Madame Tussauds

  • Välj datum

Madame Tussauds

Pris från 283 kr

Ett besök i Madame Tussauds förtrollande värld är ett måste, när man är på besök i London! Med förbokade biljetter skippar du köerna till biljettkassan, sparar tid och pengar! Upplevelserna är i stort sett oändliga på Madame Tussauds och det finns något för alla åldrar.

Exklusivt erbjudande för Madame Tussauds för 2015! Erbjudandet gäller endast här!
Spara upp till 35 % (pris vid entrén £: 33)

Höjdpunkter:
- Entré till Madame Tussauds fascinerande vaxkabinett
- Företräde - gäller i entrén för förköpta biljetter*
- E-biljett skickas till din e-postadress
- Inklusive Marvel Super Heroes 4D-utställningen och SCREAM(Stängt mellan 7 september 2015 och 31 december 2015)
- Biljettkategorier: vuxen, barn, familjebiljett
- Öppen biljett, giltighetstid 1 månad fr o m valt datum

Besök Madame Tussauds Vaxkabinett
Här kan du "träffa" dina favoriter inom musik- och filmbranchen, sportkändisar, världens ledare och kungligheter. Möt den brittiska kungafamiljen, inklusive drottning Elizabeth, prins William och hertiginnan Kate, umgås med Beckhams och posera med James Bond.

Vad ingår i biljetten?
Med våra biljetter får du tillgång till det mesta Madame Tussauds har att erbjuda samt skräckkabinettet Champer of Horrors - SCREAM. Chamber of Horrors är galet läskigt, du blir vettskrämd och chockad, men bjuds även på många skratt! Du bara måste besöka Chamber of Horrors (om du törs!!) och om du är vid god hälsa och minst 12 år. Om du inte vill besöka SCREAM är det bara att fortsätta förbi. 

Nyhet på Madame Tussauds - En unik interaktiv STAR WARS™-utställning!
Star Wars™ utställningen på Madame Tussauds är skapad i nära samarbete med Disney och Lucasfilm, och är en unik och uppslukande upplevelse med verklighetstrogna vaxfigurer av våra favorithjältar och skurkar från Star Wars™, del I-VI. Hjältarna och skurkarna visas i autentiska interaktiva set, inspirerade av nyckelscener från filmerna. Dynamiska specialeffekter fördjupar upplevelsen, när du kliver in och spelar med i några av de mest ikoniska ögonblicken i filmhistorien.

Vilka biljettkategorier finns?
Standard Biljett och
- Vuxen: från 16 år
- Barn/ungdom: 4-15 år, barn under 4 år har fri entré.
(Barnbiljetter kan ENDAST köpas tilsammans med vuxenbiljetter!)

- Familje-paketet (EJ inkl. Star Wars): finns i två varianter:
2 vuxna + 2 barn ELLER 1 vuxen + 3 barn! (Familje-paketet gäller för MAX 4 personer, och aldrig i kombinationen 3 vuxna + 1 barn!)
Observera att "Familjebiljett" inte är inkluderat i vårt extra erbjudande för 2015!

Om du inte köper "Standard Biljett inklusive Star Wars™" hos oss, kan du köpa en tilläggsbiljett vid entrén till Madame Tussauds (ca 3 GBP per biljett). 

Hur bokar jag mina biljetter?
När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London och trycker på "SÖK". Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom loppet av en månad från och med det datum du väljer. Sedan kan du välja hur många vuxna eller barn biljetter du behöver. Härefter kan du söka efter och boka biljetter till andra attraktioner eller evenemang.

Hur får jag mina biljetter?
Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd.  Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! 

Viktig information:
- *Denna biljett gäller i entrén för förköpta biljetter, där det vanligtvis är kortare kö än till den ordinarie biljettkassan. 
- Under högsäsong, framförallt höstlov, påsklov och andra skollov och helgdagar samt mitt på dagen mellan kl 12.00 och 15.00, får ni räkna med längre kötider.

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 307 kundrecensioner
4D-filmen bäst

Attraktionen har stor dragningskraft vilket märktes på den mängd besökare som vistades där samtidigt som vi. Tag gärna med en flaska vatten eftersom det är oerhört varmt i lokalen. Viktigt att boka biljetter i förväg annars får man stå i kö i flera timmar på att komma in. Vi tyckte samstämmigt att 4D-filmen var en stor upplevelse. Bara det var värt besöket.

Isak, Djursholm
TIS, 25 AUG 2015
4.3
Madame Tussauds

Jättetrevligt att besöka Madame Tussauds fast se mycket o blev skrämd av Scream, nytt med Star Wars osv

Elise, Karlstad
TOR, 04 JUN 2015
4.3
Toppen!

Perfekt att köpa biljett hemifrån, när vi kom till MT var det jääääättttelång kö men vi fick gå i gräddfilen och kom in på 5 minuter! I annat fall hade vi inte kommit in på 2-3 timmar.
Ska rekommendera det till alla

Solveig, Värmdö
MÅN, 01 JUN 2015
4.3
Trevligt besök på Madame Tussauds!

Det var väldigt smidigt att boka biljett för inträde till Madame Tussauds. Kön vi fick stå i gick i alla fall lite fortare än den 'vanliga' kön! Väl därinne är det mycket upp till en själv. Man kan gå runt hur länge som helst. 2h var ganska lagom, tyckte vi. Det 'tråkiga' är de dyra priserna om man t.ex. vill köpa fotografier. Det 'roliga' är att det är helt ok att ha med egen kamera. Och vaxfigurerna är HELT fantastiska. Var det verkligen vaxfigurer allihop...?

Hillevi, Lerum
FRE, 29 MAJ 2015
4.3
Madame Tussaud otroliga skapelse

Långt över förväntan. Ändå fast vaxkabinettet var otroligt kul att gå i kom överaskningen sedan.4D film helt otroligt kul, Taxi resan genom Englands historia slog det mesta. Sedan att avsluta med Star Trek gjorde inte saken sämre.

Jörgen, Strömsund
TIS, 26 MAJ 2015
4.3
Smidigt med förköpt biljett och uppskattat av hela familjen!

Väldigt smidigt att ha köpt biljetten i förväg. Det var ganska lång kö när vi kom men det vara bara att ta den förköpta biljetten till snabbentrén vid dörr 1 och glida förbi hela kön. Uppskatta inslag med 4-D filmen.

Terese, Sundborn
FRE, 22 MAJ 2015
4.3
sevärt

Funkade bra med förköpt biljett, inga köer.
Mycket för pengarna, helt klart sevärt.

Lena, Örebro
TOR, 21 MAJ 2015
4.3
Överraskande bra besök!!

Ett mycket trevligt besök med varierande upplevelser!! utöver de fantastiska vaxdockorna också en skräckkammare samt 4D film med superhjältar... helt otroligt läckert!!
En mycket bra avslutning på vårt Londonvistelse!

Ett minus var att vi fick stå i samma kö med dem som inte hade förköpsbiljett!

Liselotte, Onsala
TIS, 17 MAR 2015
4.3
underbart

underbart, det var än upplevelse för livet. kommer igen

Zumreta, Norrtälje
MÅN, 23 FEB 2015
4.3
Riktigt bra!

Skönt att det var betalat och bokat i förväg. Vi gick tidigt på morgonen, straxt efter att de hade öppnat, på de viset var det ingen kö och vi kunde direkt gå till receptionen för att visa voucher och få biljetterna. Detta var runt 10-tiden på en lördag. När vi var klara runt 12-13, var det kö och betydligt mycket mer människor!
Rekommenderar att förboka och gå dit tidigt, då funkade det jättebra!

Alicia, Norrtälje
LÖR, 17 JAN 2015
4.3
Fantaskisk

Jätte bra upplevelser

Ingrid, Katrineholm
LÖR, 13 DEC 2014
4.3
Fantastiskt

Helt otroligt välgjorda vaxdockor. Och bra att ha förköpta biljetter, det var bara att gå raka vägen in för oss. Blir garanterat ett besök igen nästa gång vi är i London.

Christina, Värnamo
TIS, 09 DEC 2014
4.3
skönt med betalt och klart

alltid trevligt att ha det tråkiga gjort i förväg. var där vid öppning i lördags och kom in och fick plats alldeles utmärkt.

Matilda, Uppsala
MÅN, 08 DEC 2014
4.3
Köp biljett innan!

Toppen att man kan köpa biljetter innan, långa köer. Nu när vi var där, blandade de som köpt biljetter och de som skulle köpa biljetter i samma kö. Men det gick ändå smidigt Så alla gick in i kö nr 3. Rekommenderar ändå att köpa biljetter innan.

Ulrika, Uddevalla
MÅN, 08 DEC 2014
4.3
Nöjd kund

Toppen att redan ha köpt biljett och att slippa köer, rekommenderar detta.

Lena, Malmö
SÖN, 07 DEC 2014
4.3
London med familj

Jag var inte såå begeistrad av madame tussauds jag var där för tredje gången och jag är ingen kändis freak. Men övrig familj som resan var en present till var 100% förtjusta. De var positivt överraskade. Eftersom resan var för deras skull så skriver jag högsta betyg.

Laila, Göta
SÖN, 09 NOV 2014
4.3
Ett måste

Har varit i London några gånger innan. Ett besök MT är ett måste om man inte varit där innan. En härlig upplevelse.

Lars, Habo
TOR, 30 OKT 2014
4.3
Fantastisk

Veldig goood opplevelse tross at vi måtte vente i lang kø.

Hind, Gothenburg
ONS, 29 OKT 2014
4.3
Så kul!!!!

Allt var tipptopp!!
Härligt levande dockor!
4Dbio-KANON!!!!
Taxituren-tummen upp!!
Saknade skräckkammaren bara...
Rekomenderas till alla!!!

Pernilla, Sala
TOR, 16 OKT 2014
4.3
Super!!

Rekommenderas starkt att man besöker Madame Tussauds!

Lisa, Oskarshamn
MÅN, 13 OKT 2014
4.3
Helt fantastiskt!!

Smidigt att bara visa upp sin utskrift och sen var man inne, fantastiska dockor. Roligt att se de äldsta dockorna från Maries tid, väldigt bra gjorda.

Therese, Hunnebostrand
MÅN, 13 OKT 2014
4.3
Madame tussaud

Fungerade utmärkt!
Vi kom snabbt in och det var praktiskt med förbokas!

Catrin, Uppsala
TIS, 07 OKT 2014
4.3
Boka biljett här och slipp jätte långa köer!!

Är super nöjd med att boka biljett hemma och slippa de jätte långa köerna som finns där. Tog 2 minuter så var vi inne, mycket folk men gott om utrymme, fina dockor som var mycket naturtrogna! Klart värt ett besök!

Paulina, Arlöv
TIS, 07 OKT 2014
4.3
Min vistelse på Madame Tussauds!

Helt enastående upplevese!! Var dock alldeles för mycket folk men detta går att bortse från.

Diana, Stockholm
MÅN, 06 OKT 2014
4.3
Spännande upplevelse!

Var där med 11 årig dotter som var väldigt nöjd, dockorna såg verkliga ut och att se en del av sina idoler på så nära håll är ju fantastiskt! Trodde kanske att det skulle vara fler dockor också men filmen i 4D var ändå bäst, helt super!!

Sofie, Älmhult
MÅN, 06 OKT 2014
4.3
En fantastisk upplevelse

Perfekt att köpa biljetter hemifrån och slippa de enorma köerna. Väl investerade pengar var detta besök som blev en fantastisk upplevelse.

Karin, Vedevåg
SÖN, 05 OKT 2014
4.3
Upplevelse

Fantastiskt ställe med flera överraskningar.

Björn, Tvååker
TIS, 30 SEP 2014
4.3
Madame Tussauds

Jättebra, perfekt för familj med barn i olika åldrar, var absolut bästa sevärdheten på resan!

Monica, Örebro
TOR, 25 SEP 2014
4.3
Rekommenderas

En mycket sevärd och spännande upplevelse - rekommenderas !!

Bengt, Tingsryd
TIS, 23 SEP 2014
4.3
Madame Tussuads

Hej! Det var smidigt att ha köpt biljett i förväg och kunna komma in fort. Blev överraskad att man fick gå runt alla vaxdockor så nära och fotografera hur mycket som helst. Hela upplevelsen var väldigt intressant och extra roligt med 4D-filmen på slutet.

Eva, Falkenberg
FRE, 12 SEP 2014
4.3
Bra service

Rekommenderar alla som ska till Madame Tussads bokar via denna sida.
Fantastisk bra service.
Bara att printa ut mailet från dom som biljett och ta med. Gå direkt till kassa nr 3 (som var då) snabb service rakt in.
Ett tips är att vara där ca 30-45 min efter öppning då hela kön är så gott som borta.

Elisabeth, Bromma
TOR, 04 SEP 2014
4.3
Besök på Madame Tussaud

Jättekul upplevelse. Boka biljett i förväg. Vi köade ca 15 minuter istället för den kilometerlånga kön som gällde för alla dom som inte bokat i förväg!!

Christina, Ankarsvik, sundsvall
FRE, 22 AUG 2014
4.3
underbar VIP!

När vi kom på em var det köer överallt men med det förbokade gick vi direkt fram till en kassa och kom fram. Toppen!

Marie, Bergshamra
ONS, 13 AUG 2014
4.3
Helt underbar upplevelse

Upplevelsen var helt fantastisk. Bra att ha bokat biljetter hemifrån, det blev mycket smidigt att komma in ingen kö alls. Detta var inte sista gången vi kommer tillbaka var så säkra.

Wiwiann, Härryda
TIS, 12 AUG 2014
4.3
biljett och upplevelse

Bra att jag fixade hemma, lång kö även för oss med biljett. Men det var det värt, snygga dockor, bättre än 1979, då det inte var så fina. Och taxibilarna, som vi fick åka, filmen på slutet, toppen av hela paketet !

Gullvi, Laxå
LÖR, 09 AUG 2014
4.3
Förköp och upplevelse !

Vilken upplevelse ! Inte bara några dåligt gjorda dockor, som det var 1979. Mycket fina dockor. Taxituren och den häftiga filmen p slutet ! Visst var det kö, men förköp var bra, att vi hade gjort.

Gullvi, Laxå
LÖR, 09 AUG 2014
4.3
klockrent

Bokningen fungerade jättebra kommer att boka genom er igen.

Kristin, Karlskoga
ONS, 06 AUG 2014
4.3
Superbra!

Kön såg övermäktig ut, men med våra förköpsbiljetter gick vi i en speciell kö som gick snabbt. Madame Tussauds över lag var en höjdare- väl värt varenda krona!! Hela familjen hade en toppendag.

Sara, Umeå
MÅN, 21 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Förbokning är klart att rekommendera. Långa köer för dom som inte förbokat leder till färre upplevelser under dagarna i London. Här blir det full pott.
Jag var på Madame Tussauds för cirka 20 år sedan och hade små förväntningar. Till min stora glädje är anläggningen i mycket bra skick och utbudet har förädlats vilket gjorde besöket till en mycket positiv upplevelse såväl för mig som mina vänner. Jag kan starkt rekommendera andra att besöka Madame Tussauds.

Richard, Örebro
SÖN, 20 JUL 2014
4.3
Nöjda besökare

Allt har fungerat perfekt! Smidigt trots att det var mycket folk. Fin upplevelse.

Erik, Söderhamnn
FRE, 18 JUL 2014
4.3
Toppen

Fantastiskt smidigt! Gick förbi den låååååånga kön och traskade rakt in.

Sophie, Lindome
TIS, 01 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Mycket nöjda! 4D filmen var en toppenupplevelse!

Maria, Borås
LÖR, 28 JUN 2014
4.3
Toppen!

Vi hade s[ roligt med o ta tokiga foton tillsammans med k'ndisarna.

Christina, Leksand
ONS, 18 JUN 2014
4.3
Över förväntan!

Helt perfekt att ha biljetten klar! Skönt att slippa stå i den långa kön till ordinarie kassor. Två vuxna och en fjortonårig tjej tyckte att det var extremt sevärt! Ett stort plus för extraupplevelser ex spirit of London, bio i 4D och skräckavdelningen!

Johanna, Grillby
TIS, 17 JUN 2014
4.3
Madame Tussauds med min dotter

Helt fantastiskt . Rekommendera att ta med barn som stora och små. Att få se superstars i närhet är helt fantastiskt. Luftigt och ljust, svalt och skönt att gå där när det är varmt. Inte så dyrt som man skulle tro. De behöver också överleva. Jag och min dotter tyckte att det var så coolt. Rekommendera alla att se det när man är i London. Köer? Nej inte farligt.

Susanne, Täby
MÅN, 16 JUN 2014
4.3
Madame Tussauds

Det här var en fantastisk upplevelse.Jag rekommenderar att köpa biljetter via Londonbiljett det var hur smidigt som helst / Britt-Marie

Britt-marie, Enköping
SÖN, 15 JUN 2014
4.3
Fantastisk upplevelse!

Först av allt - boka din biljett på LondonBiljett.se!! Var sååååå värt att gå förbi världens längsta kö! Och att sedan själva vaxkabinettet håller världsklass är ju en annan sak :)

Katarina, Hisings backa
LÖR, 14 JUN 2014
4.3
London 2014

Riktigt smidigt med förköpta biljetter. Fick passera kön och gå till kassa 4 där det inte var någon kö alls, var där strax efter att de öppnat. Fick våra biljetter samt en översikt över Madam Tussauds, som annars kostade 6 pund. Mycket trevligt bemötande av killen i kassan som frågade var vi kom ifrån och därefter hälsade oss välkomna på svenska!
Vi kommer att boka biljetter av Londonbiljett.se fler gånger:)

Katarina, Kungsör
SÖN, 08 JUN 2014
4.3
Otroligt lång kö

Jag köpte biljetter i förväg för att kunna gå i en kortare och snabbare kö. Trodde jag!
Den var oändlig! Hade jag inte redan betalat så hade jag givetvis tagit den vanlig kön som var betydligt kortare. Jag kommer nog aldrig mer förköpa biljett.

Anna, Kumla
SÖN, 04 MAJ 2014
4.3
Madame Tussauds

Fruktansvärda köer fast man hade förköpt biljett fick man köa över 2timmar,så det gick inget fortare.

Stig, Kolsva
SÖN, 04 MAJ 2014
4.3
Saknade Zlatan.....

Mycket trevligt besök tillsammans med 10-årigt barnbarn. Ingen kö ca kl 11.
Svårt att se skillnad på dockorna och människor.
Saknade Zlatan på sportavd.

Maria, Ellös
LÖR, 15 FEB 2014
4.3
Madame Tussauds

Så imponerade naturligt att jag vid ett tillfälle bad en vaxdocka om ursäkt.
När jag stod bredvid Nelson Mandela kände jag stor vördnad inför honom och hans livsverk, så naturtroget är dockorna.

Marie-anne, Trångsund
TIS, 11 FEB 2014
4.3
Madame Tussauds

Min dotter och jag hade en kanon upplevelse. Det var mycket folk men det flöt på bra ändå.

John, Köping
MÅN, 10 FEB 2014
4.3
Mycket bra!

De var väldigt bra att beställa härifrån ticmate, de gick snabbt och var enkelt och mycket billigare än att köpa biljetterna på plats.

Alexander, Göteborg
ONS, 05 FEB 2014
4.3
1Vuxen med ett tonårsbarn

Vi var där 27/1, allt funkade toppen. Vi var där på förmiddagen inga köer och ingen trängsel där inne.Lätt att komma intill vaxdockorna och ta kort. Var på 4D film som var riktigt häftig. kan varmt rekommenderas.

Sophie, Gränna
ONS, 05 FEB 2014
4.3
Mysigt i London

En mycket trevlig upplevelse i ett mycket trevligt och gästvänligt London

Dan, Nynäshamn
ONS, 29 JAN 2014
4.3
En mycket bra dag på Madame Tussauds

Smidigt sätt att boka biljetter på, vi var där när dom öppnade, inga köer bara att gå in, ingen trängsel i lokalerna, spännande upplevelse. Detta måste göras om man är i London!

Helena, Sandviken
TIS, 28 JAN 2014
4.3
Vaxdockorna

Smidigt och lätt att ha biljetter i förväg, rekommenderas starkt då man hänvisas till en "prioriterad" ingång där det rullade på i snabb takt. Trångt och varmt i själva kabinettet, men väl värt ett besök :o)

Carina, Umeå
MÅN, 27 JAN 2014
4.3
Absolut inget man ska missa!!!

Entrén jättesmidigt egen ingång. Väl inne så var det grymt häftigt att se alla "kändisar"!

Åker jag till London igen så blir det Madame Tussauds en gång till.

Jerry, Tullinge
MÅN, 27 JAN 2014
4.3
Ett måste om man far till London

Det här var nånting för både stora och små!
Dockorna var sjukt verkliga och väldigt bra gjorda.
Chamber of horrors var läskigt och man fick skrika lite när dom smög sig på en haha :)
Kan säga att allt var en mycket roligt och man fick lära sig lite om Londons historia på ett kul sätt!

Sandra, Malmberget
LÖR, 25 JAN 2014
4.3
Smidigt!

Betalade och skrev ut biljetterna hemma i Sverige.Vi behövde inte bestämma vilken dag/tid vi tänkte gå i förväg,vilket var bra.Det bästa av allt är,noll kötid!

Miriam, Farsta
TIS, 21 JAN 2014
4.3
Trevligt och vackert besök

Bokade biljetterna i förväg och den var öppen i 30 dgr så vi kunde bestämma när vi ville gå. Ingen kö hade vi utan bara att gå in. Det var inte trångt så tiden 8 januari var en bra besöksdag. Det var intressant att se och dockorna var otroligt fina och välgjorda. Resan med taxibilarna tyckte jag gick för fort hade gärna önskat den delen längre.

Weronica, Tobo
LÖR, 18 JAN 2014
4.3
Madam Tussauds, riktigt grymt

Helheten av Madam Tussauds var riktigt bra med många dockor som var riktigt bra gjorde och några som var mindre lik originalet. Det absolut bästa var ju hjälte filmen i 3D...så otroligt bra. Madam T är absolut ett måste när man är i London. Vi gick en fredag morgon och inte alls mycket folk, riktigt skönt.

Kerstin, Solna
ONS, 15 JAN 2014
4.3
Riktigt kul :)

Så himla enkelt & smidigt att boka samt betala i förväg ....vi bara gled förbi kön :) sparade oss massor av tid ...kommer absolut att boka vi "London biljett " igen :) rekommenderas !!

Anne-charlotte, Mantorp
TIS, 14 JAN 2014
4.3
Boka biljetter till Madame Tussauds

Boka biljetterna via denna sida vilket var både enkelt o praktiskt!
Rekomenderas!!! För när vi kom fram så slapp vi köa som alla andra o på så sätt spara vi tid.

Maria, Örebro
TIS, 14 JAN 2014
4.3
Värt ett besök

Himla bra turistattraktion, inga köer, en fredag förmiddag i början av januari. Det var roligare än vi trodde. Kul att "busa" med dockorna och kunna fotograferas ihop med sina idoler. Det blev en hel del facebook-inlägg haha :)))

Sören, Göteborg
MÅN, 13 JAN 2014
4.3
Fantastiskt.

hade inga större förväntningar men blev glatt överraskade..vi hade tur inga köer,, bara vandra rakt in..
förbokade biljetter fungerade utan minsta problem.. Skräck kammaren var dock inte så skräck fylld som man kan tro.

Staffan, Landskrona
MÅN, 13 JAN 2014
4.3
Madame tussauds

Varit där många gånger och det är alltid lika kul, lätt med köp av biljetter via eran hemsida

Helena, Stockholm
TOR, 09 JAN 2014
4.3
Ett måste när man är i London !

Känns som man träffar kändisarna på riktigt ! Köp biljett hos Londonbiljett.se så slipper du köa!

Anne, Staffanstorp
ONS, 08 JAN 2014
4.3
Madame Tussauds i januari

Det var bra att ha förtidsbokat då vi kunde bara promenera in förbi alla köer vid ingången. Väl inne på attraktionen var det mycket folk men det flöt ändå på. Utrusta er med en stor portion tålamod om ni skall besöka Madame Tussauds!

Kirsi, Enskede
ONS, 08 JAN 2014
4.3
En stor upplevelse.

Vi hade förväntningar som överträffades. Ett besök som vi kan rekommendera till andra. Avslutningen med 4D var något som verkligen gav mersmak. Rolf o Lena Eklund Linköping med våra kompisar.

Rolf, Linköping
TIS, 07 JAN 2014
4.3
Rekommenderar alla att köpa innan

Så smidigt. Egen kö för alla som hade förköpta biljetter, där var det ingen kö alls. Vi kom in direkt. Helt perfekt. Köp innan säger jag bara!!!

Caroline, Sköndal
TIS, 07 JAN 2014
4.3
jättekul

Smidigt med förköpta biljetter och en toppenupplevelse.

Elin, Stockholm
MÅN, 06 JAN 2014
4.3
Smidigt och enkelt!

Jag bokade biljett dagen innan jag reste och fick den så fort jag betalt in. Med tanke på de långa köerna utanför biljettluckan är jag glad att jag bokade. Rekommenderas!

Ann-kristin, Malmö
LÖR, 04 JAN 2014
4.3
kul upplevelse

det är jätte enkelt med förköpta biljetter
inga problem någonstans på vägen+++++

Mikael, Köpingsvik
ONS, 01 JAN 2014
4.3
Filmeffekter och kusligheter

Bra och Super Heroes filmen med effekter var en ny upplevelse. Horror chamber också mycket sevärt!

Bo, Uppsala
TIS, 31 DEC 2013
4.3
Ett måste!

Allt fungerade perfekt, jag bokade biljetterna sent på kvällen dagen innan vi åkte till London. Jag fick bekräftelsen direkt på mailen som jag kunde skriva ut och ta med. Det blev mkt billigare och servicen var toppen på Madame Tussauds.

Malin, Kvicksund
MÅN, 30 DEC 2013
4.3
Inte som väntat

Trångt och alltför många besökare som tilläts komma nära "sin idol" för privat fotografering. En hel del figurer jag inte kände igen.
Skräckkabinettet så mörkt att jag inte förstod vad jag var med om.
Spirit of London var fin men rösten svag = hörde inte och förstod inte alltid vad jag såg.
Det avslutande 4D äventyret mest fånigt. Förstår inte vad det har att göra med ett vaxkabinett

Björn, Söderhamn
SÖN, 29 DEC 2013
4.3
Madame Tussauds!

Förbokade min familjebiljett Madamme Tussauds innan jag åkte iväg till London. Det var så smidigt att redan ha sin biljett, fick då stå i prioritet line, som inte var så lång som de övriga köerna. Vi var där på Boxingday ,Annandagen. Vaxdockorna är fantastiskt gjorda, ser så verkliga ut. Man får mycket upplevelse för pengarna och Madamme Tussauds är väl värt ett besök.

Lena, Borås
SÖN, 29 DEC 2013
4.3
Upplevelse

En stark upplevelse för såväl barn som vuxen, smidigt med förköpta biljetter

Gunnar, Sundbyberg
FRE, 27 DEC 2013
4.3
Madame Tussauds

Smidigt att handla hemifrån. Skönt att slippa köa. Bara att kliva in!!

Ulrika, Eskilstuna
TIS, 24 DEC 2013
4.3
Tillbaka på Madame Tussauds

Var på Madame Tusseuds igen efter 10 år, trodde att det skulle vara ungefär det samma men blev väldigt överraskad hur bra det var. Vår son på 22 år var också väldigt positiv. Kan verkligen rekommendera ett besök.
Nu var det inga köer när vi besökte Madame Tussauds, kan annars tänka mig att det är bra att förbeställa biljetter.

Ulf, Eslöv
MÅN, 23 DEC 2013
4.3
Madame Tussauds

En toppen upplevelse! "Träffa" alla kändisar.
Bra att tänka på att det är PDF filen på bokningen som ska skrivas ut.
Annars får man göra som vi och många andra gå till närmsta Internet café
Ringa bokningen och få pdf filen bifogad i ett nytt mail.
Annars var upplevelsen och bokningen bra!!
Fam Mård / Coward

Tove, Norrköping
SÖN, 15 DEC 2013
4.3
OK

Utflyktsmål över förväntan, har svårt att bedömma om vi tjänade någon tid på att förboka biljetter då nästan alla besökare hade gjort det....

Mats, Norrhult
MÅN, 09 DEC 2013
4.3
Alltid på topp

Andea gången som jag besöker Madame Tussauds, makens första.
Perfekt med hemköpta biljetter, ingen kö bara traska rakt in...

Catrin, Ronneby
MÅN, 09 DEC 2013
4.3
Rolig upplevelse

Det var en rolig upplevelse, aktuella "figurer" som var väldigt bra gjorda, extra plus för filmen med superhjältarna. Det var smidigt att beställa hemifrån - allt fungerade perfekt.

Kent, Björklinge
FRE, 06 DEC 2013
4.3
Bokning av biljetter

Riktigt bra att boka o betala biljetterna hemifrån. Inga köer till biljettkassan. Tog 5 min. tills vi kom in.
Det var fint med många intressanta upplevelser.både bland dockorna o olika evenemang o rundturer på Madame Tussauds.
Saknade några svenska kändisar bland figurerna, t.ex ABBA

Leila, Hörby
ONS, 04 DEC 2013
4.3
Bara att gå rakt in:)

Riktigt bra attköpa biljetter hemifrån. Betalt och klart bara att gå direkt in, mycket smidigt. Redkomenderas verkligen

Ing-britt, Västra frölunda
MÅN, 02 DEC 2013
4.3
en fantastisk upplevelse

Scräckrummet fick inte min son gå in i och väl var nog det, jag saknade David Bowie som jag blev fotograferad med förra gången, men nya vaxdockor, rekommenderas varmt även om man varit där

Joakim, Järfälla
TIS, 26 NOV 2013
4.3
Superhjältarna bäst!

4D filmen i slutet var jättebra. Absolut det bästa för barnen på hela Madame Tussauds.

Annika, Sollentuna
MÅN, 25 NOV 2013
4.3
Super trevligt

Hej
Allt var jätte bra , inga problem med våra biljetter.
Det var super trevligt på Madame Tussaude , alla kändisar var så otroligt likt och såg verkliga ut.
Sen blev man ju lite skrämd men det var roligt samtidigt.
Och till sist filmen i 4d var super med alla effekter som kom i mellan åt ha ha ha
Kan tänka oss att åka dit fler gånger

Helen, Lomma
MÅN, 25 NOV 2013
4.3
Måste upplevas.

Lite folk, inga köer, rent och snyggt, trevlig personal, fantastiska skapelser.

Eivor, Södertälje
MÅN, 25 NOV 2013
4.3
Missa inte detta

Helt fantastiskt bra är madame tussauds! Inte bara vaxmänniskorna utan hela grejen, bio är outstanding och spökrundan skall man absolut ta den obehagliga spökliga rundan en fantastisk upplevelse! Jag besöker madame tussauds varje gång jag är i london och det är ca 1 gång om året! Detta är ett MÅSTE om man är i London utan detta har man inte gjort London! Att boka i förväg funkar superbra slipper långa köer helt perfekt!

Carin, Lomma
MÅN, 25 NOV 2013
4.3
Toppen upplevelse

Kul att se. Väldigt verklighetstrogna dockor :). Skräcktunneln var grym. Tåget var jättekul. Synd att man inte kunde få en "karta" gratis när entren är såpass dyr...

Carina, Uddevalla
LÖR, 23 NOV 2013
4.3
Valuta för pengarna!

Vi fick mer än vad vi betalade för tyckte vi, tog ca 2 timmar att ta sig igenom hela Madame Tussauds. Värt ett besök utan tvekan. Slutet av hela besöket var nog det bästa då man togs ca 400 år bakåt i tiden och efteråt fick man en live föreställning av en "galen" vetenskapsman" som skulle förbereda oss för en kortare film i 4D. Ett måste när man besöker London.

Ivana, Malmö
ONS, 20 NOV 2013
4.3
Fel fokus

Figurerna är inte längre huvudattraktionen (och för övrigt så är vissa av dem riktigt mediokra) - nu snackar vi 4D-upplevelser istället.
Spökkällaren är säkert rolig för barn, men 4D-äventyret är för alla. Genialiskt!

Henrik, Helsingborg
TIS, 19 NOV 2013
4.3
sund att missa

Detta hör till ditt London besök om det är första gången du åker.

Marie, Eslöv
MÅN, 18 NOV 2013
4.3
Madame TUSSAUDS

Det var otroligt fint och spännande att se vax dockorna .Rekommenderar att inte missa det när ni åker till London.

Senay, Göteborg
TIS, 12 NOV 2013
4.3
Bra service

Bra service då våra föreställda biljetter inte kom med på resan, fick nytt mejl skickat till hotellets mejl.

Jonas, Killeberg
TIS, 12 NOV 2013
4.3
Lång kö men upplevelsen bra.

Förköpta biljetter. Lång kö men den gick relativt fort, var nog inne på 20 min. Var på plats 30 min efter att de öppnat. Frågan är om det inte gått fortare utan förköpta biljetter. Personal utanför som var hjälpsamma men fick ta mycket skit från otrevliga turister som var besvikna på köerna.

Karin, Valbo
MÅN, 11 NOV 2013
4.3
Madame Tussauds. LondonBiljett.se

Info
Madame Tussauds

Adress
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Se på en karta, Madame Tussauds

Öppettider
Dagligen mellan 09:30 och 18:00. Sista entré är mellan 17:00 och 17:30.

Tunnelbana
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line till Baker Street Station.

Busslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen