Madame Tussauds

  • Välj datum

Madame Tussauds

Pris från 277 kr

Ett besök i Madame Tussauds förtrollande värld är ett måste, när man är på besök i London! Med förbokade biljetter skippar du köerna till biljettkassan, sparar tid och pengar! Upplevelserna är i stort sett oändliga på Madame Tussauds och det finns något för alla åldrar.

Exklusivt erbjudande för Madame Tussauds - endast hos oss och fram till juli 2016*!
Spara upp till 25 % (pris vid entrén £: 33)
*Biljetterna måste användas innan 22 juli, 2016

Höjdpunkter:
- Entré till Madame Tussauds fascinerande vaxkabinett
- Företräde - gäller i entrén för förköpta biljetter*
- E-biljett skickas till din e-postadress
- Inklusive Marvel Super Heroes 4D-utställningen och Sherlock Holmes: The Experience
- Biljettkategorier: vuxen, barn, familjebiljett
- Öppen biljett, giltighetstid 1 månad fr o m valt datum

Besök Madame Tussauds Vaxkabinett
Här kan du "träffa" dina favoriter inom musik- och filmbranchen, sportkändisar, världens ledare och kungligheter. Möt den brittiska kungafamiljen, inklusive drottning Elizabeth, prins William och hertiginnan Kate, umgås med Beckhams och posera med James Bond.

Vad ingår i biljetten?
Med våra biljetter får du tillgång till allt Madame Tussauds har att erbjuda, inklusive den nya Sherlock Holmes-utställningen som öppnar 15 juli 2016!

Upplev den innovativa och teatraliska äventyrspromenaden Sherlock Holmes:The Experience, fylld med imponerande scenuppsättningar, illusioner, skådespelare, ljudeffekter och skådespel.

Nyhet på Madame Tussauds - En unik interaktiv STAR WARS™-utställning!
Star Wars™ utställningen på Madame Tussauds är skapad i nära samarbete med Disney och Lucasfilm, och är en unik och uppslukande upplevelse med verklighetstrogna vaxfigurer av våra favorithjältar och skurkar från Star Wars™, del I-VI. Hjältarna och skurkarna visas i autentiska interaktiva set, inspirerade av nyckelscener från filmerna. Dynamiska specialeffekter fördjupar upplevelsen, när du kliver in och spelar med i några av de mest ikoniska ögonblicken i filmhistorien.

Vilka biljettkategorier finns?
Standard Biljett och
- Vuxen: från 16 år
- Barn/ungdom: 4-15 år, barn under 4 år har fri entré.
(Barnbiljetter kan ENDAST köpas tilsammans med vuxenbiljetter!)

- Familje-paketet (EJ inkl. Star Wars): finns i två varianter:
2 vuxna + 2 barn ELLER 1 vuxen + 3 barn! (Familje-paketet gäller för MAX 4 personer, och aldrig i kombinationen 3 vuxna + 1 barn!)
Observera att "Familjebiljett" inte är inkluderat i vårt extra erbjudande för 2016!

Om du inte köper "Standard Biljett inklusive Star Wars™" hos oss, kan du köpa en tilläggsbiljett vid entrén till Madame Tussauds (ca 3 GBP per biljett). 

Hur bokar jag mina biljetter?
När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London och trycker på "SÖK". Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom loppet av en månad från och med det datum du väljer. Sedan kan du välja hur många vuxna eller barn biljetter du behöver. Härefter kan du söka efter och boka biljetter till andra attraktioner eller evenemang.

Hur får jag mina biljetter?
Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd.  Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! 

Viktig information:
- *Denna biljett gäller i entrén för förköpta biljetter, där det vanligtvis är kortare kö än till den ordinarie biljettkassan. 
- Under högsäsong, framförallt höstlov, påsklov och andra skollov och helgdagar samt mitt på dagen mellan kl 12.00 och 15.00, får ni räkna med längre kötider.

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 341 kundrecensioner
Madame Tussauds

Bokade via London Biljett, smidigt och bra, inga långa köer utanför Madame Tussauds.
Rekommenderas

Anna, Borlänge
ONS, 30 MAR 2016
4.3
Mycket bra!

Madame Tussauds levde upp till våra förväntningar och förbokningen fungerade bra!

Jerker, Vara
SÖN, 27 MAR 2016
4.3
Absolut värt ett besök

Är man i London så måste man ju besöka Madame Tussauds! Jätte trevliga timmar! Ingick även en 4D film som blev en trevlig överraskning ! Att ha köpt biljetter i förväg på LondonBiljett var jätte bra! Vi gick in en annan entré som var smidigt och utan kö trots att det var påskledigt när vi var där! Skulle absolut köpa biljetter igen genom LondonBiljett i förväg!

Annika
FRE, 25 MAR 2016
4.3
Började med en besvikelse

När vi kom dit visade det sig att man måste ha utskrivna papperskopior på biljetten vilket känns lite 90-tal.
Man är på semester och köper biljetter online för att slippa kö och sedan måste man ändå gå och finna ett internetcafé för att skriva ut dom. Vakna upp Madame Tussauds och inse att vi är på 2016.
Annars var det ok där inne, bäst var 4D filmen.

Mikael
TIS, 15 MAR 2016
4.3
Ingen kö!!

Supersmidigt, egen entre där det inte var någon kö alls. Till vanliga entren ringlade sig kön runt huset. Riktigt nöjd!

Anette, Göteborg
SÖN, 13 MAR 2016
4.3
Fantastiskt besök

Rekommenderas starkt att besöka madame tussauds under lågsäsong, man får gott om tid att fotografera alla familjemedlemmar bredvid alla deras skapelser. Dockorna är skrämmande verkliga!

Anders, Uppsala
TOR, 25 FEB 2016
4.3
Bokning

Jätte smidigt att boka i förväg!

Per, Sjömarken
LÖR, 20 FEB 2016
4.3
Fantastisk

Att kunna förhandsboka hemifrån och bara gå rätt in och bli bemött av jättetrevlig personal var helt fantastiskt.
Själva upplevelsen var precis som vi förväntat oss, magisk. Barnbarnen var mycket nöjda så även jag.
Fick biljetten snabbt efter att den var köpt. Detta var första med inte sista gängen jag använde denna sida. Kommer att köpa så mycket som möjligt innan jag åker nästa gång. detta var vår jungfrutripp som blev så lyckad.
Yvonne

Yvonne, Hisings-kärra
LÖR, 20 FEB 2016
4.3
Förbokning

Att ha en förbokad biljett var underbart! Vi slapp den lååånga kön i regnet och kunde bara slinka in vid sidan av, helt suveränt! Madame Tussauds var häftigt, fantastiskt hantverk och så naturtroget. Ibland var det svårt att veta vilka som var levande och vilka som var dockor!

Kent, Eslöv
ONS, 06 JAN 2016
4.3
Riktigt bra

Bra, roligt!

Nina, Alingsas
TIS, 01 DEC 2015
4.3
Var jättesmidigt att boka biljett i förväg, plus att vi slapp stå i kö

Fredrika, Trelleborg
TOR, 19 NOV 2015
4.3
Ett bra besök

Väldigt bra. Många kända ansikten där. uppdelat i olika avdelningar musik,kändisar,sport m.m.. Roligt att på slutet åka igenom Englands historia. Helt fantastiskt.
En 4D-film på slutet och Star Wars är pricken över i. Vi är så nöjda

Ulla-lena, Falun
TOR, 19 NOV 2015
4.3
Madame Tussauds

Det var jättebra att ha bokat biljetter i förväg, det var nästan bara att gå in! Nu var det inte så mycket människor där på måndag förmiddag men ändå! Det var en upplevelse att se figurerna som vi kände igen! Sedan filmen med hjältarna vid Buckingham palace var också en roligt upplevelse. Att åka genom Englands historia med litet tåg på slutet var fantastiskt! Mitt barnbarn på 20 år tyckte också om besöket!

Ingela, Kungälv
FRE, 13 NOV 2015
4.3
Mycket rolig och spännande

Det fantastiskt. Det fanns nåt till alla ålder. 4D upplevelsen är en oförglömbart för mina döttrar. För mig också. Det är bara jag hade upplevt liknande på universal studio i U.S.A. . Det var ett + för jag såg det med min familj.
Det enda besvikelsen var att det fanns inte alla skådisar som vi ville gärna se, som Deniro och Paccion som var flyttade till N.Y. .

Sara, Göteborg
FRE, 13 NOV 2015
4.3
Nyheter

Jag hade varit där för ca 10år sedan, men det var mycket som var nytt.

Åsa, Hallstahammar
ONS, 23 SEP 2015
4.3
Bra!

Vi blev överraskade av att de såg så verkliga ut och att personerna valt att medverka under sitt verksamma liv. Kanske tog det ruskiga på nedre botten lite för stor plats, det är roligare att titta på människor. Filmen efteråt var häftig!

Annette katarina, Vartofta
SÖN, 13 SEP 2015
4.3
4D-filmen bäst

Attraktionen har stor dragningskraft vilket märktes på den mängd besökare som vistades där samtidigt som vi. Tag gärna med en flaska vatten eftersom det är oerhört varmt i lokalen. Viktigt att boka biljetter i förväg annars får man stå i kö i flera timmar på att komma in. Vi tyckte samstämmigt att 4D-filmen var en stor upplevelse. Bara det var värt besöket.

Isak, Djursholm
TIS, 25 AUG 2015
4.3
Madame Tussauds

Jättetrevligt att besöka Madame Tussauds fast se mycket o blev skrämd av Scream, nytt med Star Wars osv

Elise, Karlstad
TOR, 04 JUN 2015
4.3
Toppen!

Perfekt att köpa biljett hemifrån, när vi kom till MT var det jääääättttelång kö men vi fick gå i gräddfilen och kom in på 5 minuter! I annat fall hade vi inte kommit in på 2-3 timmar.
Ska rekommendera det till alla

Solveig, Värmdö
MÅN, 01 JUN 2015
4.3
Trevligt besök på Madame Tussauds!

Det var väldigt smidigt att boka biljett för inträde till Madame Tussauds. Kön vi fick stå i gick i alla fall lite fortare än den 'vanliga' kön! Väl därinne är det mycket upp till en själv. Man kan gå runt hur länge som helst. 2h var ganska lagom, tyckte vi. Det 'tråkiga' är de dyra priserna om man t.ex. vill köpa fotografier. Det 'roliga' är att det är helt ok att ha med egen kamera. Och vaxfigurerna är HELT fantastiska. Var det verkligen vaxfigurer allihop...?

Hillevi, Lerum
FRE, 29 MAJ 2015
4.3
Madame Tussaud otroliga skapelse

Långt över förväntan. Ändå fast vaxkabinettet var otroligt kul att gå i kom överaskningen sedan.4D film helt otroligt kul, Taxi resan genom Englands historia slog det mesta. Sedan att avsluta med Star Trek gjorde inte saken sämre.

Jörgen, Strömsund
TIS, 26 MAJ 2015
4.3
Smidigt med förköpt biljett och uppskattat av hela familjen!

Väldigt smidigt att ha köpt biljetten i förväg. Det var ganska lång kö när vi kom men det vara bara att ta den förköpta biljetten till snabbentrén vid dörr 1 och glida förbi hela kön. Uppskatta inslag med 4-D filmen.

Terese, Sundborn
FRE, 22 MAJ 2015
4.3
sevärt

Funkade bra med förköpt biljett, inga köer.
Mycket för pengarna, helt klart sevärt.

Lena, Örebro
TOR, 21 MAJ 2015
4.3
Överraskande bra besök!!

Ett mycket trevligt besök med varierande upplevelser!! utöver de fantastiska vaxdockorna också en skräckkammare samt 4D film med superhjältar... helt otroligt läckert!!
En mycket bra avslutning på vårt Londonvistelse!

Ett minus var att vi fick stå i samma kö med dem som inte hade förköpsbiljett!

Liselotte, Onsala
TIS, 17 MAR 2015
4.3
underbart

underbart, det var än upplevelse för livet. kommer igen

Zumreta, Norrtälje
MÅN, 23 FEB 2015
4.3
Riktigt bra!

Skönt att det var betalat och bokat i förväg. Vi gick tidigt på morgonen, straxt efter att de hade öppnat, på de viset var det ingen kö och vi kunde direkt gå till receptionen för att visa voucher och få biljetterna. Detta var runt 10-tiden på en lördag. När vi var klara runt 12-13, var det kö och betydligt mycket mer människor!
Rekommenderar att förboka och gå dit tidigt, då funkade det jättebra!

Alicia, Norrtälje
LÖR, 17 JAN 2015
4.3
Fantaskisk

Jätte bra upplevelser

Ingrid, Katrineholm
LÖR, 13 DEC 2014
4.3
Fantastiskt

Helt otroligt välgjorda vaxdockor. Och bra att ha förköpta biljetter, det var bara att gå raka vägen in för oss. Blir garanterat ett besök igen nästa gång vi är i London.

Christina, Värnamo
TIS, 09 DEC 2014
4.3
skönt med betalt och klart

alltid trevligt att ha det tråkiga gjort i förväg. var där vid öppning i lördags och kom in och fick plats alldeles utmärkt.

Matilda, Uppsala
MÅN, 08 DEC 2014
4.3
Köp biljett innan!

Toppen att man kan köpa biljetter innan, långa köer. Nu när vi var där, blandade de som köpt biljetter och de som skulle köpa biljetter i samma kö. Men det gick ändå smidigt Så alla gick in i kö nr 3. Rekommenderar ändå att köpa biljetter innan.

Ulrika, Uddevalla
MÅN, 08 DEC 2014
4.3
Nöjd kund

Toppen att redan ha köpt biljett och att slippa köer, rekommenderar detta.

Lena, Malmö
SÖN, 07 DEC 2014
4.3
London med familj

Jag var inte såå begeistrad av madame tussauds jag var där för tredje gången och jag är ingen kändis freak. Men övrig familj som resan var en present till var 100% förtjusta. De var positivt överraskade. Eftersom resan var för deras skull så skriver jag högsta betyg.

Laila, Göta
SÖN, 09 NOV 2014
4.3
Ett måste

Har varit i London några gånger innan. Ett besök MT är ett måste om man inte varit där innan. En härlig upplevelse.

Lars, Habo
TOR, 30 OKT 2014
4.3
Fantastisk

Veldig goood opplevelse tross at vi måtte vente i lang kø.

Hind, Gothenburg
ONS, 29 OKT 2014
4.3
Så kul!!!!

Allt var tipptopp!!
Härligt levande dockor!
4Dbio-KANON!!!!
Taxituren-tummen upp!!
Saknade skräckkammaren bara...
Rekomenderas till alla!!!

Pernilla, Sala
TOR, 16 OKT 2014
4.3
Super!!

Rekommenderas starkt att man besöker Madame Tussauds!

Lisa, Oskarshamn
MÅN, 13 OKT 2014
4.3
Helt fantastiskt!!

Smidigt att bara visa upp sin utskrift och sen var man inne, fantastiska dockor. Roligt att se de äldsta dockorna från Maries tid, väldigt bra gjorda.

Therese, Hunnebostrand
MÅN, 13 OKT 2014
4.3
Madame tussaud

Fungerade utmärkt!
Vi kom snabbt in och det var praktiskt med förbokas!

Catrin, Uppsala
TIS, 07 OKT 2014
4.3
Boka biljett här och slipp jätte långa köer!!

Är super nöjd med att boka biljett hemma och slippa de jätte långa köerna som finns där. Tog 2 minuter så var vi inne, mycket folk men gott om utrymme, fina dockor som var mycket naturtrogna! Klart värt ett besök!

Paulina, Arlöv
TIS, 07 OKT 2014
4.3
Min vistelse på Madame Tussauds!

Helt enastående upplevese!! Var dock alldeles för mycket folk men detta går att bortse från.

Diana, Stockholm
MÅN, 06 OKT 2014
4.3
Spännande upplevelse!

Var där med 11 årig dotter som var väldigt nöjd, dockorna såg verkliga ut och att se en del av sina idoler på så nära håll är ju fantastiskt! Trodde kanske att det skulle vara fler dockor också men filmen i 4D var ändå bäst, helt super!!

Sofie, Älmhult
MÅN, 06 OKT 2014
4.3
En fantastisk upplevelse

Perfekt att köpa biljetter hemifrån och slippa de enorma köerna. Väl investerade pengar var detta besök som blev en fantastisk upplevelse.

Karin, Vedevåg
SÖN, 05 OKT 2014
4.3
Upplevelse

Fantastiskt ställe med flera överraskningar.

Björn, Tvååker
TIS, 30 SEP 2014
4.3
Madame Tussauds

Jättebra, perfekt för familj med barn i olika åldrar, var absolut bästa sevärdheten på resan!

Monica, Örebro
TOR, 25 SEP 2014
4.3
Rekommenderas

En mycket sevärd och spännande upplevelse - rekommenderas !!

Bengt, Tingsryd
TIS, 23 SEP 2014
4.3
Madame Tussuads

Hej! Det var smidigt att ha köpt biljett i förväg och kunna komma in fort. Blev överraskad att man fick gå runt alla vaxdockor så nära och fotografera hur mycket som helst. Hela upplevelsen var väldigt intressant och extra roligt med 4D-filmen på slutet.

Eva, Falkenberg
FRE, 12 SEP 2014
4.3
Bra service

Rekommenderar alla som ska till Madame Tussads bokar via denna sida.
Fantastisk bra service.
Bara att printa ut mailet från dom som biljett och ta med. Gå direkt till kassa nr 3 (som var då) snabb service rakt in.
Ett tips är att vara där ca 30-45 min efter öppning då hela kön är så gott som borta.

Elisabeth, Bromma
TOR, 04 SEP 2014
4.3
Besök på Madame Tussaud

Jättekul upplevelse. Boka biljett i förväg. Vi köade ca 15 minuter istället för den kilometerlånga kön som gällde för alla dom som inte bokat i förväg!!

Christina, Ankarsvik, sundsvall
FRE, 22 AUG 2014
4.3
underbar VIP!

När vi kom på em var det köer överallt men med det förbokade gick vi direkt fram till en kassa och kom fram. Toppen!

Marie, Bergshamra
ONS, 13 AUG 2014
4.3
Helt underbar upplevelse

Upplevelsen var helt fantastisk. Bra att ha bokat biljetter hemifrån, det blev mycket smidigt att komma in ingen kö alls. Detta var inte sista gången vi kommer tillbaka var så säkra.

Wiwiann, Härryda
TIS, 12 AUG 2014
4.3
biljett och upplevelse

Bra att jag fixade hemma, lång kö även för oss med biljett. Men det var det värt, snygga dockor, bättre än 1979, då det inte var så fina. Och taxibilarna, som vi fick åka, filmen på slutet, toppen av hela paketet !

Gullvi, Laxå
LÖR, 09 AUG 2014
4.3
Förköp och upplevelse !

Vilken upplevelse ! Inte bara några dåligt gjorda dockor, som det var 1979. Mycket fina dockor. Taxituren och den häftiga filmen p slutet ! Visst var det kö, men förköp var bra, att vi hade gjort.

Gullvi, Laxå
LÖR, 09 AUG 2014
4.3
klockrent

Bokningen fungerade jättebra kommer att boka genom er igen.

Kristin, Karlskoga
ONS, 06 AUG 2014
4.3
Superbra!

Kön såg övermäktig ut, men med våra förköpsbiljetter gick vi i en speciell kö som gick snabbt. Madame Tussauds över lag var en höjdare- väl värt varenda krona!! Hela familjen hade en toppendag.

Sara, Umeå
MÅN, 21 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Förbokning är klart att rekommendera. Långa köer för dom som inte förbokat leder till färre upplevelser under dagarna i London. Här blir det full pott.
Jag var på Madame Tussauds för cirka 20 år sedan och hade små förväntningar. Till min stora glädje är anläggningen i mycket bra skick och utbudet har förädlats vilket gjorde besöket till en mycket positiv upplevelse såväl för mig som mina vänner. Jag kan starkt rekommendera andra att besöka Madame Tussauds.

Richard, Örebro
SÖN, 20 JUL 2014
4.3
Nöjda besökare

Allt har fungerat perfekt! Smidigt trots att det var mycket folk. Fin upplevelse.

Erik, Söderhamnn
FRE, 18 JUL 2014
4.3
Toppen

Fantastiskt smidigt! Gick förbi den låååååånga kön och traskade rakt in.

Sophie, Lindome
TIS, 01 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Mycket nöjda! 4D filmen var en toppenupplevelse!

Maria, Borås
LÖR, 28 JUN 2014
4.3
Toppen!

Vi hade s[ roligt med o ta tokiga foton tillsammans med k'ndisarna.

Christina, Leksand
ONS, 18 JUN 2014
4.3
Över förväntan!

Helt perfekt att ha biljetten klar! Skönt att slippa stå i den långa kön till ordinarie kassor. Två vuxna och en fjortonårig tjej tyckte att det var extremt sevärt! Ett stort plus för extraupplevelser ex spirit of London, bio i 4D och skräckavdelningen!

Johanna, Grillby
TIS, 17 JUN 2014
4.3
Madame Tussauds med min dotter

Helt fantastiskt . Rekommendera att ta med barn som stora och små. Att få se superstars i närhet är helt fantastiskt. Luftigt och ljust, svalt och skönt att gå där när det är varmt. Inte så dyrt som man skulle tro. De behöver också överleva. Jag och min dotter tyckte att det var så coolt. Rekommendera alla att se det när man är i London. Köer? Nej inte farligt.

Susanne, Täby
MÅN, 16 JUN 2014
4.3
Madame Tussauds

Det här var en fantastisk upplevelse.Jag rekommenderar att köpa biljetter via Londonbiljett det var hur smidigt som helst / Britt-Marie

Britt-marie, Enköping
SÖN, 15 JUN 2014
4.3
Fantastisk upplevelse!

Först av allt - boka din biljett på LondonBiljett.se!! Var sååååå värt att gå förbi världens längsta kö! Och att sedan själva vaxkabinettet håller världsklass är ju en annan sak :)

Katarina, Hisings backa
LÖR, 14 JUN 2014
4.3
London 2014

Riktigt smidigt med förköpta biljetter. Fick passera kön och gå till kassa 4 där det inte var någon kö alls, var där strax efter att de öppnat. Fick våra biljetter samt en översikt över Madam Tussauds, som annars kostade 6 pund. Mycket trevligt bemötande av killen i kassan som frågade var vi kom ifrån och därefter hälsade oss välkomna på svenska!
Vi kommer att boka biljetter av Londonbiljett.se fler gånger:)

Katarina, Kungsör
SÖN, 08 JUN 2014
4.3
Otroligt lång kö

Jag köpte biljetter i förväg för att kunna gå i en kortare och snabbare kö. Trodde jag!
Den var oändlig! Hade jag inte redan betalat så hade jag givetvis tagit den vanlig kön som var betydligt kortare. Jag kommer nog aldrig mer förköpa biljett.

Anna, Kumla
SÖN, 04 MAJ 2014
4.3
Madame Tussauds

Fruktansvärda köer fast man hade förköpt biljett fick man köa över 2timmar,så det gick inget fortare.

Stig, Kolsva
SÖN, 04 MAJ 2014
4.3
Toppen!

Vi hade förköpt våra entre biljetter, det absolut smartaste vi kunde gjort då den vanliga kön var enooooormt lång och vi kude glida förbi och komma in på 3 minuter. Så bra!

Liselott, Upplands väsby
MÅN, 28 APR 2014
4.3
Phantom of the opera.

En fantastisk musikal! Enkelt och skönt att boka biljetter hemifrån. Vi kommer absolut att boka från londonbiljett igen nästa gång vi ska på liknande arrangemang.

Anna, Sälen
FRE, 25 APR 2014
4.3
Ha tålamod

Kön vid öppningsdags var ca 2 timmar lång. Fick tipset att återkomma på em, vid 5 tiden. Då var kötiden ca 30 min. Väl värt att vänta på.

Anna helena, Gräsö
MÅN, 21 APR 2014
4.3
Bra med förbokning!

Det var bra med att ha förbokat biljetterna men det stämde inte att vi skulle gå in i kassa 3 utan kassa 2. Den var det väldigt långt kö i, men betydligt kortare kö än om vi hade köpt biljetter på plats. Kön gick också fort framåt. Klart sevärt! Det var mycket större än vad vi trodde!

Johan, Sollentuna
TIS, 15 APR 2014
4.3
Spännande

Vi var på Madame Tussauds med en 10-åring. Klockrent. Jätteviktigt.
Med förbokningen fick vi stå i specialkö med många som gjort likadant, men det verkade betydligt snabbare och billigare än att gå till ordinarie kassan.
Väl inne var det inte så trångt som vi förväntat oss och det fanns plats att ta häftiga bilder.
Skräckkammaren var dock lite överreklamerad.

Asa, Rönninge
TIS, 08 APR 2014
4.3
Förbokning

Suveränt att boka i förväg.Slapp köer mm.

Gun, Tvååker
MÅN, 07 APR 2014
4.3
London turist

Mme Tussauds var en höjdare allra helst 4d filmen man duckade flera gånger vatten sprutade knivar kom emot stolen flyttade sig.Alla presidenter skräck-kammare mm.Att rekommendera!

Gun, Tvååker
MÅN, 07 APR 2014
4.3
Madame Tussauds

Ett måste vid en Londonvistelse.

Förköp=Underbart. Knappt ingen väntetid. Värt pengarna.

Christer, Kungsbacka
MÅN, 07 APR 2014
4.3
Som att träffa stjärnorna på riktigt!

Smidigt med förköpsbiljett så man slapp stå i den långa kön.

Carola, Uppsala
TOR, 03 APR 2014
4.3
Smidigt och bra!

Beställde biljetter hemifrån och fick en pdf-fil i retur efter ett par minuter. Vi kom dit en lördag i mars när de öppnade och det vara bara att gå direkt in. Där inne var det lagom med folk och vi kollade på allting som erbjöds; dockor, film och skräckkammaren (den var tråkig, då är den på Liseberg bättre) och det tog 1,5 timme.
13-åringen tyckte också att det var bra!

Niels, Kävlinge
TIS, 25 MAR 2014
4.3
Resplanera

Smidigt och lätt att förhandsboka innan resan, spar mycket tid och väntan.

Lennart, Sundbyberg
MÅN, 24 MAR 2014
4.3
Mkt folk men gick bra ändå, var där tidigt när vi gick var kön lång..

martin, Älvsjö
SÖN, 23 MAR 2014
4.3
Madame Tussauds

Fungerade bra. Vi hade väl inte så stor nytta av just förbokningen eftersom, i stort sett alla, hade förbokade biljetter samt luckan för dagsköp av biljetter var tom.

Gösta, Uddevalla
LÖR, 22 MAR 2014
4.3
Mkt trevlig upplevelse!!

Fungerade alldelles utmärkt och kom snabbt in!
Kan rekommendera köp på londonbiljett.se

Peter, Mölltorp
TIS, 18 MAR 2014
4.3
Mkt trevlig upplevelse!!

Fungerade alldelles utmärkt och kom snabbt in!
Kan rekommendera köp på londonbiljett.se

Peter, Mölltorp
TIS, 18 MAR 2014
4.3
Alexandra

Fantastisk! Tack! Super bra! Rekommenderar......

Alexandra, Malmö
TIS, 18 MAR 2014
4.3
Perfekt

Fungerade mycket bra, fick gå i egen kö som var mindre. total väntetid ca.5 min. Rekommenderas starkt.

Hans, Tygelsjö
ONS, 26 FEB 2014
4.3
Smidigt

Gick mycket smidigt med att ha bokat biljetterna hemma,kom direkt in utan kö.Rekomenderar jag skarpt.

Cecilia, Vellinge
LÖR, 22 FEB 2014
4.3
Saknade Zlatan.....

Mycket trevligt besök tillsammans med 10-årigt barnbarn. Ingen kö ca kl 11.
Svårt att se skillnad på dockorna och människor.
Saknade Zlatan på sportavd.

Maria, Ellös
LÖR, 15 FEB 2014
4.3
Madame Tussauds

Så imponerade naturligt att jag vid ett tillfälle bad en vaxdocka om ursäkt.
När jag stod bredvid Nelson Mandela kände jag stor vördnad inför honom och hans livsverk, så naturtroget är dockorna.

Marie-anne, Trångsund
TIS, 11 FEB 2014
4.3
Madame Tussauds

Min dotter och jag hade en kanon upplevelse. Det var mycket folk men det flöt på bra ändå.

John, Köping
MÅN, 10 FEB 2014
4.3
Mycket bra!

De var väldigt bra att beställa härifrån ticmate, de gick snabbt och var enkelt och mycket billigare än att köpa biljetterna på plats.

Alexander, Göteborg
ONS, 05 FEB 2014
4.3
1Vuxen med ett tonårsbarn

Vi var där 27/1, allt funkade toppen. Vi var där på förmiddagen inga köer och ingen trängsel där inne.Lätt att komma intill vaxdockorna och ta kort. Var på 4D film som var riktigt häftig. kan varmt rekommenderas.

Sophie, Gränna
ONS, 05 FEB 2014
4.3
Mysigt i London

En mycket trevlig upplevelse i ett mycket trevligt och gästvänligt London

Dan, Nynäshamn
ONS, 29 JAN 2014
4.3
En mycket bra dag på Madame Tussauds

Smidigt sätt att boka biljetter på, vi var där när dom öppnade, inga köer bara att gå in, ingen trängsel i lokalerna, spännande upplevelse. Detta måste göras om man är i London!

Helena, Sandviken
TIS, 28 JAN 2014
4.3
Vaxdockorna

Smidigt och lätt att ha biljetter i förväg, rekommenderas starkt då man hänvisas till en "prioriterad" ingång där det rullade på i snabb takt. Trångt och varmt i själva kabinettet, men väl värt ett besök :o)

Carina, Umeå
MÅN, 27 JAN 2014
4.3
Absolut inget man ska missa!!!

Entrén jättesmidigt egen ingång. Väl inne så var det grymt häftigt att se alla "kändisar"!

Åker jag till London igen så blir det Madame Tussauds en gång till.

Jerry, Tullinge
MÅN, 27 JAN 2014
4.3
Ett måste om man far till London

Det här var nånting för både stora och små!
Dockorna var sjukt verkliga och väldigt bra gjorda.
Chamber of horrors var läskigt och man fick skrika lite när dom smög sig på en haha :)
Kan säga att allt var en mycket roligt och man fick lära sig lite om Londons historia på ett kul sätt!

Sandra, Malmberget
LÖR, 25 JAN 2014
4.3
Smidigt!

Betalade och skrev ut biljetterna hemma i Sverige.Vi behövde inte bestämma vilken dag/tid vi tänkte gå i förväg,vilket var bra.Det bästa av allt är,noll kötid!

Miriam, Farsta
TIS, 21 JAN 2014
4.3
Trevligt och vackert besök

Bokade biljetterna i förväg och den var öppen i 30 dgr så vi kunde bestämma när vi ville gå. Ingen kö hade vi utan bara att gå in. Det var inte trångt så tiden 8 januari var en bra besöksdag. Det var intressant att se och dockorna var otroligt fina och välgjorda. Resan med taxibilarna tyckte jag gick för fort hade gärna önskat den delen längre.

Weronica, Tobo
LÖR, 18 JAN 2014
4.3
Madam Tussauds, riktigt grymt

Helheten av Madam Tussauds var riktigt bra med många dockor som var riktigt bra gjorde och några som var mindre lik originalet. Det absolut bästa var ju hjälte filmen i 3D...så otroligt bra. Madam T är absolut ett måste när man är i London. Vi gick en fredag morgon och inte alls mycket folk, riktigt skönt.

Kerstin, Solna
ONS, 15 JAN 2014
4.3
Riktigt kul :)

Så himla enkelt & smidigt att boka samt betala i förväg ....vi bara gled förbi kön :) sparade oss massor av tid ...kommer absolut att boka vi "London biljett " igen :) rekommenderas !!

Anne-charlotte, Mantorp
TIS, 14 JAN 2014
4.3
Boka biljetter till Madame Tussauds

Boka biljetterna via denna sida vilket var både enkelt o praktiskt!
Rekomenderas!!! För när vi kom fram så slapp vi köa som alla andra o på så sätt spara vi tid.

Maria, Örebro
TIS, 14 JAN 2014
4.3
Värt ett besök

Himla bra turistattraktion, inga köer, en fredag förmiddag i början av januari. Det var roligare än vi trodde. Kul att "busa" med dockorna och kunna fotograferas ihop med sina idoler. Det blev en hel del facebook-inlägg haha :)))

Sören, Göteborg
MÅN, 13 JAN 2014
4.3
Madame Tussauds. LondonBiljett.se

Info
Madame Tussauds

Adress
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Se på en karta, Madame Tussauds

Öppettider
Dagligen mellan 09:30 och 18:00. Sista entré är mellan 17:00 och 17:30.

Tunnelbana
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line till Baker Street Station.

Busslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen