Historiska London

Passa på att besöka några av Londons vackra historiska platser under ert besök i Storbritanniens huvudstad. Känn historiens vingslag och utforska berömda landmärken som Tower of London, Buckingham Palace, St Pauls Cathedral och Hampton Court Palace. Förboka dina biljetter här!

Historiska London
 
Tower of London

Tower of London

4.4
(32)

Towern i London är en av de sevärdheter som du bara måste besöka minst en gång! Spara tid genom att boka dina biljetter till Tower of London hemifrån och slipp stå i kö till biljettkassan. Passa på att uppleva detta mästerverk i Londons historia!

Från 302 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.5
(4)

Besök norra Europas största kyrka - St Paul's Cathedral. Gå upp i den berömda kupolen och njut av den fantastiska utsikten över London. Boka dina biljetter här! E-biljett till din inkorg.

Från 227 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.5
(2)

Besök Buckingham Palace i London, ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och hem i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsålda långt i förväg, så kom ihåg att boka dina biljetter hemifrån!

Från 298 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace utanför London är så mycket mer än Henry VIII och väl värt ett besök! Se de vackra trädgårdarna, den berömda labyrinten och Henrys kungliga krona. Köp dina entrébiljetter till Hampton Court Palace här!

Från 225 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Besök Kensington Palace, det vackra och nyrenoverade palatset i hjärtat av London. Se de kungliga gemaken och beundra de fantastiska slottsträdgårdarna! Slottet har varit hem för många kungligheter, från drottning Mary till prinsessan Diana. Platsen är full av historia och har massor av aktiviteter för hela familjen!

Från 213 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey bara måste upplevas när du besöker London! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna på plats!

Från 252 kr
Royal Palace Pass

Royal Palace Pass

Älskar du också de kungliga slotten? Då kan ett Royal Palace Pass vara perfekt för dig! Välj ett av våra Royal Palace Pass, spara pengar och börja utforska slotten! Passen inkluderar Tower of London, Hampton Court Palace med trädgårdar, Kensington Palace och Banqueting House. Royal Palace Pass finns endast tillgänglig online, köpa din biljett hemifrån!

Från 564 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen