London Kombo SILVER

  • Välj datum

London Kombo SILVER

Pris från 774 kr

London Kombo SILVER – London Eye, London Dungeon & Madame Tussauds
Spara 10% på priset med paketerbjudandet SILVER. 

Vad ingår i paketet London Kombinationsbiljett SILVER? 
- Spara 10% på London Eye, London Dungeon & Madame Tussauds
- Öppna biljetter, giltiga 1 månad fr o m det datum du väljer 
- E-biljetter direkt till din inkorg 
- 30 min färd med hjulet & 4D-biograf vid London Eye 
- 360° utställningar & 2 undergjordiska åkattraktioner vid London Dungeon 
- Marvel Super Heroes 4D-utställning & Chamber of Horrors på Madame Tussauds

Den bästa utsikten över London 
Invid Themsen och mittemot Big Ben ligger ett av Londons mest kända landmärken, pariserhjulet London Eye. Härifrån har du en helt makalös vy över staden. Ett helt varv på det berömda hjulet, i en av de 32 kapslarna, tar ca 30 minuter och på den högsta punkten är du 135 meter över havet. 

Upplev skräckkammaren London Dungeon
The London Dungeon är en av de mest skrämmande och chockerande upplevelser London har att erbjuda. Det blir en 90 minuters resa genom 1000 år av Londons förflutna. Djupt nere under Londons gator och torg möter du stadens mörkaste historia, fasansfulla berättelser kryddade med humor och skräck! Vad sägs om att säga hej till Jack the Ripper, beskåda den stora branden i London eller att själv bli avrättad som i 1800-talets London??

Träffa kändisar på Madame Tussauds
En resa till den förtrollande världen hos Madame Tussauds är ett måste, när man är i London. Möt den brittiska kungafamiljen, inklusive drottning Elizabeth, prins William och hertiginnan Kate, umgås med Beckhams, testa dina sportfärdigheter mot några av dina favoritatleter eller rekrytera en superhjälte.
Star Wars-utställningen ingår ej i denna biljett. Ni kan köpa tilläggsbiljett på plats (ca 3 GBP).

Kolla även in det ultimata biljettpaketet London Kombo GULD, som även inkluderar entré till Towern. Du sparar 15% på priset jämfört med att köpa biljetterna individuellt!


Hur fungerar det?

När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London och trycker på "SÖK". Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom loppet av en månad från och med det datum du väljer. Sedan kan du välja hur många vuxna eller barn biljetter du behöver. Härefter kan du söka efter och boka biljetter till andra attraktioner eller evenemang.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning är klar skickas dina e-biljetter (som bifogat PDF-dokument) till din e-postadress. Dessa e-biljetter ska du skriva ut och ta med till London Eye, London Dungeon och Madame Tussauds. När du byter din e-biljett mot originalbiljetter, måste du uppvisa giltigt foto-ID tillsammans med kreditkortet som användes vid biljettköpet. Du kan nekas entré om du inte kan visa giltigt foto-ID och kreditkort. 

Finns det barnbiljetter?
Ja, det finns barnbiljetter, men eftersom åldern för barnbiljetter varierar från attraktion till attraktion, har vi räknat ut en snittåldersgräns mellan yngst och äldst. Barnbiljetter för barn mellan 3-15 år. Barn 0-2 år har fri entré. 

Viktig information: 
- OBS! Under högsäsong, framförallt höstlov, påsklov och andra skollov och helgdagar samt mitt på dagen, får ni räkna med längre kötider vid dessa turistattraktioner.
- London Eye håller stängt under två veckor i början av januari för sitt årliga underhåll. 
- London Dungeon har en ny entrépolicy. Du blir vid ankomst ombedd att byta din e-biljett/voucher till en tidsbestämd entrébiljett. Vi garanterar entré till London Dungeon inom 45 minuter efter ankomst, eller till en annan dag och tid som passar dig. Ingen av våra kunder har fått vänta i 45 minuter, men vi vill erbjuda dig flexibiliteten att planera ditt besök så att det passar dig och dina planer bäst.
- För att besöka Chamber of Horrors - SCREAM hos Madame Tussauds rekommenderar vi att du är minst 12 år och vid god hälsa. Star Wars-utställningen vid Madame Tussauds ingår ej i denna entrébiljett, tilläggsbiljett kan lösas på plats för ca 3 GBP per person.


 

Fantastiskt 4.4

4.4 Betyg från 5 kundrecensioner
Fungerade riktigt bra.

Bra att vi fick stå i en särskild kö in till Madame Tussauds. Lång kö till Dungeon tyvärr. London Eye helt ok.

Ulla, Sunne
TIS, 05 APR 2016
4.4
Smidigt

Kan verkligen rekommendera London kombi silver.
Det är smidigt,enkelt och prisvärt

Anders, Kalmar
TIS, 01 MAR 2016
4.4
Det går fortare med förköp

Med förköpta biljetter gick det fortare i köerna. Fråga dig fram så att du ställer sig i rätt kö för att byta ut den förköpta biljetten till en riktig biljett. Man slipper inte köer men man behöver inte stå lika länge i kö.

Karin, Umeå
MÅN, 18 MAJ 2015
4.4
5 stjärnor allt funkade perfekt. London eye var det bästa. London Dungeon var inte bra långa köer dåligt organiserat men bra innehåll fast onödigt långa köer

Jeanette, Vimmerby
SÖN, 01 FEB 2015
4.4
Kalas

Jättebra å fixa biljetterna hemma , smidigt å "byta " dom mot vanliga biljetter och framförallt så sparade man mycket pengar.Jättenöjd

Ann-charlotte, Jönköping
ONS, 21 JAN 2015
4.4

Info
London Kombo SILVER

Adress
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Se på en karta, London Kombo SILVER Se på en karta

Öppettider
Madame Tussauds: DAGLIGEN mellan 09.30-18.00. Sista entré 17.00.
London Eye: DAGLIGEN mellan 10.00-20.00. Från maj-sep 10.00-21.00
London Dungeon: DAGLIGEN mellan 10.00-17.00

 
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen