inte ge några garantier. 
- Om konserten ställs in och inget nytt konsertdatum offentliggörs, får du full återbetalning av priset på biljetten som du bokat på denna webbplats. 
- Du måste ta med giltig fotolegitimation tillsammans med din voucher/e-biljett när du hämtar dina originalbiljetter i London.
- Notera att våra priser är högre än de priser som är tryckta på biljetterna. Priserna kan vara upp till 40% högre än biljettens ”face value”. Det merpris du betalar täcker avgifter för producentbolag och leverans samt provision till vår agent i London och oss.

 

Info
Rihanna på Wembley Stadium

Adress
Wembley Stadium:
Wembley,
London, HA9 0WS
Se på en karta, Rihanna på Wembley Stadium Se på en karta

Se på en karta, Rihanna på Wembley Stadium
 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen