London Sevärdheter

I London finner du många populära attraktioner och sevärdheter som Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon och London Aquarium. Här kan du boka dina biljetter i förväg och undvika de ofta mycket långa köerna - och kanske även spara en slant på köpet!

London Sevärdheter
 
Madame Tussauds

Madame Tussauds

4.3
(341)

Köp biljetter till Madame Tussauds i London i förväg, e-biljett till din inkorg! Få ut det mesta av din tid i London och skippa de långa köerna till biljettkassan. Du sparar 25% jämfört med priserna vid dörren! Biljetten inkluderar den helt nya Sherlock Holmes-utställningen!

Från 277 kr
London Eye

London Eye

4.3
(131)

Upplev en av Londons främsta sevärdheter och njut av en fantastisk utsikt över London från toppen av London Eye! Köp Fast Track biljetter hemifrån och spara tid i köerna och nästan en tredjedel av priset jämfört med vid entrén.

Från 226 kr
4-i-1 London Kombo

4-i-1 London Kombo

5.0
(1)

Just nu har vi ett värdefullt erbjudande till dig! Köp biljetter till två attraktioner och få ytterligare två sevärdheter PÅ KÖPET! I vårt London paket ingår Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, Sea Life London Aquarium och den helt nya attraktionen Shreks Äventyr!

Från 674 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.5
(26)

Köp dina biljetter till London Dungeon här och spara 15%! Med förbokade biljetter slipper du köerna till biljettkassan och får mer tid att utforska London Dungeon. Det finns massor av skoj för hela familjen!

Från 270 kr
London Aquarium

London Aquarium

4.2
(22)

Sea Life London Aquarium har en av Europas största samlingar av marint liv. Upplev mer än 500 arter och växter och över 40 olika typer av hajar. Det är kul för hela familjen! Boka biljetter här!

Från 250 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

4.0
(1)

Chelsea Flower Show i London äger rum i maj varje år! Den populära trädgårdsmässan Chelsea Flower Show uppvisar fantastiska blomster- och trädgårdsarrangemang varje år! Boka din biljett här!

Från 1078 kr
Utsikt från The Shard

Utsikt från The Shard

3.7
(3)

Upplev Västeuropas högsta byggnad, skyskrapan The Shard i London! Utsikten är häpnadsväckande med vy över Londons många kända landmärken som The Tower of London, London Eye, The Gurken och London Bridge. Köp biljetter till Utsikt från The Shard här!

Från 404 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

4.8
(5)

Boka entrébiljett till populära ZSL London Zoo i Regent's Park! Träffa djur från när och fjärran, möt de hårigaste, längsta och minsta djuren, från apor till giraffer! Köp biljetter till ZSL London Zoo, det finns massor av skoj för hela familjen!

Från 267 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

4.5
(2)

London hyllar det märkliga och underbara i det helgalna museet Ripley's Believe It or Not. Här finns mer än 700 otroliga och troliga utställningar från hela världen samlade under ett och samma tak i, ett fantastiskt interaktivt museum för hela familjen! Skippa köerna med förbokade biljetter!

Från 310 kr
Arsenal FC Emirates Stadium

Arsenal FC Emirates Stadium

5.0
(1)

Häng med bakom kulisserna på Emirates Stadium, FC Arsenals hemmaarena när du är i London! Boka biljetter till en självgående tur med inspelade kommentarer via hörlurar. Ta reda på vad som händer innan en match, se dig omkring i omklädningsrummet och vandra i spelartunneln och föreställ dig dånet från 60 000 fans!

Från 276 kr
The London Pass®

The London Pass®

5.0
(1)

THE LONDON PASS ger dig fri entré till mer än 60 attraktioner, sevärdheter, sightseeing turer och museum i London, samt låter dig gå före i köerna till flera av dessa sevärdheter! Välj mellan 1, 2, 3 eller 6-dagars pass. Oavsett hur länge du stannar i London kan du spara tid och pengar med The London Pass!

Från 660 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.5
(2)

Besök Buckingham Palace i London, ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och hem i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsålda långt i förväg, så kom ihåg att boka dina biljetter hemifrån!

Från 290 kr
Chelsea Stadium & Museum

Chelsea Stadium & Museum

5.0
(1)

Rundturen på Stamford Bridge, Chelsea FC's hemmaarena, tar dig med bakom kulisserna till ett av världens bästa fotbollslag och ger dig tillgång till områden som normalt är reserverade för spelarna. Du får också tillgång till Chelsea FC Museum.

Från 297 kr
Tower of London

Tower of London

4.4
(28)

Tower of London är en av de sevärdheter som du måste besöka minst en gång! Spara tid genom att boka dina biljetter till Tower of London hemifrån och slipp köerna till biljettkassan. Passa på att uppleva denna mästerverk i Londons historia!

Från 317 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Följ tennisens utveckling - från ett tidsfördriv i trädgården till en världsomspännande professionell sport med miljoner i spelvinster. Wimbledon Lawn Tennis Museum har spännande filmer, lättanvända pekskärmar och gratis audioguide på 10 språk. Hos oss kan du antingen köpa endast entrébiljett inklusive gratis audioguide eller entrébiljett inklusive rundtur med auktoriserad guide.

Från 169 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey bara måste upplevas när du besöker London! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna på plats!

Från 270 kr
Exhibitionism: The Rolling Stones Exhibit

Exhibitionism: The Rolling Stones Exhibit

Upplev Exhibitionism: The Rolling Stones Exhibit, från den 5 april 2016. Det är gruppens första stora utställning, på prestigefyllda Saatchi Gallery i London. Se till att förboka dina biljetter redan idag, till det som utlovas bli årets utställning!

Från 283 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen